Reviews van deze auteur

Een verademing! Een site die de beloftes zeker waar maakt.

Review over SF.dating

Het is moeilijk... echt moeilijk om een site te vinden waar je als man niet wordt besodemieterd! Op de meeste sites mag je als man DIRECT gaan betalen om een berichtje te kunnen sturen (aan vaak nepprofielen en dus zo wordt je dan 2 x bedonderd)

Ik heb heb aan den lijve echt ondervonden dat SF mannen niet bedonderd: een heuse verademing in een business die wemelt van de oplichters. Als man mag je dus op SF gratis de 1e contacten leggen. Eigenlijk mag je dus kijken of je in de markt ligt! Kost geen geld. Dat sprak me aan en trok me over de streep me in te schrijven en zelf actief berichten op SF te versturen.

Op SF mag je er elke dag 10 sturen. Dat geloofde ik eerst niet..maar het is blijkt echt zo. Je kunt oom zien of de mails gelezen zijn. Mijn ervaring is dat er van alle berichten die je uitstuurt de helft wordt beantwoord. Dat viel me eigenlijk niet tegen. De eerste reacties die ik kreeg kon ik uitlezen. Ze leken me wel van echte vrouwen te komen en ik nam de gok maar: een maandabonnement. Daar heb ik nu spijt van: ik had beter een half jaar genomen! ! Deze site blijkt wel echt te kloppen..en eigenlijk is dit wat een datingsite zou moeten doen. Alleen echte profielen en geen nepdingen. Ik ben nu al wat verder en heb al wat leuke mensen waar ik contact mee heb. Ik ga binnenkort een echt daten: spannend.

Sterke punten
aansprekend ontwerp..makkelijk te bedienen.
Geen sms of 06 gedoe
geen email stalking om betaald lid te worden.

Zwakke punten
Vrouwen hebben hun eisen en je moet ze aanspreken met leuke teksten en een paar goede foto's..vooral dat laatste doet wonderen heb ik gemerkt. Als je geen leuk profiel aanmaakt en/of hele goede foto's ben je op SF kansloos. Mijn ervaring en wat vrouwen mij vertellen... Ik snap het wel...maar het blijft jammer dat je als man altijd moeite moet doen..en dat vrouwen met minder moeite nogal altijd meer keus hebben ook. Oneerlijk verdeeld in de wereld, is de natuur denk ik..

Veel gebonden vrouwen op secretflirt (en hele knappe ook)

Review over SF.dating

De site heeft leuke kanten. De leukste is wel dat er behoorlijk knappe dames opzitten en zelfs veel mooier dan ik vermoedde (veelal gebonden trouwens). Ik dacht dat internet toch meer was voor de wat lelijkere / kansarme mensen. Hier niet in elk geval.
Het minder leuke is dat de mooie dames zich niet zomaar laten verleiden. Het lukt wel om contact te leggen, maar je moet er wel wat voor doen om er echte dates uit te slepen. Leuke berichtjes sturen en goeie foto's kunnen laten zien dus belangrijk anders lukt het volgens mij echt niet..

Ik nam een 1 maands abonnement maar ik had beter 3 maanden kunnen doen. Want meer tijd en hoef ik niet in 1 maand alles 'aan kant' te hebben. Heb je minder 'druk'. Ik vind een maandbonnement niet goedkoop. Vanaf 3 maands valt het mee, jaarabonnement is niet duur., maar toch weer te lang... want dan heb je wel een jaar lang hetzelfde profiel.
Heb nu 2 dates gehad... waren geen van beiden verkeerd..... :-). 1 dame haakte af omdat ze liever met een gebonden man 'iets' had. De andere dame (ook gebonden) vond me toch de moeite en durfde het wel aan met mij ( als single). :-))

Sterke punten
Mooie layout
Mooie vrouwen

Zwakke punten
Vrouwen zijn wel wat verwend zo hier en daar en stellen hun eisjes...dus je moet van goeie huize komen om te te verleiden...

Mijn Secretflirt ervaringen zijn heel erg positief

Review over SF.dating

het leuke aan deze site is dat hij overzichtelijk en transparant is. Geen hinderlijke layout en vervelende drukke paneeltjes met een hoop toeters en bellen. lekker strak, simpel doelktreffend maar wel alles wat je iegenlijk nodig hebt. Ik zou een prive chat nog wel leuk hebben gevonden. Maar...ik heb er voorlopig wel zelfs 2 hééle leuke vriendjes aan over gehouden. genoeg spanning en passie voor de komende maanden zou ik zeggen..

Sterke punten
>> Layout rustig en overzichtelijk met lekkere kleurtjes. Snap direct hoe het werkt (ook als digibeet haha) zonder zoek en denkwekr.

>> Als vrouw gratis voor zelfs onbeperkte tijd ( alleen met een goed profiel begreep ik). KReeg na plaatsen van foto's extra opwaardering van mijn abonnement.

>> Geen last van pukkelige pubers /scholieren en onvolwassen typetjes. Mannen zijn over het algemeen heel goed opgeleid en maatschappelijk succesvol, met eigen zaak of een hoge baan in bedrijfsleven. Dat merk je aan de reacties, die zijn vaak volwassen en zonder grote taalfouten.
Moet jke zelf filteren welke van de mannen een lekker ding is. Want ene luek profiel met goeie tekst betekent nog geen lekker ding..andersom had ik ene profiel waar ik niet van geloofde omdat de tekst me niet aanstond. Bleek en keileuke vent en een superlekkere vent te zijn..zeker weten..want ik heb hem gezien en zelfs meer dan dat..haha
> je kunt labels geven aan de profielen. handig als je zit te bladeren of als je een bericht binnenkrijgt. weet je direct wie het is zonder het bericht te lezen zelfs.

Zwakke punten
>> Irritant is dat sommige mannen nog steeds niet snappen hoe het werkt. Heb je zelf mooie foto's staan en die willen ze o zo graag zien..zelf hebben ze geen foto's of soms foto's die te beroerd zijn om aan te zien. Onvoorstelbaar. Alsof wij vrouwen niet graag naar een mooie foto van een mooie man kijken. Sta ik met mijn pumps en mooie gekapte haar en jurk op de foto....en meneer met grijs slonzig T~ shirtje met versleten joggingsbroek. Doe me een lol zeg. Met alle respect maar daar knap ik echt op af..

>> Mag wel een prive chat op. Kan soms handig zijn..

0

Review over SF.dating

0

reacties:

Review: Eigenaardig

Tsja...secretflirt geen sexsite. Ik ben member dus ik weet het..Ik mocht geen foto plaatsen waarop mijn jongeheer zichtbaar was. Die werd direct verwijderd en ik kreeg daar een bericht over van sitebeheer...dat dit niet in lijn was met de voorwaarden.

Zou dat de reden zijn dat vrouwen zo positief zijn? Volgens mij wel.....