Echt=echt

Twee maanden geleden mijzelf ingeschreven op deze site. Heel veel gemaild, veel leuke reacties gehad, een paar afspraakjes gemaakt, een enkel avontuurtje beleeft en uiteindelijk de SL van mijn leven gevonden. Kortom: SL is voor een groot deel echt heel erg echt. Wel zitten er een aantal fake profielen tussen, deze leer je echter vrij snel herkennen.

Wat mij erg stoort aan de reviews die ik lees is de domme botheid van een aantal heren. Dames worden, zo heb ik mij laten vertellen, overspoelt met reacties, waarvan 90% direct de prullenbak in kan. Top-drie van rampzalige reacties:
1 - Mail sturen die op geen enkele wijze gerelateerd is aan het profiel van de dame.
2 - Gebrekkig Nederlands en slechte teksten
3 - Te pusherig, te seksueel georienteerd

Vrouwen willen gecharmeerd en verleid worden, heren! Doe daarvoor dan ook je best, zorg voor een fatsoenlijk profiel, schrijf mooie en geestige teksten (humor verleidt!), toon respect en kom met een aantrekkelijk en origineel idee voor een eerste contact, dan moet het vroeg of laat echt wel een keertje lukken om een leuke date te vinden!

Sterke punten
De site doet wat'ie moet doen

Zwakke punten
De site heeft een crappy user experience
Veel fake profielen

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

1 reactie

Ach, eigenlijk mag je ook wel weer blij zijn met zoveel domme reacties, dan vallen de betere ook wat meer op. Misschien nog een aanvullende domheid: na een paar dagen dezelfde reactie nog een keer sturen, een aantal heren houdt blijkbaar zijn eigen outbox niet eens in de gaten en stuurt als een kip (haan) zonder kop berichten de wereld in.

Overigens vind ik hier wel een taak liggen voor de webmaster: het opvoeden van de deelnemers.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden