Reviews van deze auteur

Leuk, maar neem het niet serieus. :)

Review over Paiq

Meestal zie ik veel reviews door mensen die oprecht op zoek zijn. Dat is niet enkel begrijpelijk, maar ook wel logisch.
Omdat ik een grote hekel heb aan oplichtingssites, neem ik als hobby vaak wat sites met verschillende content door.
In het geval van Paiq als datingsite kan ik aan mensen het volgende vertellen:

Een jaar geleden was het een redelijk leuke en goede site waarop je ook echt tot afspraken kwam als je het matching idee, wat voor iedereen die een beetje weet hoe relaties werken toch al niet serieus genomen werd, naast je lag.
Nu is het inmiddels een site vol met valse profielen, ook van de beheerders zelf, dus je kunt nog wel dates vinden, maar dan is betalen al een hele belangrijke factor. Verder is de site niet gegroeid in al die jaren, dus het is meer een grappige site om wat te kletsen, maar het is geen datingsite.
Dit voor mensen die soms heel naief nog geloven in oprechte intenties van bedrijven, ook op datingsites is dat inmiddels niet meer aanwezig. Doe het voor de lol, of om tijd te doden, maar vertrouw niet op een echte insteek om anderen te helpen met liefdesgeluk.
Voor dat moet je bij echte vrienden of jezelf zijn, en niet bij internetsites. :)

Paiq, te klein.

Review over Paiq

Leuk idee, maar ik kom iedere keer dezelfde mensen tegen, en het zijn niet de meest knappe mensen om te zien, waar op zich niets mis mee is aangezien iedereen wel bij iemand past, maar om het nou een datingsite voor leuke intelligente mensen te noemen is ietwat optimistisch. Meer een kleine site met een aantal wanhopige vrouwen (en vast ook mannen) die op enkele uitzonderingen na er de hele godvergeten dag op zitten.

Verder een hoop extreem verlegen mensen die niet af durven te spreken, of op het laatste moment afzeggen, en de mensen die het wel doen zijn zo makkelijk dat ze 5 dates in 1 week hebben, dus leuk voor wisselende contacten, maar voor relaties denk ik niet dat dit echt de site van 2010 is. :)

Sterke punten
Makkelijk contact, makkelijk afspreken soms.

Zwakke punten
Weinig echt normale serieuze mensen en toch een beetje de achtergebleven mensen die het echt niet kunnen vinden, dus haal dat leuk en intelligent maar weg. :)

reacties:

Review: Leuk, maar neem het niet serieus. :)

Beste willekeurige Paiq-medewerker, goed dat je nog de moeite neemt om dingen te ontkrachten, maar dit is hoe ik het zie en als het dan niet zo is, zullen de gebruikers dat vanzelf merken.
Het tegendeel bewijzen doe je altijd met daden, niet met woorden. :)