Reviews van deze auteur

Lexa is hard achteruit gegaan

Review over Lexa

Ik heb vroeger ook op Lexa gestaan. Toen was het absoluut leuker. Toen ging je vaker gewoon een gesprek aan. Of dat wel of geen vervolg had, je kon er eens gewoon spontaan kletsen...
Onlangs ben ik terug gegaan, maar wat is Lexa achteruit gegaan!
Toen ik de helpdesk wou bellen bleek deze eindeloos onbereikbaar. Je moet oppassen want anders betaal je veel meer.

Maar er valt me iets anders op. Er word inhoudelijk gezien totaal niet op je gereageerd.
Ik stuur altijd een berichtje, maar geen enkele reactie komt tegemoet.
Of je nou naar een mooie vrouw of een minder mooie vrouw iets stuurt, maakt niet uit.
Als je iets krijgt, mag je blij zijn. Ik ben absoluut niet de mooiste van de wereld, maar ook mijn foto's zijn mooi. Ik ben geen lelijk persoon en ook in het openbaar merk ik dat mijn uitstraling een positieve werking heeft op mensen. Op Lexa lijkt dat totaal niet overeen te komen. Ik moet de eerste leuke reactie nog ontvangen. Vrouwen reageren totaal niet, wat je ook zegt.

Ook staat in profielen te lezen dat als je reageerd, dat ze absoluut reageren. Nou dat is 1 grote leugen. Ik zou het negeren nog begrijpen als dat weleens voor kwam, maar wat ik nu meemaak, is altijd. Als je profiel gelezen word, mag je in je handjes klappen.
Maar denk maar niet dat ze reageren...

En dus twijfel ik, aan hoe echt dit allemaal is. Je merkt ook dat de internet/dating hype over is. Toen ik nog onbetaald lid was, kreeg ik berichtjes, toen ik betaald had, was dat meteen over. Ik verwacht ook niet meteen met iemand samen te wonen.
Gewoon een leuk en goed gesprek moet toch kunnen?
Of worden we daar ook al paranoide van?

Jammer, lexa was voorheen een leuke site waar je nog weleens kon kletsen met iemand. Zelfs dat lijkt echt voorbij. En als dit niet veranderd, ga ik na deze periode van Lexa af. Nu kost het me geld en krijg je er letterlijk niets voor terug.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Slechte kwaliteit.

reacties: