Leuk, maar neem het niet serieus. :)

Leuk, maar neem het niet serieus. :)

Meestal zie ik veel reviews door mensen die oprecht op zoek zijn. Dat is niet enkel begrijpelijk, maar ook wel logisch.
Omdat ik een grote hekel heb aan oplichtingssites, neem ik als hobby vaak wat sites met verschillende content door.
In het geval van Paiq als datingsite kan ik aan mensen het volgende vertellen:

Een jaar geleden was het een redelijk leuke en goede site waarop je ook echt tot afspraken kwam als je het matching idee, wat voor iedereen die een beetje weet hoe relaties werken toch al niet serieus genomen werd, naast je lag.
Nu is het inmiddels een site vol met valse profielen, ook van de beheerders zelf, dus je kunt nog wel dates vinden, maar dan is betalen al een hele belangrijke factor. Verder is de site niet gegroeid in al die jaren, dus het is meer een grappige site om wat te kletsen, maar het is geen datingsite.
Dit voor mensen die soms heel naief nog geloven in oprechte intenties van bedrijven, ook op datingsites is dat inmiddels niet meer aanwezig. Doe het voor de lol, of om tijd te doden, maar vertrouw niet op een echte insteek om anderen te helpen met liefdesgeluk.
Voor dat moet je bij echte vrienden of jezelf zijn, en niet bij internetsites. :)

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

2 reacties

Beste Emile,

Bedankt voor je uitgebreide review. Jammer te horen dat Paiq voor jou niet (meer) goed werkt. Ik zou graag nog even reageren op sommige uitspraken in je review:

- Het kan uiteraard gebeuren dat iemand een vals profiel (ik neem aan dat je een 'fake' account bedoelt) aanmaakt, maar we doen ons best deze profielen zo snel mogelijk te identificeren en te verwijderen. De site staat dan ook niet 'vol met valse profielen', en al helemáál niet van de beheerders zelf.
- De activiteit en het actieve ledenaantal op de site is tot nu toe alleen maar gestegen.
- Nummer één prioriteit voor ons is dat we de juiste mensen op Paiq met elkaar in contact brengen; en dat we dus daadwerkelijk een goede dienst leveren.

Als je ideeën hebt over wat we precies zouden moeten veranderen of beter kunnen doen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen; we stellen álle feedback op prijs.

Vriendelijke groet,
Jelmer / paiq.nl

Beste willekeurige Paiq-medewerker, goed dat je nog de moeite neemt om dingen te ontkrachten, maar dit is hoe ik het zie en als het dan niet zo is, zullen de gebruikers dat vanzelf merken.
Het tegendeel bewijzen doe je altijd met daden, niet met woorden. :)

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden