Reviews van deze auteur

Fake deze poll

Review over Paiq

Heel veel oudere mannen die deze site promoten........als zijnde gratis.....en grote kans op succesvolle contacten.

Trap er niet in mensen. Paiq zelf beïnvloed deze stemming op oneerlijke manier.

Paiq is NIET gratis. Je kunt bijna niets zonder te betalen.
Even een voorbeeldje? Gratis is een match in de paar weken. Vaak een leeg profiel. Verder heb je geen gratis mogelijkheden. Tegenwoordig krijg je dagelijks foto's te zien van vrouwen die jouw foto bewonderen. Deze kun je een berichtje sturen.....maar alleen als je er voor betaalt haha. Hoe gratis is dat???? Kosten variëren....maar een 25 cent per berichtje ben je minimaal kwijt. Vaak veel meer.

Ik denk dat de kans op een leuk gratis contact leuker is als je midden in de nacht gaat bellen met die dames van de tv :-).

Hoe dan ook....geloof niet in de succesverhalen hier....want ze zijn niet echt! Waarschijnlijk een persoon die onder verschillende namen positief de stemming bijstuurt!

PAS OP JE GELD!!!!

Zwakke punten
DUUR

Hoe fake is het hier wel niet

Review over Paiq

Achter elkaar de meest waanzinnige positieve verhalen. Hoe is het toch mogelijk?
Nou....heel simpel......er zijn een of meerdere personen die hier de een na de andere reclameboodschap achterlaten!!!! Lijken allemaal verschillende mensen die hier wat neer zetten maar dat is dus niet zo. Lees hier onder maar.

Mensen...trap er niet in. De positieve verhalen hier zijn voor het grootste deel fake!!!
Of geloof jij dat een man van bijna 60 jaar overspoeld wordt door allemaal leuke vrouwen???? Echt niet! Zelfs op de gangbare, serieuze datingsites....moet de gemiddelde man aardig wat moeite doen om een leuk gesprek om gang te brengen.

Hoe doen de mensen van Paiq het dan...want een ip adres wordt toch onthouden hier?? Ja.....als je iets van IT weet....dan weet je hoe eenvoudig het is deze continu te wisselen.

FAKE FAKE FAKE.

PAIQ IS NIET GRATIS......ALS JE ECHT MET MENSEN IN GESPREK WILT KOMEN...MOET JE GEWOON BETALEN!!!! ZONDER BETALEN HEB JE ALLEEN ÉÉN KEER IN DE PAAR WEKEN EEN GRATIS MATCH....DIE VAAK OOK NOG NEP IS.

PAIQ IS GEWOON EEN VAN DE VELE SITES WAAR JE GELOKT WORDT MET EEN KAT IN DE ZAK. HET GAAT ER ALLEEN OM DAT JIJ JE CENTJES AAN HUN GEEFT.

Fake reacties hier

Review over Paiq

Paiq is helemaal niet gratis. Als je iets wilt moet je betalen. Trap er niet in.

en tegen Robin

Review over Paiq

Die alles leuk vindt.
Tssss....hoe echt.

even tegen Jan stemmen

Review over Paiq

Die voordoet wat bashen is.....:-)
En wie scheld hier nu....verlate puber....haha.

Dus.....

Review over Paiq

Zoals hieronder geschreven.....een tegenstem.....om de nep stemming een beetje in evenwicht te brengen.

Even compenseren

Review over Paiq

Even compenseren....want Jan....Privé.....Joost.......of hoeveel namen heeft deze persoon......heeft weer een heel positieve stem uitgebracht ...en voordat de mensen er in trappen voel ik me dan weer even geroepen hier wat tegenover te zetten.

Zeg Jan, Joost, Privé......of wie je ook bent.......hou eens op steeds onder andere namen op dezelfde manier heel overdreven positief te reageren...om zo mensen voor de gek te houden en naar Paiq te lokken.

Trouwens.....ik zeg weinig over Paiq maar meer over deze POLL !!!! Deze is nep. Er zijn een of meerdere mensen die fictieve....overdreven positieve reacties plaatsen om maar mensen te lokken. Een lezer die Paiq niet kent....gaat echt denken dat het allemaal super is....dat het gratis is....en dat er vele "happige" vrouwen rondlopen. NOT! Net zoals elke (gratis) datingsite.....is er op Paiq een groot tekort aan vrouwen.

Paiq is niets meer dan al die andere 'gratis' sites. Wel grappig....maar niets bijzonders. Je loopt steeds tegen de beperkingen aan dat ze willen dat je geld uitgeeft. Daar draait het tenslotte om!!!

Dus....Paiq is wel grappig...zolang je geen verwachtingen hebt. Grote nadeel is dat je bijna geen matches hebt zonder te betalen....en het speeddaten levert geen vrouwen op. Die zijn er gewoonweg niet. Blijkbaar hebben die wel het verstand om weg te blijven haha.

Maakt me niets uit wat iedereen doet....als je maar niet zo naiëf bent te geloven dat Paiq je antwoord is op de vraag waar je die ene bijzondere partner vindt. Paiq is uitsluitend bedoeld om jouw geld van eigenaar te laten wisselen!!!!


Fred

Weer een fake reactie?

Review over Paiq

Meneer 'Privé' hier onder....leeft in een droomwereld......of wordt gesponsord door Paiq.

Paiq is NIET gratis...en echt niet spectaculair. Betaal je niet....dan krijg je weinig tot niets!

WEES EERLIJK

Weer fake reactie erbij

Review over Paiq

Trap er niet in.

Welke jongen van 18 jaar is er nu intensief bezig met het reviewen van datingsites....en vind het nodig een overdreven positieve reactie te schrijven haha.....

Hoe echt.....not :-).

Helaas moet ik dan wel reageren om een beetje balans te brengen in het geheel van reviews.

Doorgestoken kaart deze poll

Review over Paiq

Ik moet toch lachen om de reactie van Joost hier twee plaatsen onder.
Blijkbaar wordt er iemand flink gesponsord voor dit verhaal......want zo'n overdreven positief verhaal kan alleen komen van iemand die aan de drugs is of betaald wordt.

Ik ken Piaq maar al te goed.....maar er staan verschillende onwaarheden in. Grootste leugen is wel dat het gratis is. Om de haverklap lopen je tegen de beperking aan dat je credits moet betalen.....en die......hoe raad je het zo......moet je kopen! Zo nu en dan krijg je er een gratis maar bij normaal gebruik van Paiq krijg je eens in de maand een 'match' voorgeschoteld.....en kun je verder praktisch niets zonder te betalen.

Dus Joost....wordt wakker......of wordt eerlijk !!!!

Laten we ons voor de gek houden?

Review over Paiq

Ik vraag me serieus af hoeveel moeite of geld de mensen van Paiq steken in de toch positieve beoordeling op deze site.rnrnIk geloof namelijk niet dat vaak vele extreem positieve reacties die hier te lezen zijn echt zijn. Ik ken Paiq echt goed inmiddels......en het kan gewoon niet dat een man van rond de 50 zo enthousiast is over hoeveel leuke reacties hij wel niet krijgt! Ik zit er jaren op en als je eens in de drie weken een match hebt is het veel. De dames reageren dan niet of nauwelijks....met als gevolg dat je eigenlijk weinig mensen spreekt. Hoe iemand van 50 dan kan speken over het een na het andere leuke contact....is mij een raadsel. Verder is Paiq net zoals de vele andere dating sites. Als man moet je heel erg je best doen om een normaal gesprek met een vrouw te krijgen. Niet erg....maar gewoon de werkelijkheid. Als Paiq hier dan zo fantastisch uit de bus komt.....klopt er ergens iets niet.rnrnVerder is het HEEEEEEEEEEEEEEEELLLL opvallend dat je na een negatief verhaal hier binnen een dag een reactie van een Paiq medewerker krijgt dat het toch best allemaal meevalt. Blijkbaar zitten ze er bovenop en is er hun alles aan gelegen hier een goede score te halen.rnrnTja......1 plus 1 is bij mij altijd nog twee.rnrnZou fijn zijn als Paiq zich zou onthouden van het beinvloeden van de stemmingen hier!

Zwakke punten
Ronduit slecht is dat je geen dames kunt benaderen zonder er eerst voor te betalen. Je bent afhankelijk van de matches die Paiq voor je verzint.....en die heb je bijna niet!

Hoe komen ze nu aan zo'n goede beoordeling hier?????

Review over Paiq

Hebben jullie al de positieve reacties gelezen over Paiq hier?
Kennen jullie Paiq?
Weten jullie ook dat je als man heel moeilijk in contact komt met een leuke vrouw op een gratis datingsite?
Weten jullie dat je als vrouw op een gratis datingsite 'plat' gelopen wordt door de mannen dus het al snel niet leuk meer is????

Als je dit allemaal weet......dan snap je ook wel dat de grote hoeveelheid super positieve reacties die hier vermeld staan.....nooit echt kunnen zijn. Wat een onzin. Een man die verkondigd de ene na de andere leuke match te hebben. Ja...doei! Gewoon belanghebbenden die paiq steunen of misschien wel betaald worden door Paiq.

Kan nooit echt zijn. De site is echt niets bijzonders....

Sterke punten
weinig

Zwakke punten
velen

Wat een fake hier.

Review over Paiq

Ik ben vanaf het begin lid van PAIQ......gewoon omdat het gratis is. Vind het weinig bijzonders...maar je weet maar nooit dus ik houd het nog aan. Als man heb je bijna nooit matches.....en de dames nemen meestal niet eens de moeite te reageren.....of zijn na wat heen en weer geklets en de foto bekeken te hebben zo onaantrekkelijk dat ik snap dat ze voor paiq kiezen met zijn verborgen foto's.

Al met al ken ik paiq dus zeer goed door al die tijd dat ik toch maar lid ben gebleven. Ik durf nu te beweren dat het grootste deel van de zo positieve reacties die hier staan pure onzin zijn. Waarschijnlijk door belanghebbenden van paiq zelf geschreven. Er staan zulke overdreven en onzinnige dingen in dat ik niet geloven kan dat het echt is. Paiq is geen haar beter dan al de andere gratis sites. Leuk om mee te spelen maar verwacht er niets van. Als man heb je er niets aan omdat er bijna geen leuke vrouwen zijn. Dus...waar al die fake positieve reacties vandaan komen...mag iemand mij eens uitleggen.

Sterke punten
Tja.....

Zwakke punten
Weken wachten op een computer match....dus niemand om mee te kletsen als man.

Speeddaten levert zelden een leuke vrouw op....ondanks de grote aantallen mensen die online zijn!!! Hoe kan dat? Ook fake?

reacties:

Review: Hoe fake is het hier wel niet

Wat is jouw belang meneer einstein?
Wat is nu jouw rol in dit geheel?
Waarom moet jij Paiq verdedigen?

Betalen ze goed?

Ow...en schelden die ik niet hoor....daar ben jij veel beter in dan ik!

Vriendelijke groet,
Fred

Review: Hoe fake is het hier wel niet

Wel goed lezen bijdehandje :-).
Blijkbaar heb je niet helemaal meegekregen wat ik schrijf.

De reacties op DEZE site zijn fake voor een belangrijk deel.
En....Paiq is net zoals zoveel andere 'gratis' sites. Je wordt gelokt met iets dat er leuk uit ziet maar Als je echt mee wilt doen....moet je betalen.
Mensen die hier steeds roepen dat Paiq gratis is......liegen....of doen niets met Paiq.

Groetje,
Ik

Review: Fake reacties hier

Dan gebruik ik toch gewoon verschillende ip adressen......zoals de mensen die hier in eerste instantie bezig waren de boel oneerlijk positief weer te geven :-).
Geen probleem hoor.....ander IP adres.
Allemaal fake hier....helaas.

Review: Weer fake reactie erbij

Tuurlijk Jan.....je hebt gelijk....not :-).

Blijkbaar zie jij nu ook dat de site niet gratis is. Blij toe dat je dat inzicht inmiddels hebt.
Speeddaten....weet je net zoals ik....dat er heel weinig vrouwen zijn in verhouding met mannen......dus je kunt uren zoeken naar een speedate zonder ook maar een vrouw te spreken. Het is daar gewoon uitgestorven....of er zijn 100 mannen op een vrouw.

Ach ja....hopelijk zien de mensen die dit lezen dat zo'n review als die van jou niet echt kan zijn. Laten we eerlijk zijn.....wat voor belang heb jij er nu bij zo'n postitief verhaal hier neer te zetten??? Betaalt het goed??? Of ben je zelf een van de eigenaren van PAIQ???
En nee...mijn belang is helemaal niets meer dan dat ik eerlijkheid wil!!!!!!! Ik wil Paiq niet afkraken....maar wel de mensen die niet de waarheid vertellen. Ik ken Paiq....maar al te goed....en het is aardig....maar niet meer dan dat. En als je niet betaalt...krijg je weinig tot niets. Dat is prima....maar wees daar dan eerlijk over!!!!!!!!

Ik

Review: Weer fake reactie erbij

Aacchhhh....kijk nu wat er onder een steen vandaan kruipt :-)!
Meneer 'prive' die zijn echte naam niet wil zeggen wil ook even oridnair doen haha.

Zal ik je anders maar Jan noemen? Of....Joost?

Krijk namelijk sterk het vermoeden dat hier een en dezelfde persoon bezig is een aantal keren per dag Paiq op te hemelen. Denk niet dat ik er ver naast zit.

Tja....dat is het mooie van annoniem mogen reageren hier. Niemand die kan controleren hoe echt de reacties zijn. Daarom zeg ik ook....fake!

LAAT JE NIET BEDOTTEN MENSEN!

De overdreven positieve reacties hier zijn nep en waarschijnlijk door een en dezelfde persoon geschreven.

Review: Doorgestoken kaart deze poll

Heel eenvoudig.......er zijn ook goede kanten aan Paiq.......maar het verhaal wat jij afsteekt is verre van reeël. Het is gewoon niet eerlijk en oprecht. Op Paiq kun je gewoon bijna niets als je niet betaalt!!!! Dat is de waarheid...zoals ik die al lange tijd ken. Jouw verhaal is dus gekleurd!!!! Feit dat je ALLE details kent....en het zelfs nog op gaat nemen voor de kosten die eigenaar maakt......geeft mij het gevoel dat je niet belangeloos bent in dit verhaal.
Heel simpel....je hebt er belang bij Paiq op een overdreven positieve manier neer te zetten. Wat dat belang is....dat weet ik natuurlijk niet.
Blijft gewoon zo dat Paiq hier onterecht positief uit de bus komt. Geen eerlijk beeld. Als je een site als BADOO bekijkt....kun je daar veel meer.....en dat kost ook niets als je het niet wilt!!! Ik zou zeggen....laten we met zijn allen alleen nog Badoo gaan gebruiken.
Jij met je leuke contacten.......dan moet je me eens vertellen hoeveel er dat geweest zijn....want als je niet meer dan één match in de paar weken gratis krijgt.....en je dan nog maar af moet wachten of je een echt persoon treft....die matcht met jou......dan klopt er wederom weer iets niet in je verhaal!!!!
Niet jokken JOOST....dat mag niet van je moeder :-))).

Groetjes,
Fred

Review: Bedrog??

Nou, had ik deze reviews maar eerder gelezen.
De ervaringen die al gedateerd zijn blijken nog steeds te kloppen. Een bak ellende.

Elke dag vele bezoekers maar bijna geen reacties. Ook niet als ik zelf het initiatief neem. Ervaringen op andere sites leerr dat het niet aan mijn foto's of tekst ligt. Gewoon aan de waardeloze, valse opzet van Lexa.

Na een abonnement van een half jaar genomen te hebben kom je er pas achter dat heel erg veel profielen van niet betalende leden zijn, waar je dus geen woord mee kan wisselen. Je kunt ze niet herkennen dus mijn inspanningen zijn bij voorbaat zinloos.

Ik voel me opgelicht en heb spijt als haren op mijn hoofd.

Gr,
Fred