Reviews van deze auteur

BEOORDELING

Review over Knuz

Ik heb in het verleden wel geprobeerd via KNUZ een vriendin te vinden, maar het aanbod was zeer schraal, het soort mensen wat er op stond was niet echt interessant, en ik kreeg ook bijna nooit reacties op mijn brieven.

Kortom, een teleurstellende datingsite en eigenlijk tijdverspilling om het via knuz te proberen.

Betere datingsite is bv. relatieplanet.

Meer aanbod, interessantere mensen etc.

Ik had de indruk, in tegenstelling tot een eerdere reacties die het over 'KAKMADAMES' had op zoek naar een man met een dikke portemonnee, dat de dames van knuz eerder domme volkstypes waren, zonder enige algemene ontwikkeling, fatsoen, beschaving of integriteit.

Meer de lozers aan de onderkant van de samenleving die geen geld hebben voor een betaalde datingsite...

Maar misschien is dit ondertussen veranderd....

Je weet het niet....

Als ik ooit weer op zoek moet naar een nieuwe vriendin zou ik het echter zeker ook via knuz proberen, ook al is het waarschijnlijk tijdverspilling, maar ja, je kan nooit weten...

Hoop doet leven....

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
zie mijn review

reacties:

Review: BEOORDELING

Beste Johan

Zou best kunnen dat het nu met relatieplanet zo is, maar sinds ik daar in 2006 mijn huidige vriendin ontmoette heb ik er niet meer naar vrouwen gezocht,

Ik spreek eigenlijk meer vanuit mijn ervaringen van meer dan 6 jaar geleden...

Maar echt knus is het met knuz nooit geworden en via rp wel.

Ik had daar toen veel meer reacties en aardige briefwisselingen en ook meer dames ontmoet als via andere datingsites...

Het zal ook wel individueel verschillend zijn, iedereen heeft een ander profiel en andere eisen en heeft iets anders in de aanbieding...

Ik ben bv. een kunstenaar en zeg maar meer een ontwikkelde intellectueel met zeer veel culturele interesses, dan is dat heel iets anders als wanneer je een volkstype bent met een cliché-profiel....

Dan ontmoet je ook andere mensen....

Bij knuz waren toentertijd echt alleen maar vrij domme en oppervlakkige volkstypes...

Via RP ontmoette ik bv. een beeldschone dame die op haar 14e de gehele geheime leer van Blavatsky had gelezen, die prachtig componeerde, die zeer veel wist en ook nog eens adembenemend beeldschoon was.

Maar helaas was de liefde niet wederzijds, want ze wilde natuurlijk ook een echte 'mooie man'....

maar tenslotte via RP toch mijn huidige vriendin ontmoet, waarbij het initiatief meer van haar uitging, want je weet het:

DE VROUWEN ZIJN DE BAAS !!!

Groetjes M

Review: BEOORDELING

Hoi Johan

Wat vreselijk voor je!

Ik ken het verschijnsel, ik heb er mijn hele leven mee geworsteld, en bijna nooit op de gewone manier een vriendin kunnen vinden, pas op mijn 48e ontmoette ik mijn huidige vriendin via RP die ik zeer aantrekkelijk vond / vind.

Maar ik was wel blij dat er zoiets bestond als datingsites.

Waren die er maar geweest toen ik 20 was, dan was ik toch denk ik veel minder ongelukkig geweest als zoals nu mijn leven is verlopen, want het geeft volgens mij toch betere mogelijkheden om gericht een vriendin te vinden als via bars of zo.

Er zijn natuurlijk ook allerlei websites en zo die info geven over hoe je een vrouw moet versieren.

Ik krijg steeds berichten daarover van:
John Alanis
[email protected]

met aanbiedingen en tips daarover, maar ik heb al een vriendin dus ik ga het niet verder bestuderen, maar misschien interessant voor jou!

Baat ut niet dan schaadt het niet [behalve in je portemonee dan...]...

Ik was blij dat ik NOOIT meer naar zo'n vreselijke dancing hoefde, want daar had ik een pesthekel aan en via bars nog nooit een vriendin versierd !!!

Wat een verspilde tijd en ergernis !!!

Maar ik herken ook veel van wat jij schrijft over die arrogante types die een richard gere zoeken met dikke portemonee, als je zag wat voor draken een ongelooflijke pretenties hadden, nou je komt niet meer bij, wat een arrogante hoogmoedswaanzinnige, zelfingenomen bitches er rondlopen!!

Ik kan je ook de vriendensite

tagged

aanraden, daar zijn ook veel zoekende en bovendien beeldschone dames te bewonderen!

Veel sterkte en geluk toegewenst!!

Marc

Review: BEOORDELING

Hoi Johan

Ik ken het probleem, in mijn eerdere jaren heb ik dat ook allemaal meegemaakt, dus ik ben maar wat blij met mijn huidige vriendin, sinds ik een relatie met haar heb voel ik mij pas gelukkig, voor mijn gevoel was het leven voor haar niets anders als een tranendal.

Maar het was wel tragisch dat me dat geluk dan pas ten deel valt als ik op een leeftijd kom dat het jeugdig vuur en het libido al beginnen te tanen...

Was ik maar 20 geweest, toen had ik niemand, en ontplofte ik van de libido-driften, maar dat is nu allemaal veel minder.

Maar goed, ik heb nog wat advies gegeven, die nieuwsbrieven en cursussen in vrouwen versieren en de vriendensite tagged, misschien dat je daar nog wat mee kunt doen...

Misschien kun je me beter je privé-e-mail-adres geven, want deze conversatie is wel erg persoonlijk en iedereen kan dit meelezen.

Groetjes:
Marc
www.marcvandelft.nl

Review: BEOORDELING

Hoi Johan

Via mijn website kan je mijn e-mail-adres vinden.

Je hebt wel slechte ervaringen met vrouwen, ik ook, tot ik mijn huidige vriendin vond, die is heel degelijk en betrouwbaar, zou ook nooit vreemd gaan, is erg aanhankelijk, etc.

Ik hoop dat je nog mijn tips opvolgt.

Het een en ander hangt ook af van de levensfase waarin je vertoeft, mijn vriendin en ik zijn vijftigers, dan ben je wat ouder en wijzer, en niet meer zo op de versiertoer en zo...

Maar ja, als je jong bent, dan wil je wat...

Maar mijn vriendin werkt in de zorg en die vertelde altijd dat ze zoveel leuke en beeldschone collega's had die maar geen man konden vinden!

Dus er zijn zat vrouwen die ook een man zoeken, maar die maar niet kunnen vinden!

Maar je ziet niet aan hun neus of ze iemand zoeken, daarom vind ik datingsites erg mooi, want dan weet je dat ze zoekende zijn zoals jij.

Ik kreeg ook de tip: Volksdansen...

Je hebt ook veel vrouwen op astrologische congressen, in de kerk, op danslessen, en werkzaam in de zorg...

Maar meestal kiezen de vrouwen een man uit en niet andersom, want de vrouwen zijn de baas, zo ging het ook met ons.

Vrouwen zijn allergisch voor behoeftige mannen...

Eigenlijk zijn vrouwen net zoals poezen...

Als je naar het poesje toeloopt van: 'Aaaah, wat een lief poesie, kom eens lekker op schoot !!' dan rennen ze hard weg, maar ze gaan altijd uit zichzelf op schoot zitten bij degene die totaal niet in ze geïnteresseerd is.

Tsja, het zijn gecompliceerde wezens, die vrouwen...

Verder:
Er zijn veel beeldschone vrouwen uit Afrika, Oost-Europa, de Filipijnen etc. die een westerse man zoeken, ik krijg via tagged ook altijd brieven van dat soort vrouwen, alleen, ik kan er niks mee, want ik ben al voorzien.

Groetjes:
Marc