Reviews van deze auteur

FAKE........... Echt zo fake als dit kan gewoon niet

Review over SexAdvertenties.com

Wat valt je op:

www.seksadverenties.com
www.sex-date.nl
www.sexafspraak.nl
www.oudersexclub.nl

Al deze sites zijn allemaal van dezelfde oprichters. Gemaakt in dezelfde style alleen dan met kleine veranderingen Dit zijn allemaal pure oplichters. Het valt meteen op dat bij deze sites. Overal dezelfde profielen voorkomen. Het is gewoon pure oplichting dit. Ik was gelukkig zo slim om niet mijn geld aan deze sites te vergooien. Asjeblieft trap hier niet in als je een beetje nadenkt zie je vrijwel meteen zaken die opvallen:

-Ze bekijken nooit je profiel
-Je krijgt al reacties zonder een foto te hebben
-Geven reacties op tijden wanneer mensen slapen.
-Bekijk op google reverse image search. Veel foto's van internet
-Stuur ze een bericht met hun eigen foto en ze weten niet eens wie het zijn. Terwijl ze wel dezelfde foto gebruiken.
-Kwets iemand, gooi je profiel weg maak dezelfde profiel weer aan en ze weten niet dat jij het bent.

Al met al pure oplichting............................................. schande dit

Sterke punten
+oplichting
+fakers

Zwakke punten
- Alles

Niet slecht, maar veel te weinig jongeren van mijn leeftijd.

Review over NMLK

Deze site is in velen opzichten veel beter dan welke datingsite dan ook. Maar omdat grotendeels van de leden bestaan uit ouderen 30+ is er voor mij weinig aan. tuurlijk snap ik wel dat dit een site is ook gericht voor ouderen. Maar ik zoek mensen van mijn leeftijd om eens gezellig wat leuks te doen. Ik zie mezelf niet bevriend raken met iemand van 40. Bovendien zit ook ik stiekem te kijken naar een partner. En dat is er voor mijn leeftijdsklasse niet. Als je 30+ dan heb je boordevol keus.. en kan ik het je wel aanraden, maar ben je in de leeftijdscategorie 18/24.. dan houdt het op

Dit is zooo FAKE

Review over SexAdvertenties.com

Ik heb ook eens op deze site rond gekeken. En ik heb gratis met dames kunnen praten. doordat ik steeds opnieuw een profiel aan maak. Ben niet de eerste en de laatste die hier zomaar gaat intrappen deze site zit vol met FAKERS. kijk even alles naar met google's reverse image search en dan weet je meteen wie nep is en wie niet.

Sterke punten
Niet er wordt gezegd 100% controle op profielen, maar dat is echt niet zo gewoon

Zwakke punten
Alles..

Leuk concept... maar uiteindelijk toch niet zoals verwacht

Review over Paiq

Ik ben nog steeds lid van paiq. Maar ook dat houdt snel een keertje op. Heb echter nog steeds credits gebruikt daar. en die wil ik wel opmaken voor ik ermee stop.Maar deze is veel teveel gericht op een matching systeem die vaak niet overeenkomt. Zo wordt ik gematcht met een vrouw die langer is dan ik. En dat kan ik niet zelf bepalen. Ook om de 2 weken wachten is een hele erge minpunt aangezien er zoveel mensen zijn die niet bij je passen. Ik vind om de 3 dagen een veel redelijker tijd.. Ik durf te wedden dat mensen elkaar dan veel sneller vinden. Paiq let hier teveel op eigen portemonee.. Het is net een lotto je moet maar geluk hebben dat je de juiste vrouw trekt uit een site van meer dan een database vol vrouwen. En daarna weer 2 weken wachten. Dat stimuleert toch niet om elkaar op te zoeken. als je foto's bekijkt dan moet je betalen om een berichtje te sturen... nou dat vind ik echt belachelijk...

Sterke punten
leuk concept... ipv bij andere datingsites.. nemen de mensen hier wel de tijd om een praatje te maken. Want ze moeten wel. Bij andere datingsites is het zo dat je je suf blijft mailen. Maar dat er vaak geen contact komt omdat de meeste dames kijken naar het uiterlijk.

Hierdoor kom je gelijk achter of een vrouw naar uiterlijk of innerlijk kijkt.

Zwakke punten
Om de 2 weken een match duurt echt gewoon veel te lang.
ik ben zelf 1m70 en wordt gematcht met een vrouw van 1m80. Belachelijk voor woorden. Ik wil ook zonder die Select optie van Paiq. Dat ik kan selecteren wat de maximale lengte is van een vrouw. Dat hoort onder de basis te vallen.

Kunstmatige intelligentie.. is idd maar kunstmatig...

reacties: