Reviews van deze auteur

gewoon genieten

Review over Knuz

Ik vind dat veel mannen vaker klagen over vrouwen , maar ze kunnen blijven wel zoeken naar een vrouw.
En dat vrouwen vaak niet reageren daar zal wel een reden voor zijn , je bent niet aantrekkelijk , je woont te ver weg etc etc.
Die keuze mag een vrouw gewoon maken , dat moet je maar accepteren als man zijnde.
Als je een auto gaat kopen , kijk je ook of die er leuk uitziet , je koopt toch ook die de eerste auto die je ziet.
En mannen zijn van nature jagers en vrouwen laten zich dienen , zo gaat dat op een datingsite ook , mannen sturen vaak veel berichten en vrouwen gaan kiezen wie de leukste is en reageren dan op die persoon.
En aangezien vrouwen in het algemeen in de minderheid zijn op een datingsite krijgen die vaak de meeste aandacht , daar wordt dan het meeste om gevochten , iedere man wilt immers die ene leuke meid.
Knuz is een leuke site , maar je moet een datingsite moet niet de enige manier zijn om aan partner te komen.
Een datingsite bezoeken is leuk voor op een regenachtige dinsdagavond , maar ga niet uren op een datingsite kijken op een zaterdagavond , dan moet je er echt zelf lekker op uit gaan in je dorp of stad en kijken wat je tegen kan komen.
Ik heb zelf ook verschillende dates gehad en dat was gewoon leuk , ik heb de meeste en leuke en gekke dingen meegemaakt, waar ik achteraf totaal geen spijt van heb gehad.
Het is dan wel niet op een relatie uitgelopen ,maar sommige vrouwen heb ik wel een half jaar wekelijks gezien , en dat is gewoon een hele leuke tijd , vaak de leukste tijd tussen man en vrouw , en dat het geen huisje boompje beestje is geworden boeit toch niet , maar je bent wel weer wat ervaringen rijker en dat is toch mooi , dat doet heel veel met je zelfvertrouwen , want je weet dat de vrouwen je wel leuk vinden.

reacties: