Reviews van deze auteur

Probleemsite

Review over Lexa

Toen ik me in het begin had ingeschreven op Lexa, was de site nog niet vernieuwd. Die vernieuwing houdt in: je kunt niet meer bekijken wie jouw profiel heeft bekeken. Daarnaast kun je mensen alleen berichten sturen als je een membership hebt, en voor 1 maand membership moet je ?25 betalen. Je kunt wel reageren op berichten wanneer iemand (met membership) jou een bericht heeft gestuurd, verder niet. Je kunt een vragenlijst opstellen die mensen in kunnen vullen, maar wanneer je de antwoorden wilt lezen moet je eerst een membership afsluiten. Toen Lexa begon met het 'niet meer kunnen zien wie jouw profiel heeft bezocht' ben ik ermee opgehouden. Mijn profiel bestaat nog wel maar ik doe er niks mee.

Sterke punten
De jongen die ik via deze site (ondanks het eenmalig betalen van ?25) heb leren kennen.

Zwakke punten
Te veel;
moeten betalen voor alle functies.
But, then again, ik wist vantevoren dat dit een betaalde datingsite is en misschien weerhoudt dat 'neppe' mensen.

Oprechtheid

Review over Knuz

Internetdaten begon als een grap. Ik wist niet wat ik ervan moest denken en/of verwachten, wilde er al helemaal geen geld aan uitgeven en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Knuz. Nu weet ik niet of een gratis datingsite meer voordelen heeft dan een betaalde datingsite, je kunt misschien snel zeggen dat je op een betaalde datingsite weet dat mensen het echt menen en serieuzer zijn.
Knuz is een goede site om mensen te leren kennen. Het is gemakkelijk omdat het gratis is, wat niet automatisch wil zeggen dat de mensen die zich er hebben ingeschreven ook gemakkelijk zijn, maar misschien geldt voor zowel het team van Knuz als voor de bezoekers daar, dat je een persoon via internet niet direct kunt doorgronden.

Sterke punten
Voordeel van Knuz is dat je iedereen berichtjes kunt sturen, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen, en ook kunt zien wie jouw profiel heeft bezocht, zelf mensen kunt blokkeren mocht dat nodig zijn en dat je zelf kunt kiezen of je een gastenboek wilt op je profiel, je bezoekersstatistieken wilt laten zien etc.
Ander voordeel is dat het geen geld kost.

Zwakke punten
Gratis datingsites trekken misschien bepaalde types aan, in vergelijking met betaalde datingsites. Er zou misschien meer zicht gehouden kunnen worden op de berichten die in gastenboeken geplaatst worden, dat deze eerst goedgekeurd moeten worden o.i.d.

reacties:

Review: Probleemsite

Hoi Rosalie,
toch grappig om te horen dat zoveel mensen zo negatief zijn over de website. Ik las meerdere reviews over problemen met betalingen/het stopzetten ervan. Gelukkig heb ik hier zelf geen hinder van ondervonden, misschien omdat het mijne maar voor 1 maand was. Ik hoop dat het bij jou geen gezeur oplevert, zou alleen maar zonde van je tijd zijn. Ik vind dat de oprichters van Lexa eens wat beter hun best zouden moeten doen, in plaats van alleen maar op geld uit te zijn!

Groetjes Maaike