Reviews van deze auteur

NIET DOEN !!!!!!

Review over Second Love

Ik vindt ook dat Johanness in augustus precies weergeeft wat er MIS is met SL.
Ik ben 1 maand lid geweest maar het is weggeggooid geld!
Om het verhaal van Johanness maar samen te vatten:
1) Elke vrouw geeft op dat ze HBO niveau heeft en dat ze op zoek is naar diepgang die ze blijkbaar mist in haar relatie. Dan zou ik zeggen, ga scheiden en schrijf je in bij een datingsite voor FIRST LOVE.
Er is werkelijk geen enkele vrouw die wil waar deze site voor is bedoeld nl. een spannende date(one night stand) met een vreemde die je verder niet hoeft te kennen.
2)Wat voor foto( ik zie er goed verzorgd en aantrekkelijk genoeg uit) en wat voor verhaal je ook verteld, je krijgt altijd dezelfde reactie terug nl. Sorry, jij bent mijn type niet....
3) Elke dag zijn het inderdaad altijd ca. 20 dezelfde vrouwen die online zijn. Dat lijkt me erg weinig bij een een aantal ingeschrevenen van duizenden waar SL mee koketteert. Derhalve is 99% FAKE, neem dat maar van mij aan.
4) Er zijn inderdaad een paar reviews die duidelijk van SL zelf afkomen. 90% van de reviews is negatief en dan fietsen er zo ineens een paar tussendoor die van de ene sexdate in de andere rollen, geen enkel probleem. Als je die wilt geloven en de rest en mij niet dan sluit ik mij aan bij Johanness en dan zeg ik: " gewoon 100 euro betalen en dan even later tot dezelfde conlusie komen als de genoemde 90 %.

NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

Review over Second Love

Voor mannen die gewoon een keer vreemd willen gaan, dus voor een sex-avontuurtje: NIET DOEN want na 2 maanden volop actief bezig te zijn geweest
op deze site, terwijl er gewoon niks mis is met mij( ik zie er verzorgd uit, ben lang, slank en gespierd ) kom ik tot de volgende conclusie :
*allereerst klopt de verhouding ACTIEVE vrouwen/mannen NIET
ondanks de mooie lokreclames. Er zijn per dag maar ca. 25 vrouwen actief terwijl 70% daarvan ook nog elke dag weer komt is. Van die vrouwen kreeg ik een keer een
mail terug waarin ze zei dat ze ELK kwartier een bericht van een man kreeg,
dus reken maar uit.
*Bijna elke vrouw is het te doen om een FIRST LOVE, dus ze zoeken
gewoon een VERVANGER voor hun eigen man, omdat ze vooral een maatje
en aandacht en diepgang zoeken etc. etc.
Wat frappant is is dat elke vrouw een HBO opleiding heeft en allerlei eisen stelt die niks met vreemdgaan of sex te maken hebben.
*Elke vrouw vormt zich een VOOROORDEEL puur aan de hand van je foto en HET VERHAAL doet niet ter zake, ECHT niet, wat je ook verzint. Vrouwen zeggen altijd direct dat je hun type niet bent en nemen absoluut NIET de MOEITE om je beter te leren kennen. Er zijn nu eenmaal maar weinig vrouwen en die zoeken ook nog een PERFECTE man, dus daar kom je gewoon niet door. En echt, ik ben voor vrouwen geen onaantrekkelijke man, helemaal niet, want ik heb niet voor niets een knappe vrouw

De positieve reacties die op deze site staan komen ECHT NIET van de mannen die actief zijn maar komen van medewerkers van SL. Denk je nou echt dat een man uitgebreid gaat beschrijven hoe goed deze site is. Als je succes zou hebben ga je echt niet zeuren dat andere mannen het niet goed doen en jij wel want dan ben je wel erg arrogant en een wijsneus.
Als je nu denkt, ik wil het toch proberen, wat kan mij die 100 euro schelen.
Gewoon doen en dan kun je na 2 maanden gewoon deze review nemen als blauwdruk voor je eigen ervaring

reacties: