Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over Mens en Relatie

Zowel Mens en Relatie als Stichting Date wordt gerund door dezelfde tweehoofdige directie. Het is dus één pot nat, trap daar niet in. Natuurlijk lukt het wel eens, dankzij de goede inzet van de consulentes, om wel een match te krijgen. Maar weet ook, dat deze consulentes alleen maar worden (onder-) betaald als ze iemand inschrijven. Helaas gaan sommigen, net als het hoofdkantoor van beide firma's, dus alleen voor het geld. Dat betekent in de praktijk ook dat kanslozen gewoon zonder pardon worden ingeschreven.

Deze mensen gaan inderdaad, zie ook het review van Petra, niet menselijk met hun cliënten en personeel om. Verder is het ook zo dat gegevens op de websites niet kloppen. Hierbij wijs ik op het aantal consulentes e.d. Voor wat je krijgt, zijn de tarieven ongelooflijk hoog. Je kan je geld beter aan andere zaken uitgeven. 75% slagingskans is een fabeltje!!!!

Weet dat het in de branche heel slecht gaat, en de keus dus nu heel rap minder wordt. Het is de vraag of beide bedrijven jouw inschrijftermijn overleven. Dan ben je echt de klos.

Goed advies: gewoon niet doen!!!

Mitchel

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles, geldklopperij

reacties:

Review: Reactie op Margreet

Petra, wat jij schrijft klopt helemaal. Margreet heeft gewoon geluk gehad!

Review: Reactie op Margreet

Heb ook intern bij Mens Relatie gewerkt, en inderdaad de bedragen staan niet in verhouding met wat je ervoor krijgt. Het ergste vind ik ook de zogenaamde 75% slagingskans, de hoge bedragen, en de respectvolle manier waarop ze met cliënten en hun personeel omgaan. De top bestaat uit mensen met dollars in de ogen; ze kijken niet naar mensen, maar puur naar hun inkomsten. Ook de consulentes zijn hier de dupe van. Die krijgen een fooitje (onder minimum loon) voor hun keiharde inzet. Dus doe wat anders om aan een partner te komen!

Review: Reactie op Margreet

Heb ook intern bij Mens Relatie gewerkt, en inderdaad de bedragen staan niet in verhouding met wat je ervoor krijgt. Het ergste vind ik ook de zogenaamde 75% slagingskans, de hoge bedragen, en de onrespectvolle manier waarop ze met cliënten en hun personeel omgaan. De top bestaat uit mensen met dollars in de ogen; ze kijken niet naar mensen, maar puur naar hun inkomsten. Ook de consulentes zijn hier de dupe van. Die krijgen een fooitje (onder minimum loon) voor hun keiharde inzet. Dus doe wat anders om aan een partner te komen!

Review: tevreden

Beste Margreet,

De waarheid is niet hetzelfde als klagen. Jij hebt gewoon geluk gehad, of werk jij voor deze organisatie?

Review: Relatie vinden met Mens en Relatie

Je hebt echt geluk als je uberhaupt iemand ontmoet, dus gefeliciteerd als deze reactie betrouwbaar is?! Inderdaad, de afstand is niet voor niks steeds groter. Het aantal potentiële cliënten wordt steeds minder, dus dat betekent weinig keuze en veel rijden voor als je iemand wil ontmoeten. Niet doen dus!!

Review: Oplichters

Bedankt voor de tip, dit is echt schandalig!!

Review: Oplichters

Zou ik wat meer gegevens kunnen krijgen; lijkt mij een leuk verhaal.

Review: Oplichters

Het zijn een stelletje geldwolven! Een hoop geld kwijt voor niets!

Review: Oplichters

Ik had al het gevoel dat er iets niet klopte. Heb in 6 maanden maar 1 heel stom voorstel gehad. Had ik dit maar eerder geweten!

Review: Oplichters

Laten we hopen, en dat zit erin, dat zo'n bureau de langste tijd heeft gehad. Ondanks de aardige consulentes worden de cliënten voor veel geld toch een oor aangenaaid! Ik heb zelf ook die ervaring als hbo-vrouw. De keuze is te weinig; ze moeten gewoon eerlijk hierin zijn.