Oplichters

Zowel Mens en Relatie als Stichting Date wordt gerund door dezelfde tweehoofdige directie. Het is dus één pot nat, trap daar niet in. Natuurlijk lukt het wel eens, dankzij de goede inzet van de consulentes, om wel een match te krijgen. Maar weet ook, dat deze consulentes alleen maar worden (onder-) betaald als ze iemand inschrijven. Helaas gaan sommigen, net als het hoofdkantoor van beide firma's, dus alleen voor het geld. Dat betekent in de praktijk ook dat kanslozen gewoon zonder pardon worden ingeschreven.

Deze mensen gaan inderdaad, zie ook het review van Petra, niet menselijk met hun cliënten en personeel om. Verder is het ook zo dat gegevens op de websites niet kloppen. Hierbij wijs ik op het aantal consulentes e.d. Voor wat je krijgt, zijn de tarieven ongelooflijk hoog. Je kan je geld beter aan andere zaken uitgeven. 75% slagingskans is een fabeltje!!!!

Weet dat het in de branche heel slecht gaat, en de keus dus nu heel rap minder wordt. Het is de vraag of beide bedrijven jouw inschrijftermijn overleven. Dan ben je echt de klos.

Goed advies: gewoon niet doen!!!

Mitchel

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles, geldklopperij

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

8 reacties

Bedankt voor de tip, dit is echt schandalig!!

Zou ik wat meer gegevens kunnen krijgen; lijkt mij een leuk verhaal.

Inderdaad oplichterij is het. Puure oplichterij!

Inderdaad oplichterij is het puure oplichterij. Het geld ben ik helaas kwijt. Ik had er graag betere service voor gehad. De prutsers van mij krijgen ze geen cent meer!

Het zijn een stelletje geldwolven! Een hoop geld kwijt voor niets!

Ik had al het gevoel dat er iets niet klopte. Heb in 6 maanden maar 1 heel stom voorstel gehad. Had ik dit maar eerder geweten!

Ik had ook al het gevoel dat er iets niet klopte. 9 maanden heb ik moeten wachten op een partner voorstel!

Laten we hopen, en dat zit erin, dat zo'n bureau de langste tijd heeft gehad. Ondanks de aardige consulentes worden de cliënten voor veel geld toch een oor aangenaaid! Ik heb zelf ook die ervaring als hbo-vrouw. De keuze is te weinig; ze moeten gewoon eerlijk hierin zijn.

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden