Reviews van deze auteur

mens en relatie leven gebeterd?

Review over Mens en Relatie

Fijn om te lezen dat er ook tevreden klanten zijn bij mens en relatie. Maar de reactie van Sandra, consulente regio Zwolle, wil ik toch even op reageren.

De mensen die deze organisatie geldkloppers en leugenaars noemen, hebben dat op deze site hebben hun beweringen goed onderbouwd. Zelf ook een conflct gehad met Mens en Relatie. Daarmee ben ik in Kassa geweest, maar men ontkende mijn negatieve ervaringen en dreigde zelfs met juridische stappen, als men mijn verhaal zou uitzenden. Gelukkig kon ik alles aantonen. Na de uitzending geprobeerd met dhr Visser in contact te komen, maar deze weigerde dat. Zelfs een excuses kon er niet vanaf. Voor mij zij en blijven het gedkloppers en handelen in valse hoop tegen een te hoge financiële vergoeding.

Wie zwijgt stemt toe

Review over Mens en Relatie

Het is bekend dat de mensen van het Mens en Relatoe bolwerk in Venlo, regelmatig kijken op deze site. Heel af en toe reageren ze, zoals bijvoorbeeld op Goudkust 2008.

Op de reactie van Connie, die duidelijk stelt dat er sprake van oplichting, reageert men helemaal niet. Mens en relatie ziet zich zelf af betrouwbaar en integer, als dat zo is, zou ik zulke reacties als die van Connie direct tegenspreken, tenzij het verhaal klopt en uit de ervaringen die ik heb met mens en relatie, zouden haar ervaringen zeker kloppen.

Wie zwijgt, stemt toe en dat geeft veel aan over de handelswijze van Mens en relatie.

oud, doof en bedonderd

Review over Mens en Relatie

Connie,rnrnIk raad je aan, om via het juridisch loket actie te ondernemen. Bijvoorbeeld een advocaat in de arm nemen. Gezien het inkomen van je schoonvader (alleen AOW) kan hij via de raad van rechtsbijstand, gesubsidieerde rechtshulp ontvangen. Zal hem rond de 75a 100 euro kosten.rnrnMens en relatie heeft naar eigen zeggen een inkomstentabel, waarop ze de bijdrage berekenen. Gezien het inkomen, is het bedrag voor deze 'bemiddeling' extreem hoog. Ik weet niet, wanneer je schoonvader is benaderd en heeft getekend. Als het binnen 7 werkdagen na de overeenkomst is, kun je het aangetekend opzeggen. Mens en relatie berekent dan wel kosten, maar dat klopt juridisch ook niet haalbaar voor hun. Succes en misschien is een artikel over het handelen van Mens en relatie in de media (lokale krant, consumentensites van Kassa en Radar ook een goede optie. En vergeet vooral de sociale media niet. Succes

waar moet een consulente aan voldoen?

Review over Mens en Relatie

Wie zoeken wij: De relatieconsulentes die wij zoeken zijn uitstekend in staat om hun eigen werk in te delen. Ze zijn zelfstandig, autonoom gemotiveerd en beschikken over een groot inlevensvermogen. U heeft een open- en communicatief karakter en beschikt over een meer dan gemiddelde interesse in mensen en wat hen bezighoudt. U werkt vooral omdat u het leuk vindt. U heeft een opleiding op minimaal HBO niveau en beschikt over vrije tijd die u graag zinvol wilt invullen. Last but not least; U bent een prettig mens! Wat beiden wij: Als relatieconsulente werkt u op de manier zoals het u uitkomt. Aan deze flexibiliteit zit wellicht één nadeel. Mens

reacties: