Reviews van deze auteur

Contactgegevens Lexa

Review over Lexa

Hoi!

Weet iemand hoe je een vraag kunt stellen aan Lexa? Het lijkt wel alsof er geen telefoonnummer of (e-mail) adres bestaat en daarmee dus ook geen manier om contact op te nemen.

Dit is nu de tweede periode dat ik een lidmaatschap heb, maar ik heb nog nooit 1reactie ontvangen. Heb toch wel het idee dat het niet aan mijn profiel ligt, aangezien ik op andere datingsites wel altijd veel reacties krijg. Hoe kan dit?

Op dit moment betaal ik dus wel, maar lijkt het alsof niemand met mij contact kan opnemen, terwijl ik wel een premium member ben!

Groet,
Johan

reacties:

Review: Contactgegevens Lexa

Beste Christine,

bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat het normaal zo zou moeten gaan en dit heb ik natuurlijk ook geprobeerd. Ik heb mijn vraag gesteld. Feit is alleen dat ik geen reactie krijg van het Customer Care Team. Dat er geen mogelijkheid is om persoonlijk met iemand te spreken vind ik bovendien slechte service. Er rest mij niks anders dan gewoon te wachten tot mijn abonnement afgelopen is om dan vervolgens nooit meer een abonnement af te sluiten bij Lexa. Jammer, dat ik nu al 2x een abonnement van 3 maanden heb betaald zonder in contact te kunnen komen met vrouwen. Ik zal dan ook zeker mijn ervaringen met Lexa met andere mensen delen die erover denken om een abonnement af te sluiten.

Vriendelijke groet,
Johan