oplichtersbende

Slechte site die probeert om een eenmalige afschrijving dus niet eenmalig te houden.
Je kunt schrijven tot je een ons weegt, je kunt bellen maar ze zijn altijd in gesprek, raar toch? geeft mij een vreemd gevoel.
Ik heb veel betaald voor een maand abonnement, maar ik word nu gedwongen om de volgende maand weer te moeten betalen, kijk als ik meerder maanden had willen doen had ik veel goedkoper uit geweest, is er nu iemand die mij daarin een wijze raad kan geven. Eenmalig is eenmalig punt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Ik ben al weken bezig om te bellen om mijn eenmalige toestemming tot het afschrijven van het abonnement ook daadwerkelijk eenmalig te houden. Er staat een gratis nummer op de website. Bel je die, dan is die altijd in gesprek, iets wat toch stof tot nadenken geeft. Het lukt mij niet om te voorkomen dat ze volgende maand het bedrag van een verlenging afschrijven van mijn rekening. Ik ben dan ook van mening dat Lexa op een zeer geraffineerde manier de boel probeert te belazeren. Op de website staat duidelijk dat je een behoorlijk hoog bedrag moet betalen als je een abonnement voor 1 maand neemt. Dus 1 maand moet dan ook 1 maand blijven anders neem je wel een abonnement voor meerder maanden dat stukken goedkoper is.
Dit zijn praktijken die niet kunnen en je kunt schrijven tot je een ons weegt maar een reactie blijft uit, dat is toch oplichting?
Ik snap dan ook niet dat Lexa zo hoog scoort, is er iemand die het wel gelukt is om door te dringen en heeft kunnen voorkomen dat je handen vol geld kwijt bent aan een abonnement waarvoor je geen opdracht heb gegeven? Ik hoor het graag.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

15 reacties

Misschien een klacht indienen bij de geschillencommissie. Die zullen zaakjes onder loep nemen.

Dank je Robert ga ik doen.

Je kunt gewoon je profiel definitief verwijderen... ga naar account, naar account opschorten en helemaal onderaan kun je definitief je account laten verwijderen, voila auto betalen meteen geblokkeerd. Ik heb dat ook zo gedaan, want ik had ook eerst abonnement gecanceled maar geloof dat dit niet door dat botte systeem doorgedrongen is.

Vergat er bij te vermelden moet je wel eerst je abonnement opzeggen... moet je wel 10x op doorgaan klikken maar dan verwijderen, dan kunnen ze niks meer van je rekening afplukken.

Als zij het geld automatisch incasseren, dan kun jij je bank bellen en vragen of ze het geld terugstorten. Dit kan niet als jij een machtiging hebt gegeven om via je creditcard geld af te boeken. Dan moet je de card laten blokkeren en een nieuwe aanvragen.

Ik heb inmiddels mijn gegevens van de site gehaald en de afschrijving terug laten boeken door de bank, alleen ben ik bang dat dit een kat en muis spelletje gaat worden, ik draai het terug en zij boeken het weer af. Nu maar kijken wie de langste adem heeft tot er een deurwaarder voor de deur staat met de nodige verhogingen. Dus mensen let op als je een bedrag laat afschrijven van je rekening, kijk goed uit dat je direkt zorgt dat je geen nieuw abonnement wil.
Toch blijf ik bij mijn stelling een eenmalig incasso moet een eenmalige incasso zijn, het woord zegt dat ook. Het blijft een oplichtersbende!

Heeft er iemand een telefoonnr van Lexa..

Ik heb verder in reviews en reacties gekeken de telefoonnummer van lexa is 0800-3503500De nummer is gratis. Ik weet niet als je belt dat constant in gesprek is. Zo klantonvriendelijk is lexa. Zelf verstuurde berichtjes worden onderschept. Vergelijk een ontvangen brief die al geopend is,

Hallo mensen,

Nou inmiddels heb ik mij zelf uitgeschreven bij Lexa, ook al omdat ik die hele site niet vind kloppen maar vooral i.v.m. de eenmalige incasso . Een paar regels waar je bij Lexa goed op moet letten als je je inschrijft en kiest voor een incasso:
1) zorg dat je je incasso intrekt zodra betaald hebt, zelfs voor 6 maanden, de volgende 6 maanden worden gewoon weer afgeschreven als je dat niet gelijk aangeeft;
2) het enorme aantal mensen op de site is nep, van de 10 zijn er 6 al langer dan 3 maanden niet meer actief geweest, die kunnen jouw bericht helemaal niet lezen;
3) als je verwacht klantvriendelijk te worden behandeld dan heb je het mis;
4) mailtjes aan de redactie worden amper beantwoord en krijg je antwoord dan hebben ze jouw vraag niet begrepen;
5) je profiel wordt enorm vaak bekeken maar let op: vaak zijn het herhalingen.
6) ga je hun gratis tel.nr. bellen dan kom je bedrogen uit een bandje laat je weten dat ze druk bezig zijn en ze verbreken de verbinding.

Ik wordt gek!
Na mijn beeindiging van mijn account werd er gewoon weer 117 euro van mijn rekening afgeschreven.
Na veel zoeken gebeld en met de oprechte excuses zou het wel in orde komen.
Binnen drie weken zou ik mijn geld weer op de rekening hebben.
Mooi niet dus.
Weer gebeld en nu is het laatste nieuws dat het tot 8 weken duurt voordat je je geld terug krijgt terwijl zij een fout gemaakt hebben.
Belachelijk vooral omdat het om een behoorlijk bedrag gaat.

Hoe kunnen we dit is vredesnaam stoppen? Ik ben op dezelfde wijze slachtoffer als Hetty! Wat een schoften zijn dit!! :o(

Ik heb gepoogd de Geschillencommissie te voorzien van een klacht. Ben eerst lid geworden en kwam er toen achter dat je eerst tussen de ?25,- en ?125,- moet betalen alvorens ze de klacht in behandeling nemen!? Tsss, ze lijken zelf Lexa wel!! :o((

Heb vandaag eindelijk iemand te pakken gekregen van de Helpdesk, ze namen zo maar op?! Ik had 6 mnd. voor ? 59,70 en heb volgens hun een knop ingedrukt dat ik dus accoord ging met die Premium Option twv. ? 89,40. Daar heb ik dus nooit bewust voor gekozen, maar kan niet meer worden terug gedraaid, want ik heb er al gebruik van gemaakt, zeggen ze?! Wat een hufters, stelen ze bijna 90 euries van je en vertikken het om ook maar iets terug te storten! Heb er maar 1 week gebruik van gemaakt! Als ze dit bij iedereen flikken, krijgen ze extra miljoenen binnen, middels oplichterij! Ditr is pure misleiding! Waarom wordt hier van overheidswege niets aan gedaan?

ik ben ook op gelicht en ga zeker stappen
Onder neme via het programma dat is je goed recht
Gr. m ploeger

het telefoon nummer van Lexa is 0205203885
bel ze maar gek oplichters

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden