Reviews van deze auteur

sexbook 100% FAKE

Review over SexBook.nl

Ik had de gok genomen om wat credits te kopen maar zoals verwacht is het 100% FAKE. Heb diverse contakten met de "dames" gehad en ze willen je alleen maar aan de praat ( mailen ) houden maar je krijgt geen echt contakt.. had zelfs mijn email adres gegeven en zelfs ook mijn telefoon nummer maar van niet 1 van de dames een reactie doorop vernomen... nee ze willen alleen maar praten als het ware... ik heb mijn les met deze site gehad en zou zeggen TRAP er niet in want dit is echt verloten tijd en geld mocht je credits gaan kopen... met een grote omweg deze site mijden is mijn raad.

Sterke punten
Totaal geen... alleen maar geld wolfen met totaal niets te bieden.

Zwakke punten
100% fake... en puur bedrog !!!

Geen goede ervaringen mee.

Review over Paiq

Op zich lijkt het wel bijzonder en leuk maar een goede match heb ik in de 2 jaar dat ik hier nu op zit niet gehad. Weinig matchen binnen de 50 km en de meeste van 100 km of verder van je vandaan en op een eventuele relatie op afstand zit toch geen één te wachten toch? Ik ben een niet-roker en wordt zelfs met een match van 98% toch met een roker gekoppeld... dus dat ze aan de hand van je antwoorden op al die vragen te matchen klopt echt niet... ik heb de indruk dat het gewoon natte vinger werk is.

Sterke punten
Dat je eerst een tijdje met elkaar moet chatten voor dat je elkaars foto ziet en dus niet direkt op een foto kan gaan oordelen.

Zwakke punten
Dat je zelden matches krijg binnen de ( hemelsbreed ) 50 km en wel heel veel matches van 100 km of meer tot 300 km aan toe... en dat terwijl ik heb aangegeven in de vragenlijst dat ik het bezwaarlijk vind om matches te krijgen van meer dan 100 km van me vandaan. Ik rook dan niet en wil ook niet een match met iemand die rookt en ook al is de match 98% dan rookt die vaak toch wel... dus hun wijze qua matchen klopt echt niet goed.

reacties: