Veel gebonden vrouwen op secretflirt (en hele knappe ook)

Veel gebonden vrouwen op secretflirt (en hele knappe ook)

De site heeft leuke kanten. De leukste is wel dat er behoorlijk knappe dames opzitten en zelfs veel mooier dan ik vermoedde (veelal gebonden trouwens). Ik dacht dat internet toch meer was voor de wat lelijkere / kansarme mensen. Hier niet in elk geval.
Het minder leuke is dat de mooie dames zich niet zomaar laten verleiden. Het lukt wel om contact te leggen, maar je moet er wel wat voor doen om er echte dates uit te slepen. Leuke berichtjes sturen en goeie foto's kunnen laten zien dus belangrijk anders lukt het volgens mij echt niet..

Ik nam een 1 maands abonnement maar ik had beter 3 maanden kunnen doen. Want meer tijd en hoef ik niet in 1 maand alles 'aan kant' te hebben. Heb je minder 'druk'. Ik vind een maandbonnement niet goedkoop. Vanaf 3 maands valt het mee, jaarabonnement is niet duur., maar toch weer te lang... want dan heb je wel een jaar lang hetzelfde profiel.
Heb nu 2 dates gehad... waren geen van beiden verkeerd..... :-). 1 dame haakte af omdat ze liever met een gebonden man 'iets' had. De andere dame (ook gebonden) vond me toch de moeite en durfde het wel aan met mij ( als single). :-))

Sterke punten
Mooie layout
Mooie vrouwen

Zwakke punten
Vrouwen zijn wel wat verwend zo hier en daar en stellen hun eisjes...dus je moet van goeie huize komen om te te verleiden...

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

2 reacties

Je profiel kan je zo vaak veranderen als je wilt. Het is maar een tip. Alleen je nickname/alias zit je wel aan vast. Drie maand is inderdaad minimaal nodig, een jaar is beter, dit gaat langzaam en er gaat nogal wat tijd overheen. Voor singles (vooral voor mannen) op zoek naar de ware Jacob(-a) zou ik Paiq aanraden. Veel makkelijker contact.

"secret flirt" met een foto erbij?

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden