Reviews van deze auteur

Plus point voor Crosspoint

Review over Crosspoint

Hele goede dating & vriendschap site. Onpartijdig en rechtvaardig. Open mind en zeer sociaal met groot inlevingsvermogen van medewerkers. Staan open voor opbouwend kritiek. Geen "clubjes" vorming die er op uit zijn anderen te dwarsbomen of er uit te werken. Dit wordt voorkomen door voortdurend te loggen. Goede screening tijdens deelname op deze site waardoor overheersende leden worden gecorrigeerd. Zeer vlot in het beantwoorden van berichten die door leden worden ingestuurd. Een TOP site!

Sterke punten
Vriendelijk, geduldig, je eigen mening mogen uiten en bovenal álles vanuit Gods Woord.

Zwakke punten
Vroegere zwakke punten zijn allemaal sterk verbeterd!

Incompetente medewerker(s)

Review over Christian Match

Al na amper een paar weken werd ik al door een "clubje" leden (7 dames en 1 man) op 'de korrel' genomen en zeer onvriendelijke wijze bejegend. Zowel op het Forum alswel in de Lobby. Na herhaaldelijke klachten mijnerzijds werd ik niet serieus genomen door ene Judith Schaap (moderator) Door haar zeer partijdig oordeel werd ik herhaaldelijk opgezadeld met een ban. Ik had het idee dat ik buitengesloten werd. Door mijn hoog begaafdheid werd ik door het "clubje" van 7 dames en 1 man steeds weer onderuit gehaald en kreeg uitlokkende op en aanmerkingen toe bedeeld. Door hun "Ivoren Toren" gedrag van medewerker(s) van Christianmatch werd mij onmogelijk gemaakt verweer te voeren. Ook mijn verzoek voor een persoonlijk gesprek werd niet ingewilligd. Deze site verdiend een zeer koude douche en kan deze site dan ook beslist niet aanbevelen. Het zou eens tijd worden dat er van hogerhand beter toezicht moet komen op deze site. Ik overweeg Christianmatch in rechte te betrekken. Daartoe zal ik advies vragen bij een Raadsman.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Te veel om op te noemen.

reacties:

Review: Christianmatch een leuke site

Mensen die een dierenverzekering om de tuin leiden horen sowieso niet op een "Christelijke" site thuis! Die zouden bij álle verkeringen voor altijd moeten worden geband!

Review: Christianmatch een leuke site

Mensen die een dierenverzekering om de tuin leiden horen sowieso niet op een "Christelijke" site thuis! Die zouden bij álle verkeringen voor altijd moeten worden geband!

Review: Incompetente medewerker(s)

Dat Marianne haar comment op mijn bericht op deze site schrijft is haar goed recht. Echter deze dame weet wel waar de klok hangt maar niét de klepel! Jammer.....
Zijn er nog meer leden van die site waar Marianne lid van is die ook willen reageren?
Gaan we hier op deze site de strijd voortzetten...is dat jou (jullie) bedoeling, Marianne?

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes...ten 1e ik ken jou niet. Ten 2e: het staat je vrij om te reageren op deze site. Bedenk wel dat alles wat je tegen mij tot uiting brengt ook tégen je gebruikt kan worden! Bovendien heb je ergens een bel horen luiden maar je weet niet de klepel hangt, jongeman! ik ben het absoluut niét met jouw reactie eens! Je kunt door gaan...maar ik stel je wel verantwoordelijk voor de gevolgen. Dit bericht is door gestuurd naar de redactie van deze web-site.

Review: Incompetente medewerker(s)

Pieter.. komt de hele CM "Club-kliekje" nu achter mij aan hollen? Dat wordt me wat dan op deze site. Ik blijf bij miujn standpunt, Pieter. Ook jij weet van geen toeten noch blazen. Ik ben heel erg blij dat ik van ChristianMatch zelf vertrokken ben! God zij dank!
Laat dat duidelijk zijn! Ik heb mijzelf al tig keren met "de billen bloot" gegeven! Wat denk JIJ nou eigenlijk van mij? Als jij ook met dat "Clubje" eens bent waarom probeer je mij dan ook nog eens uit de tent te lokken? Hou dan alsjeblieft je mond, man!

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes....genant noem je het? Waar bemoei JIJ je trouwens mee? Jij weet he-le-maal niets wat door toedoen van dat "Club-kliekje" mij is aangedaan! Kerel...je beseft niet eens hoezeer ik ben behandeld als een stuk vuil en op een respectloze manier wat mij is aangedaan door dat "Club-kliekje" op CM. Dat is nog veeeeel erger te noemen! Wat een rechtszaak betreft...ja! Daartoe is overleg met een Raadsman nodig. Christianmatch mag mij ook dagvaarden. Anders zijn er ook nog wel andere wegen te bewandelen om mijn eer herstel te behalen.... Hou jij je nou maar bezig met je eigen zaken, oke? Dan krijg jij met mij geen ruzie, Johannes!

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes: ik zei het al eerder...je weet he-le-maal NIETS van de problematiek en de achtergronden op CM! En...ik ben NIET van die site afgegooid maar ZELF vertrokken! Dus...hou nu maar op met je gezwam en gedraag je hier op deze zite.

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes: of...wie je ook bent op ChristianMatch ...het op zal mij een worst zijn!
En hoe jij over mij denkt is jouw probleem! Op jouw reacties geef ik geen antwoord meer. Ik wens je Gods Rijke zegen. Einde.

Review: Incompetente medewerker(s)

Mariska...zorg maar dat jij met jezelf in het reine komt met al jouw problemen! Sterkte!

Review: Incompetente medewerker(s)

Vrienden maak ik niet vrienden kiés ik, Johannes! En dat zijn er maar een paar!

Review: Incompetente medewerker(s)

"Positieve" CM'er....geen leugens verkondigen, hé? Natuurlijk ben ik zélf vertrokken! Overuigend bewijs aanwezig en voel me bevrijd van die nare mensen op die site! En nee...ook ik ben niét onschuldig! Houd u zich nu maar verder bezig met uw eigen problematiek. Sterkte.

Review: Incompetente medewerker(s)

CORRECTIE op onderstaand: 'nare mensen' moet zijn: "Clubje nare mensen"!

Review: Incompetente medewerker(s)

Anoniempje: Die heibel is NIET door mij veroorzaakt maar door een stelletje hielelikkers wat ik hét "clubje" van CM noem en de redactie daarbij incompetent actie op onderneemt door mij als zondebok steeds weer te bannen. Ik heb, toen ik terug kwam van een time-out, zag dat het merendeel van dát hielelikkers "clubje" er ook nog waren heb ik de redactie gesommeerd mij van de site te verwijderen! Van de achtergronden weet jij dus ook he-le-maal niéts van! Wat mij bertreft einde discussie.

Review: Incompetente medewerker(s)

Tevreden Cm'ster: jij weet van geen toeten noch blazen. Wat jij nu schrijft raakt kant noch wal. Ga jij je maar bezighouden met CM leden. Maar wél met de goede leden! Succes op CM. Mij niet meer gezien daar! God zij dank!

Review: Incompetente medewerker(s)

Anoniempje: Spaar je verdere moeite, Veel geluk in goede gezondheid toe gewenst en Gods Rijke zegen. Einde.

Review: Incompetente medewerker(s)

"Tevreden" Cm'ster en Anoniempje: Blijven jullie hier verder gaan op deze site? Besef wel dat alles wat op deze site geschreven is ook gecontroleerd wordt. Ook hier verzamel ik alles wat nodig is voor mijn acties voor de eer van mijn goede naam.

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes: Heb je niks anders te doen dan mij "op de kast proberen te jagen?" Het zal je niet lukken. Ga je bezig houden met ander onzin zoals wat je hier op deze site zet.

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes: Ik zei al eerder, ik niet weet wié je bent en het heeft ook niet mijn interesse! Jouw uitspraken acht ik uiterst subjectief en ondoordacht. Bovendien begint het hier op deze pagina van déze www,datingwebsites.nl meer op een Forum te gelijken á la ChristianMatch. Onderstaande mensen hebben kennelijk de bedoeling de hetze tégen mij op ChristianMatch hier voort te zetten? Ik sluit bij de de mogelijkheid af om te reageren op mijn topic. Het heeft geen zin hiermee door te gaan. Gods Rijke zegen! Dag!

Review: Incompetente medewerker(s)

Anoniempje: Nog net over de valreep komt jij er nog eens aan huppelen? Ik behoor mij niet uit te laten over jou. Het heeft ook totáál geen nut. Het enige wat ik je zou aanraden is: lees het hele CM Forum maar eens terug en lees mijn reacties op mijn topics en reacties OP MIJN reacties! Pas dan kom je tot ander inzicht. Je huppelt nu als een soort "zombie" achter de anderen aan die mij iedere keer aanvallen. Nogmaals ten overvloede: Ik blijf bij mijn kritiesche mening over ChristianMatch. Gods Rijke zegen!

Review: Incompetente medewerker(s)

Jo-Ian: Ook jij (jullie) zijn wellicht bevangen (geweest) door de roddelcirquit op CM.

Review: Incompetente medewerker(s)

Jo-Ian: Wat jij ook van mij denkt...het zal mij een worst zijn; ik ben het absoluut niét met jou eens! Veel geluk in goede gezondheid op jullie verdere levenspad. Gods Zegen!

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin, 'k heb één advies voor állen die mij achtervolgen vanaf CM: MIJ NEGEREN...!!!!

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin, ik héb géén zelfmedelijden! De 'groep' die ik verafschuw noem ik het "clubje" op ChristianMatch. Juist dié hebben mij niet uit "liefde" willen helpen...nee...dié hebben mij nét zolang getreitert; geprobeerd mij op de kast te jagen dat ik wel moést afhaken! Dat 'hakken in de grond' wordt nu weer vrolijk door dat "clubje" op deze site nota béne, voortgezet! Ik luister niet meer naar hun argumenten die mij de grond in geboord hebben! En ja, inderdaad...toen ik bij ChristianMatch binnen kwam wás ik beslist niet zo! Dat "clubje!" Dié hebben mij geestelijk vermoordt...(Bij wijze van spreken, dan!) Er komt een dag, wacht maar; spotten met hoog begaafdheid? Báh!

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes: wié je ook bent op Cm...Ik zei het je al eerder...jij weet he-le-maal niéts van de hele kwestie! De zoals jij dat 'vijandigheid benoemt is niét van mij afkomstig...laat ik dáár héél duidelijk in zijn! Mijn bijdragen op ChristianMatch was waardevol en zeer bruikbaar! Dat klopt echt wel van álle kanten! Echter, dat latere "clubje" die in éérste instantie ook m'n CM "vrienden" wáren...ontpopten zich later als hielenlikkers met en onder elkaar! Ik begin onderhand ook van jou te wálgen, Johannes! Negeer mij dan!

Review: Incompetente medewerker(s)

Jo-Ian: Nee..in het kader van de Wet op Privacy behoor ik op een Openbare Website géén namen te vermelden. Dat mijn naam bekend is, is mijn verantwoordelijkheid!

Review: Incompetente medewerker(s)

Anoniempje: Nee...die valt niet onder de privacy omdat zij onder het personeel van ChristianMatch valt. En de namen van de Directie van ChristianMatch, inclusief die van mevr. Judith Schaap, staan allemaal vermeldt op een pagina van de website www.provident.nl die mede eigenaar is van www.christianmatch.nl

Review: Incompetente medewerker(s)

Bloempjuuuuhhhh: Ken je het oude liedje?..."Héla gij bloempjuh, slaapt gij nu nog?" Wakker worden, dame! Wat jij hieronder plaatst heeft betrekking op totále onbegrip van mensen zoals jij. Als álle leden van ChristianMatch soortgelijke reacties op déze site zouden neer zetten, zoals het hier weer gaande is, dan nog blijf ik bij mijn mening! Er komt een dag.......

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin: Je plaatst nu de domste reactie tot nu toe. Hoor JIJ ook maar iéts over jouw persoonlijkheid door mij vertellen? Je slaat de plank hé-le-máál mis, jongen!

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin...kom op...er is werk voor je aan de winkel. En hou je met nuttiger dingen bezig dan mij op deze site (weer) de grond in te trappen!

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes en Jo-Ian: Ik heb geen enkele boodschap aan jullie. Hoe jullie over mij denken ...nogmaals...het zal mij een worst zijn! Gods Zegen!

Review: Incompetente medewerker(s)

Johannes: Voor alle duidelijkheid nogmaals ik heb de redactie van ChrsitianMtach gesommeerd via mail, mijn account onmiddelijk van hun site te verwijderen! Je kunt steeds proberen de hele kwestie 'om te draaien' wat al genoeg omtrent jouw karakter duidelijk maakt voor een goed verstaander! Ik wil van niemand medelijden! Mijn antwoord op onderstaande reacties van inzenders heb ik op nivo hun aangepast wegens gebrek aan achtergrond feiten en hun gebrekkig inlevingsvermogen. Johannes, ik denk dat je je tijd ergens beter kunt besteden. Ik ken jou niet en wil ook niets met jou te maken hebben! Er komt een dag. Bergen en dalen ontmoeten elkaar niet, mensen wel!

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin: Kijk naar jezelf.

Review: Incompetente medewerker(s)

"Positieve" CM'er: Eindelijk.....RUST...?

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin: Humor is bij mij volop aanwezig, jongeman! NU échte humor én zonder alcohol! En dat al vanaf 1996. JIJ kan het ook! Yésss...you can!

Review: Incompetente medewerker(s)

Billy: Iemand Gods Zegen toe wensen is geen ijdel gebruik van God de Vader.

Review: Incompetente medewerker(s)

En volgens mij is het jammer dat het zo gesteld is.

Review: Incompetente medewerker(s)

Billy: Kijk naar éérst jezelf.

Review: Incompetente medewerker(s)

Billy: Stel ik niet op prijs...zolang ik mij bij jullie ONBEGREPEN voel! Duidelijk? Kijk dus eerst naar jezelf!

Review: Incompetente medewerker(s)

Happy CM' er: Lees álle topic's op het CM Forum nog maar eens weer na (voor zover het nog bij andere topic's als quote er bij staat! Ik heb ál mijn topic's verwijderd omdat ik voordurend onbegrepen voelde...en NU nog steeds! Angelique IS door het " clubje" van CM weg getreitert! Ik nam het voor haar op en tsjá...toen was ik aan de beurt, hé? En zo ontstond er een hetze tégen mij! En gaat hier op deze site weer verder.... Door NIEMAND laat ik mij de mond snoeren en de redactie heeft alle macht in handen door enkel op de BAN knop te klikken. Als ik iemand Gods Zegen toe wens...dan méén ik dat ook! Dat heb JIJ niets over te zeggen of daar over te oordelen! JIJ...ja JIJ, hoeft mij geen les te leren! Ik leer alles uit de Bijbel en leef er naar hoe moeilijk het ook is!
Ik wens je ook Gods Rijke zegen toe en val mij verder niet meer lastig op deze site.

Review: Incompetente medewerker(s)

Billy: Jij moet geen anderen na-apen! Als er steeds weer veroordelende reacties aan mij gericht, zoals het geval was op CM en NU ik ook hier op deze site achtervolgt wordt met soortgelijkende reacties blijf ik bij mijn mening. En natuurlijk sta ik open voor de mening van anderen! Maarrrrr...niet meer zoals het op CM is gegaan en NU hier weer! Nogmaals ik blijf bij mijn standpunt(en) en onderneem nog meer stappen.....!

Review: Incompetente medewerker(s)

Happy CM' er: Jij hebt mij niets te zeggen hoe en wat ik moet DOEN! Duidelijk? Jij weet he-le-maal NIETS van mijn handelingen naar anderen die mij dierbaar waren! En maak JIJ jezelf niet belachelijk door je met mijn kwestie te bemoeien met oproer reacties van jou! Ik zal je jouw twijfel weg nemen...niet meer reageren!

Review: Incompetente medewerker(s)

Billy: Zolang JOUW mening gestoeld is op gissingen en na praterij geef ik jouw van repliek!

Review: Incompetente medewerker(s)

Billy: Zo is ook mijn ervaring met JOUW.

Review: Incompetente medewerker(s)

Happy CM' er: Ik denk niet dat het de moeite waard is op jou te reageren. Blijf happy !!!

Review: Incompetente medewerker(s)

Mariska: Jouw naam is volledig mij bekend en zal naar aanleiding van jouw hieronderstaand bericht c.q. aantijging melding doen bij de daartoe bevoegde instanties.

Review: Incompetente medewerker(s)

Tevreden Cm'ster: Opmerkingen aan mij gericht beantwoord ik op correcte wijze. Het bericht van mevrouw Mariska is mij in écht het verkeerde keelgat geschoten! Mevrouw Mariska is op ongeoorloofde manier mij schade toe te brengen. Dit accepteer ik niet! En mevr. Mariska v B. zal de gevolgen hiervan ondervinden! Intitialen zijn toegestaan.

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin: Aan jou heb ik geen boodschap, mijnheer Griffin. Ik bén hoogbegaafd en dát snap jij simpelweg niet, helaas.

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin: Niet eerder totdat JIJ ophoud met jouw stompzinnige reacties, mijnheer Griffin!

Review: Incompetente medewerker(s)

Griffin: Wellicht helpt rust je voldoende om tot helderheid te komen, mijnheer Griffin.

Review: Incompetente medewerker(s)

Tevreden CM'ster...Hulp en Mariska: Op de drie onderstaande berichten heb ik notie genomen en moet naar aanleiding van deze berichten mededelen dat ik mij er niet kan herkennen en dus het er ook niét mee ééns ben...en ook geen indruk maakt...het spijt me.

Review: Incompetente medewerker(s)

Mijheer of Mevrouw Hulp: Dank U wel voor uw opmerking. Aangezien ik zelf actief ben in de Zorg ben geweest (Verslaving en B. Zorg) heb ik uw goed bedoelde hulp niet nodig. Mensen in mijn omgeving zijn er trots op dat ik mijn alcohol probleem heb overwonnen! Met name mijzelf stel ik als voorbeeld dat er altijd herstel is als de WIL er maar is met doorzettingsvermogen! En ik Prijs en dank de Heer voor alle moed en kracht! Ik wens u veel succes met het hulp bieden aan (mede) lotgenoten!

Review: Incompetente medewerker(s)

Hulp: Mijn zelfkennis is beter dan dat u mij zou kénnen! Aan mijn zelfkennis ontbreekt he-le-maal niéts aan! Aan mensenkennis des te méér dat verzeker ik u! Dank u voor uw belangstelling en wens u alle het goede toe in goede gezondheid! Gods Zegen!

Review: Incompetente medewerker(s)

Tevreden CM'ster: Good piching will always stop bad hitting and vice versa. (Casey Stengel) Doordenkertje!

Review: Incompetente medewerker(s)

Correctie onderstaand gezegde: Good pitching will always stop bad hitting and vice versa...!

Review: Incompetente medewerker(s)

Mijnheer Griffin: Gewoon even Googlen....dan kom je er wel. Ik vind het wel wat triest dat je zelf niet op dat idee bent gekomen. Ach ja...bus-drivers rijden op tijd schema's... Geen tijd voor zeker?

Review: Incompetente medewerker(s)

LiefLotteke....Ik had het héle gedoe rond mijn vertrek van ChristianMatch al laten rusten, hoor! Maar ja...nu ik jouw reactie lees...pffff...ik voel nog steeds groot onrecht en onbegrip wat mij is aangedaan door dat achterbakse leden "Clubje" op Christianmatch en hun medewerker(s) op kantoor in Amersfoort! Oké LiefLotteke. je hoeft het natuurlijk niet met mij eens te zijn...je doet je (nick...?) naam trouwens wél eer aan, hoor! Ik heb en toon respect voor iédereen. In bijna álle voorgaande reacties op ál mijn bijdragen op het Forum van ChristianMatch kan men lezen op welk een dégenerende en uitdagende manier geprobeerd hebben mij onderuit te halen! Nooit heb ik op ál die rottige op/aanmerkingen op eenzelfde wijze terug geantwoordt op het Forum van ChristianMatch en ook niet tijdens chatgesprekken in de Lobby van CM.... Laat ik daar heel duidelijk in zijn! En...zoals zovele keren in mijn beantwoordingen op al die misselijk makende reacties van "Hét Clubje" van 7 dames en 1 heer...heb ik diverse malen een kniebuiging gemaakt...excuses aangeboden en noem maar op! Nee...de hele clue was: Gibby moest worden weg gepést door dat enge "Clubje" op ChristianMatch! Omdat dat "Clubje" er in geslaagd was Angelique uit Gouda weg te pesten! En dáár kwam ik nou juist voor op! Ik walg er nog van zoals die Mariska uit Ede zich op mijn persoonlijkheid heeft (af)gereageerd...zowel op déze site alswel voortdurend op ChristianMatch! Laat ik mijn mond maar houden over dié dame Mariska! .Ik hoop dat die mevrouw zélf in het reine komt met haar dubieuze praktijken! Dat red deze dame niet zonder haar "Club-genoten" op ChristianMatch! Komt tijd ...komt raad! Ik veroordeel niémand en wié ben ik...in Gods Naam om op een smerige manier leden van een Christelijke dating/vriendschapssite weg te pésten? Nou...??? Ik zou me dood schamen! Ik ben gelukkig weer in rustiger vaarwater gekomen en ik dank God dat Hij mijn slechte gedachten in mij overboord heeft gegooid! Dank U Jezus Christus...dank U wel! Nog één ding wil ik hier achterlaten...degenen die behoefte hebben mij nog verder in de stront te drukken? Stuur je reactie maar naar ChristianMatch áls je dat léf hebt! Ook bij hun ben ik behandeld als een stuk vuil en beoordeeld op zeer partijdige manier! Tot slot nog even dit: iedere reactie op mijn revieuw over CM wordt bewaard.

Review: Incompetente medewerker(s)

Hannah...Ik heb al veel over jou gehoord en vind je bewonderenswaardig zoals jij met al je problematiek omgaat. Hier hoeft geen "Páts" bij te worden vermeldt. Dank je wel voor je positieve bericht. Ik wens jou ook alle geluk en gezondheid voor je toekomst! Groet Leonard van mij. Fijne dagen en denk er aan; de wereld kan heel klein zijn, hoor!

Review: Incompetente medewerker(s)

@Jannemiek....schreef: Geschreven door: Jannemiek

Gezinus, ik begrijp 1 ding echt niet, waarom ik een reactie zie bij een Surinaamse site over een "clubje" leden (7 dames en 1 man) te zien, als jij dezelfde bent als ene "lobby" hoe is het dan in vredesnaam mogelijk dat je bij deze ordinaire site (lees de reacties eerder maar) waar geen respect meer is naar met name vrouwen hier een reactie laat plaatsen ?
Ik hoop maar dat ik het mis heb, anders ben je wel erg diep gezonken, en wil ik 1 ding zeggen: Belijdt het aan die Ene, en in privé aan mensen die je gekwetst hebt (met name Judith Schaap) en maak iets goeds van je leven !

("Geloof hoop en liefde, maar de meeste van deze is de liefde")


Jannemiek: Ik begrijp je reactie totáál niet. Een reactie van mij op een Surinaamse site? Waar heb je het over? Tot slot: dié mevrouw Judith Schaap heb ik niét gekwetst,
Jannemiek! Het is mijn mening over haar gebrekkige competentie op haar werkzaamheden van deze jongedame! Ik voel mij zeker niet "diep gezonken" ...sterker nog, ik voel mij bevrijd van ChristianMatch. Wat een inconsequente site, zeg...báh...!!!!

Review: Incompetente medewerker(s)

@Jannemiek....onderstaand tekst is door een of andere individu gecopieërd en op de door jou genoemde site geplakt c.q. geplaatst. Vandaar dt ik er niets van af weet, begrijp je het nu? Mijn comments zijn op waarheid gestoeld en daarom blijf ik bij mijn visie en mening over ChristianMatch! Ik heb de wijsheid in pacht en wens verder verschoond te blijven van haatzuchtige comments van (ex)leden die op ChristianMatch zich Profileren en manifesteren. Natuurlijk houd het mij nog steeds bezig maar blijf er nuchter en rustig bij. Ik heb meer gedaan dan alleen maar luisteren, totdat ik er achter kwam dat hét "clubje" meer macht kon/kan uitoefenen op (ex)leden! Inclusief het beleidskader van ChristianMatch. Echter, besef dat de wereld soms héél klein kan zijn; bergen en dalen ontmoeten elkaar niet...mensen wél! Waarmee ik wil zeggen: al is de roddel nog zo snel...Gezinus achterhaald de wérkelijke waarheid wel. Ik wens jou ook alle wijsheid toe en beleef het maar eens hoe het is als men weg gepest wordt. Veel plezier met je dating/vriendschap activiteiten! Veel succes. Gods zegen! Dág!

Review: Incompetente medewerker(s)

@ Tevreden Cm'ster...Een en ander is nog steeds in behandeling. Hartelijke groeten.

Review: Incompetente medewerker(s)

@Jannemiek....Ik kijk altijd kritisch naar mijzelf. Werkzaamheden in de B. Zorg hebben mijn karakter zo in de afgelopen 35 jaar gevormd. Dat er meer dan 100 reacties op mijn tekst op déze site zijn gekomen is prima. Echter, de méérderheid van de Nederlandse bevolking is dom...(doordenkertje) Ik wens je alle wijsheid toe. Dág.