geweldig

Knuz is gratis en maar weinig sites zijn dit. Het gezeur van de mensen hier dat er niet wordt gereageerd ligt niet aan de site maar aan de mensen zelf en de steeds minder wordende normen en waarden van de maatschappij. De site laat een afspiegeling zien van hoe het vandaag de dag nu eenmaal is, ben je niet interessant genoeg dan krijg je geen reaktie of een reaktie die nergens op slaat maar meer zegt over degeen die nog steeds gefrustreerd is door een verbroken relatie en hopeloos die ene zoekt, die hij of zij hoogst waarschijnlijk nooit zal vinden door zijn of haar houding. Dat is trouwens op elke site en niet alleen bij Knuz.
Ik heb ook op betaalde sites gestaan en de respons was net zo veel als hier.
Bedenk dit eens..... mensen die weinig kontakten hebben in het dagelijks leven om hen heen en niet het geld kunnen missen om wat voor reden dan ook kunnen hier gratis een date vinden of zelfs de liefde van hun leven.
Knuz is geweldig wat dat betreft en ik zal zeggen, niets veranderen, prima zo.

Sterke punten
Gratis en laagdrempelig

Zwakke punten
geen

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

3 reacties

Respekt

Hallo Helena, voor het grootste deel ben ik het met je eens. Maar als serieuze man is het niet leuk als je geen berichtje terug krijgt. Of zou dit aan de zeer hoge eisen van de meeste vrouwen kunnen liggen? Die willen enkel een heel mooie, knappe en veel jongere man. Ben je dit niet dan wordt je compleet genegeerd.

Beste Johan,

Op elk potje past een deksel ook op het jouwe. Dat de dingen niet gaan zoals je hoopt ligt aan de mentaliteit van een hoop mensen, maar ik weet het zeker dat als je je op een betaalde site zou inschrijven zoals bijv. Lexa dat je waarschijnlijk nog minder recties krijgt, bij Lexa is "geen interesse-bericht" van de site verdwenen dat betekent dat als je iemand niet bij jou vindt passen dat je dan een berichtje zou moeten sturen en de meeste nemen daar helemaal de moeite niet meer voor.
Het ligt niet aan Knuz dat mensen niet de moeite nemen om een geen interesse bericht terug te sturen.
Ik denk dat het teug sturen van een berichtje niet aan je uiterlijk alleen ligt, wij vrouwen kijken niet alleen naar knap, juist niet, iemand die knap is heb je nooit alleen, wij kijken ook niet naar jonger, wij kijken of iemand een leuk stukje heeft geschreven in zijn profiel waar hij enthousiast en vooral zelfverzekerd over komt, wij kijken of iemand leuk in het leven staat en dat kan met of zonder baan dat is niet altijd belangrijk het gaat er om kan iemand je triggeren, dat je je afvraagd goh wie is die leuke man die leuk, lief en nog eens positief overkomt. Leeftijd speelt niet altijd een rol al denk je dat, vrouwen willen verrast worden en ze willen het gevoel hebben dat ze speciaal zijn. Als je die dingen goed kunt overbrengen en vooral het verleden en negatieve gevoelens achterwege laat dan komt het goed. De meeste vrouwen die echt serieus zijn kijken niet alleen naar de foto maar vooral het geheel. Sta je lachend op een foto? Of kijk je heel boos?
Het zijn maar tips, doe er mee wat je wilt.
Knuz is helemaal gratis en nogmaals de site is leuk, laagdrempelig en vooral gezellig.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden