Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over Lexa

Ook ik voel mij genaaid door Lexa, en dan helaas niet op de manier waar ik naar op zoek was ;-)

maar goed. Ook mijn abonnement is stilzwijgend verlengt. Het lijkt mij toch niet meer dan logisch dat als iemand klikt dat hij een maand wil proberen dat er dan automatisch een maand word verlengt. Dan had ik namelijk wel een goedkopere deal gekozen voor bijvoorbeeld drie maanden voor minder geld.

Ik heb inmiddels gelijk mijn profiel verwijderd. Heb nog wel een mail gestuurd dat zij het gewoon even netjes moeten afhandelen en het geld terug moeten storten. Dit mag geen enkel bedrijf in NL maken. ik hoop dat ze op [email protected] nog reageren. Ik vraag mij af of iemand het is gelukt om zn geld terug te krijgen?? Ik houd mijn hart vast dat ze dadelijk niet door blijven gaan met incasseren . wat een honden!!!

Sterke punten
niet

Zwakke punten
alles.

reacties:

Review: Oplichters

Hoi,

Ja dit is idd ook hetzelfde antwoord wat ik had ontvangen op een andere site met andere naam. Jullie hebben dit praatje al klaar staan en hoeven echter alleen de naam van de persoon te veranderen.

voor de rest precies de reactie wat ik had gedacht.
Maar waarom gewoon niet duidelijk??. een maand is een maand en geen verlengen tot ik het zelf stop. Wie vraagt daar nou om? Stop gewoon met de service tot de betreffende persoon zelf weer betaald. Waar heb je anders al die andere aanbiedingen voor?

Dit is niet de eerste keer dat jullie die mail krijgen, ik zie alleen maar negatieve berichten over Lexa.
Doe er wat mee zou ik zeggen en maak het duidelijker, zet het stop na een maand. Dit kost jullie Clienten.
Ik snap dit echt niet!! zo oneerlijk gewoon. Ik zou helemaal lijp worden als ik bij zo'n bedrijf zou werken en elke dag weer van dit soort mail moet beantwoorden. Natuurlijk staat het ergens klein in de voorwaarden, want dat zijn jullie ook weer ingedekt en kun je net doen alsof jullie clienten allemaal debiel zijn, nou dank u vriendelijk bij deze.

gr,Daniel

Review: Oplichters

Hoi Patrick,

je hebt gelijk. Ik sta ook in voor mijn eigen acties. En ik zie ook dat ik het helemaal verkeerd heb geformuleerd. Ik had eigenlijk moeten zeggen dat ik het niet logisch vond dat het stilzwijgend werd verlengt. Dat krijg je als je in de heat of de moment een potje gaat zitten zeuren op zo'n site ;-), ook helemaal niet mijn ding. Maar ik kan gewoon absoluut niet tegen onrecht.