Reviews van deze auteur

Beheerder van Eroxica is het niet met mij eens?

Review over Eroxica

Goh, de beheerder van Eroxica reageerde zojuist op mijn review.
Alleen hij/zij/het lijkt niet te begrijpen dat 12 euro vragen voor iets dat er NIET is doodgewoon oplichterij is.
Waarom probeert zo iemand zich überhaupt nog te verdedigen?
Ze willen alleen maar geld zien.. en mijn belang dan? wat moet ik op een site waar alleen maar mannen, een enkel stelletje en een aantal nepvrouwen zitten?
Er zijn al tientallen van dit soort sites... niemand heeft er ooit om gevraagd.. maar een of andere gek koopt ergens een programmaatje en begint er een.
En incasseren maar!

Sterke punten
ruikt sterk

Zwakke punten
zwakheid toont zich in slechte repliek.. genoeg dus.

Uiteindelijk dus toch nep!

Review over Eroxica

Het klonk aanvankelijk veelbelovend, een gratis site zonder nepprofielen maar al spoedig bleek dat er door het hele land slechts 11 alleengaande vrouwen ingeschreven staan waarvan slechts 3 recentelijk online.
En wat gratis betreft: zojuist heb ik eventjes ingelogd en kreeg meteen een schermpje dat er per 1 oktober van mannelijke leden een bijdrage van 12 euro gevraagd wordt.

Erg vervelend, voor vrouwen is er van alles te vinden, voor stelletjes ook, maar een man van 50 kan nergens terecht zonder financieel uitgekleed te worden.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Site maakt zichzelf op geen enkele manier waar.

"Deze gebruikersnaam bestaat niet"

Review over DatingAxa

Ben een tijdje lid van Datingaxa geweest. Aanvankelijk niet verkeerd al zijn de zoekmogelijkheden erg sumier. Ook nog een date gehad met iemand, bleek een raar mens maar daar kon Datingaxa niets aan doen.
Totdat ik op een gegeven moment probeerde in te loggen en de melding "Deze gebruikersnaam bestaat niet" kreeg. Nog geprobeerd mijn inloggegevens op te vragen maar ik bleek een onbekend emailadres te hebben.
Ik heb hierover een mail naar Datingaxa gezonden maar daarop kreeg ik geen antwoord.
En nu? Mijn profiel en foto's staan daar misschien wel eeuwig en ik kan er niet eens bij! Of misschien krijg ik wel contactverzoeken van dames die niet snappen waarom ik niet antwoord... en als ze me dan op een andere site zien hebben ze natuurlijk al genoeg kaas van me gegeten :
Schandalig, toch?

Sterke punten
Achteraf gezien geen.

Zwakke punten
Een of andere "Jack" bekijkt je profiel en stuurt rare mailtjes.

reacties: