Reviews van deze auteur

Moeite waard geweest

Review over SF.dating

Hoewel ik in het begin sceptisch was ben ik bijgedraad. Op SecretFlirt kom je geen (of in elk geval heb ik ze net gezien) fakeprofielen tegen.

Het is geen site waar je binnen een uur ff beet hebt. Je moet introductieberichtjes sturen en wachten of je antwoord krijgt. Ik ben direct na aanmelding aan de slag gegaan. Ik kon maximaal 6 berichtjes sturen (als gratis member). Net vissen. Spannend wel. je kunt controleren of je uitgaande berichtjes gelezen zijn in je outbox.

Ik kreeg op ongeveer de helft antwoord. Omdat ik erg nieuwsgierig was naar wat er nog meer achter zit heb ik een betaald abonnement genomne van een maand. Nu vind ik een maand aan de prijs..achteraf had ik beter een 3 maands abonnement genomen ( dat kost dan 23 euro per maand). Spijt van mijn een maands abonnement heb ik niet. Ik heb er wel leuke contacten opgdaan..maar ik ben nieuwsgierig naar meer en de maand is snel om?

Mety foto's in mijn profiel werkt het inderdaad een stuk beter dan zonder; wilden de vrouwen -na mijn kenismakingberichtje- sneller meer van me weten envroegen ze om foto vrijgave (mijn foto's waren afgeschermd).

Wat niet werkte; fotoverzoeken doen zonder zelf mijn foto's open te zetten. Een leuk bericht sturen dan komt het vrijgeven van de foto's daarna. Gana ze dan wel om vragen en dan kun jij op jouw beurt were om haar foto's vragen. die tactiek werkte goed. Beetje teasen moet je ze

Sterke punten
Lueke mobiele site..werkt behoorlijk goed op mijn iPhone 4
Redactie reageert netjes. Kreeg 3 dagen extra nadat mijn betaling te laat binnenkwam door een fout van de bank. Hebben ze mijn abbo toch eeder laten ingaan

Zwakke punten
Chatfunctie nog niet actief! Sommige dames zijn te beroerd om te reageren terwijl ik toch hele leuke berichtjes had gemaakt. Begrijp ik niet, je kunt toch gewoon kort laten weten dat je geen interesse hebt?
Niet echt hard nodig geweest, maar als je een member wilt blokkeren moet je dat doen onder een selectie label. Moet je iemand dus een label "geblokkeerd geven. Omslachtig..moet sneller kunnen

reacties: