Reviews van deze auteur

Let op je portemonnee!

Review over Badoo

Vooral in het begin een leuke site,echter na verloop van tijd zijn er steeds meer normaal toegankelijke functie's/mogelijkheden uitgeschakeld om je te "dwingen" betaald lid te worden, doe dat nooit!!! , Bepaalde dingen stopzitten is namelijk niet zo makkelijk dan het te starten,en dan wordt die zogenaamd gratis site opeens een dure site! Om bepaalde dingen nu te zien,moet je dus nu steeds vaker betalen
Ook zijn er steeds meer fake advertentie's van mannen en vrouwen om je te lokken, om maar vooral de site te bezoeken en je nieuwsgierigheid verleid je dan om te gaan betalen om te kunnen zien welke mooie vrouw of man jou dan wel bezocht heeft,neem de site niet te serieus en gebruik gewoon de gratis mogelijkheden,dan is het leuk,maar trap niet in de betaal mogelijkheden!

Sterke punten
leuk opgezet,daardoor verslavend

Zwakke punten
-je kan niet zoeken op ras
-je moet steeds vaker betalen voor bepaalde mogelijkheden
-steeds meer fakers (van de site zelf) om je te lokken
-vooral in het begin ben je zogenaamd ontzettend populair om je zoveel mogelijk de site te laten bezoeken
-verslavend
-weinig zoek opties
-als je een tijdje de site niet hebt bezocht, krijg je opeens opvallend vaak bezoekers die met jou willen chatten (nep dus)
- veel profielen met nepfoto
-slechte klanten service
- allemaal foto klikkers (veekeuring) op je karakter wordt niet gezocht,het gaat alleen om het uiterlijk

OPLICHTERS

Review over SexBook.nl

Trap er niet in! deze site is puur fake, je krijgt zogenaamd 45 credits (ik kreeg er maar 35 tot twee keer toe) op een vraag aan de beheerder hierover kreeg ik geen enkele reactie....
als je reageert op iemand wordt inderdaad je mail adres verwijderd maar krijg je wel opvallend genoeg meer reacties als je credits bijna op zijn met vragen die je dan eerst moet beantwoorden, heel slim!
de profielen heb ik sterk mijn bedenkingen over, die bestaan zeer waarschijnlijk allemaal niet!
Hier zitten gewoon een stel oplichters achter! ziek!

Sterke punten
mooi opgezet

Zwakke punten
FAKE

reacties: