Reviews van deze auteur

wat een nep site

Review over SeniorenSexclub

Als je je aanmeldt op seniorensexclub wordt je al direct overstelpt met reacties van vaak veel jongere dames. Maar als je goed kijkt, dan is het een site waar eigenlijk nauwelijks iets gebeurd. Neem nu de nieuwe profielen die erbij zouden zijn gekomen. Al wekenlang zijn het dezelfde. Nou erg nieuw is het dan toch ook niet. En denken ze bij die site dat ouderen nu zitten te wachten op vrouwen die al voor een normale kennismaking met de poes open en bloot op de foto bij hun profiel staan. Ouderen hebben toch wel een iets andere kijk op sexualiteit en intimiteit als jongeren. Maar zoals eerder bij deze reviews werd gezegd, je wordt door profesionals aardig aan het lijntje gehouden om maar zoveel mogelijk credits te kopen. (heb ik overigens niet gedaan) Heren besteed uw geld aan betere sites dan deze oplichtersbende.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Alles is zo voorspelbaar en doorzichtig.

hoe ongeloofwaardig kun je zijn.

Review over SeniorenSexclub

Zie ik een advertentie van een vrouw in Gelderland die zegt dat ze 30 jaar is. In de beschrijving geeft ze aan dat ze 15 jaar geleden is gescheiden. Nou ja. Hoe komt dit over? tikkeltje ongeloofwaardig toch wel. Net zo als zovele andere omschrijvingen die aan alle kanten rammelen. Wat een nepzooitje

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Tja als je zulke ongeloofwaardige dingen op je site zet moet je het ook niet gek vinden dat mensen er niet veel vertrouwen in hebben dat de rest wel echt is. FAKE dus

wat een nepzooi

Review over FlirtBericht

Ik kreeg een reactie van ene Paula. Als je vragen stelt over haar dan krijg je geen enkel antwoord, ze zit je alleen maar uit te horen. Wat een stelletje aso debielen die denken dat mensen daar nog geld voor over hebben. De gratis credits kun je gebruiken, maar als je van die standaard antwoorden krijgt gebruik dan je verstand en kap er mee.
Ik ga me weer uitschrijven van deze site, dan ben ik van een hoop illusies af.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles is waardeloos.

AAN HET LIJNTJE HOUDEN.

Review over Frunniken.nl

Gelukkig heb ik bij Frunniken.nl nooit geen credits gekocht. Bij aanmelding kreeg je er een paar maar die waren zo op. Ik heb verder niet gereageerd, maar in de afgelopen 3 maanden heb ik van een zekere Fenna, 19 jaar afkomstig uit Nijmegen vrijwel iedere week 2 of meer berichtjes ontvangen. Vorige week heb ik contact opgenomen met Frunniken en hen gezegd dat ik mijn profiel verwijderd wil hebben. Ik kon inmiddels al niet meer inloggen op de site. En wat denkt u, van Fenna hoor ik ineens ook niets meer. IS DIT NEP OF NIET???

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles is zwak. Het geleur met credits kopen, de profielen en de hele manier van doen, mijn advies is TRAP ER NIET IN

Kritiek is exit.

Review over SeniorenSexclub

HEREN OPGELET.
Sinds ik de afgelopen dagen mijn kritiek heb gespuid over de seniorensexclub ben ik niet meer welkom. Ineens is mijn account zonder mededeling opgeheven. Ineens ben ik dus ook mijn credits kwijt, maar ik kan ook niet meer op de site komen. Zo ziet u als u nog credits tegoed heeft maak ze eerst op.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Stelletje aso's geven je wel de kans om je kritiek te geven maar nemen dan meteen wraak. Nou ik heb het hier wel bekeken. Dit is mijn laatste bericht en ik hoop dat het toekomstige klanten aan het denken zet.

OPVALLEND

Review over SeniorenSexclub

Sinds ik gisteren een negatief bericht heb geplaatst over de seniorensexclub is er geen enkele reactie meer binnengekomen. Dat is wel opvallend omdat eerst op berichtjes snel werd gereageerd. Dus het vermoeden dat er sprake is van fake is nu wel duidelijk

Zwakke punten
te opvallend fakegedrag. Al snel kom je er achter dat je aan het lijntje gehouden wordt enkel en alleen om je van je credits af te helpen.

Wat een ballentent.

Review over SeniorenSexclub

Net als eerdere reacties heb ik ook ontdekt wat een waardeloze site dit is. Je wordt constant aan het lijntje gehouden alleen maar met de bedoeling om zoveel mogelijk geld te innen. Mannen ga naar betere sites of zoek op een andere manier contact, dit hier is alleen maar teleurstelling keer op keer.

Sterke punten
heb ik niet kunnen vinden. Ja toch wel geld incasseren dat kunnen ze en vlug ook.

Zwakke punten
alles aan deze site is zwak.

reacties: