Reviews van deze auteur

leuke laagdrempelige site

Review over Knuz

Knuz is een mooie site waar bijna alles gratis is tenzij je een specifieke wens hebt zoals je schuilnaam veranderen en dat soort dingen. Het fijne van Knuz is dat het laagdrempelig is en het publiek is gezelliger en over het algemeen aardiger dit in tegenstelling tot betaalde sites waar de eisen en wensen van leden stukken hoger liggen omdat ze er voor moeten betalen.
Voor de 2e keer al weer een nieuwe liefde gevonden, het is nog pril maar we genieten er beide enorm van.
Zonder kosten kun je chatten, mailen en lieve berichtjes nalaten in iemands gastenboek wat erg origineel is en volgens mij nergens aantreft op betaalde sites.

Sterke punten
alles bijna gratis
leuker publiek in tegenstelling tot betaalde sites waar de air vaak enorm is
je kunt altijd mailen, chatten, lieve berichtjes nalaten in iemands gastenboek
grote keuze aan leuke mensen
er heerst een soort oude jongens krentenbrood mentaliteit

Zwakke punten
misschien 1 kleintje, je kunt onder zoeken niet direkt naar een pagina gaan die je wenst
meestal moet je aardig wat klikken wil je op de middelste pagina komen

geweldig

Review over Knuz

Knuz is gratis en maar weinig sites zijn dit. Het gezeur van de mensen hier dat er niet wordt gereageerd ligt niet aan de site maar aan de mensen zelf en de steeds minder wordende normen en waarden van de maatschappij. De site laat een afspiegeling zien van hoe het vandaag de dag nu eenmaal is, ben je niet interessant genoeg dan krijg je geen reaktie of een reaktie die nergens op slaat maar meer zegt over degeen die nog steeds gefrustreerd is door een verbroken relatie en hopeloos die ene zoekt, die hij of zij hoogst waarschijnlijk nooit zal vinden door zijn of haar houding. Dat is trouwens op elke site en niet alleen bij Knuz.
Ik heb ook op betaalde sites gestaan en de respons was net zo veel als hier.
Bedenk dit eens..... mensen die weinig kontakten hebben in het dagelijks leven om hen heen en niet het geld kunnen missen om wat voor reden dan ook kunnen hier gratis een date vinden of zelfs de liefde van hun leven.
Knuz is geweldig wat dat betreft en ik zal zeggen, niets veranderen, prima zo.

Sterke punten
Gratis en laagdrempelig

Zwakke punten
geen

reacties:

Review: oplichtersbende

Dank je Robert ga ik doen.

Review: oplichtersbende

Ik heb inmiddels mijn gegevens van de site gehaald en de afschrijving terug laten boeken door de bank, alleen ben ik bang dat dit een kat en muis spelletje gaat worden, ik draai het terug en zij boeken het weer af. Nu maar kijken wie de langste adem heeft tot er een deurwaarder voor de deur staat met de nodige verhogingen. Dus mensen let op als je een bedrag laat afschrijven van je rekening, kijk goed uit dat je direkt zorgt dat je geen nieuw abonnement wil.
Toch blijf ik bij mijn stelling een eenmalig incasso moet een eenmalige incasso zijn, het woord zegt dat ook. Het blijft een oplichtersbende!

Review: oplichtersbende

Hallo mensen,

Nou inmiddels heb ik mij zelf uitgeschreven bij Lexa, ook al omdat ik die hele site niet vind kloppen maar vooral i.v.m. de eenmalige incasso . Een paar regels waar je bij Lexa goed op moet letten als je je inschrijft en kiest voor een incasso:
1) zorg dat je je incasso intrekt zodra betaald hebt, zelfs voor 6 maanden, de volgende 6 maanden worden gewoon weer afgeschreven als je dat niet gelijk aangeeft;
2) het enorme aantal mensen op de site is nep, van de 10 zijn er 6 al langer dan 3 maanden niet meer actief geweest, die kunnen jouw bericht helemaal niet lezen;
3) als je verwacht klantvriendelijk te worden behandeld dan heb je het mis;
4) mailtjes aan de redactie worden amper beantwoord en krijg je antwoord dan hebben ze jouw vraag niet begrepen;
5) je profiel wordt enorm vaak bekeken maar let op: vaak zijn het herhalingen.
6) ga je hun gratis tel.nr. bellen dan kom je bedrogen uit een bandje laat je weten dat ze druk bezig zijn en ze verbreken de verbinding.