Reviews van deze auteur

sportpartner werkt wel, maar beetje duur

Review over SportPartner

Sportpartner heeft voor mij wel gewerkt. Niet meteen en niet alle leden reageerden terug. Maar gelukkig wel genoeg. Ik sport nu 2x in de week met iemand van sportpartner.

De site werkt eigenlijk heel simpel. Weinig toeters en bellen. Behalve dan de matchcarousel. Daar krijg je random een sportmaatje te zien. Maar ik vraag me af hoe random dat is. Wel grappig trouwens.

Ik zou het wel opnieuw gebruiken, want het biedt toch wat extra's boven gewone datingsites. En het heeft uiteindelijk voor mij dus wel gewwerkt.

Sterke punten
Veel leden uit mijn buurt
Werkt simpel. En uitschrijven was ook simpel.

Zwakke punten
Prijs beetje hoog
Lelijke site, maar smaken verschillen

sportpartner.nl makkelijk opzegbaar via [email protected]

Review over SportPartner

Beste mensen, lezers,

Opzeggen bij sportpartner.nl is juist makkelijk. Een emailtje naar [email protected] is echt al genoeg. Wij willen juist geen vage site zijn waar je een maand van tevoren moet opzeggen en dan ook nog eens schriftelijk met handtekening. Opzegtermijn is 1 dag en een emailtje is genoeg.

Je kan je ook altijd zelf afmelden via sportpartner.nl/afmelden. Soms lukt dat niet omdat bijvoorbeeld mensen een beetje jokken over hun leeftijd (ja gebeurd) of zich met een ander email adres hebben ingeschreven dan ze dachten. Dus als je twijfelt, stuur dan een mailtje. Naar [email protected] dus en het komt voor elkaar.

met vriendelijke groet
Sanne, sportpartner

reacties: