Reviews van deze auteur

Echt=echt

Review over Second Love

Twee maanden geleden mijzelf ingeschreven op deze site. Heel veel gemaild, veel leuke reacties gehad, een paar afspraakjes gemaakt, een enkel avontuurtje beleeft en uiteindelijk de SL van mijn leven gevonden. Kortom: SL is voor een groot deel echt heel erg echt. Wel zitten er een aantal fake profielen tussen, deze leer je echter vrij snel herkennen.

Wat mij erg stoort aan de reviews die ik lees is de domme botheid van een aantal heren. Dames worden, zo heb ik mij laten vertellen, overspoelt met reacties, waarvan 90% direct de prullenbak in kan. Top-drie van rampzalige reacties:
1 - Mail sturen die op geen enkele wijze gerelateerd is aan het profiel van de dame.
2 - Gebrekkig Nederlands en slechte teksten
3 - Te pusherig, te seksueel georienteerd

Vrouwen willen gecharmeerd en verleid worden, heren! Doe daarvoor dan ook je best, zorg voor een fatsoenlijk profiel, schrijf mooie en geestige teksten (humor verleidt!), toon respect en kom met een aantrekkelijk en origineel idee voor een eerste contact, dan moet het vroeg of laat echt wel een keertje lukken om een leuke date te vinden!

Sterke punten
De site doet wat'ie moet doen

Zwakke punten
De site heeft een crappy user experience
Veel fake profielen

reacties:

Review: heer

"En wat u reactie op mijn nickname Stoter betreft" ... Kijk, daar ga je al. Leer eerst even goed Nederlands, en kom dan nog maar eens terug...

Review: Second love is een grote oplichting

Ahum... Hoezo is het voor vrouwen gratis? Ik heb zelf een gost-account aangemaakt waarin ik mezelf als vrouw heb ingeschreven. Niks gratis hoor !
Volgens mij is SL voornamelijk echt.