Probleemsite

Toen ik me in het begin had ingeschreven op Lexa, was de site nog niet vernieuwd. Die vernieuwing houdt in: je kunt niet meer bekijken wie jouw profiel heeft bekeken. Daarnaast kun je mensen alleen berichten sturen als je een membership hebt, en voor 1 maand membership moet je ?25 betalen. Je kunt wel reageren op berichten wanneer iemand (met membership) jou een bericht heeft gestuurd, verder niet. Je kunt een vragenlijst opstellen die mensen in kunnen vullen, maar wanneer je de antwoorden wilt lezen moet je eerst een membership afsluiten. Toen Lexa begon met het 'niet meer kunnen zien wie jouw profiel heeft bezocht' ben ik ermee opgehouden. Mijn profiel bestaat nog wel maar ik doe er niks mee.

Sterke punten
De jongen die ik via deze site (ondanks het eenmalig betalen van ?25) heb leren kennen.

Zwakke punten
Te veel;
moeten betalen voor alle functies.
But, then again, ik wist vantevoren dat dit een betaalde datingsite is en misschien weerhoudt dat 'neppe' mensen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Ik ben het met je eens, deze site is ondoorzichtig, en als je een bericht via e-mail krijgt dat een member je profiel bezocht heeft, krijg je een heleboel profielen te zien! Ik ben zo gek geweest om eind juli een membership voor 3 maanden aan te gaan, voor 30 of 40 euro, en er staat dan bij dat je met 1 klik op "my account"de volgende betaling kan tegenhouden, maar als ik kijk op my account, kan ik die mogelijkheid nergens vinden! er staat gelukkig een telefoon nummer bij, dus voor die tijd hang ik zeker aan de lijn!!!
Succes ermee, en veel geluk met je gevonden liefde!! Ik heb hem nog niet ontdekt!
Groetjes Rosalie

Hoi Rosalie,
toch grappig om te horen dat zoveel mensen zo negatief zijn over de website. Ik las meerdere reviews over problemen met betalingen/het stopzetten ervan. Gelukkig heb ik hier zelf geen hinder van ondervonden, misschien omdat het mijne maar voor 1 maand was. Ik hoop dat het bij jou geen gezeur oplevert, zou alleen maar zonde van je tijd zijn. Ik vind dat de oprichters van Lexa eens wat beter hun best zouden moeten doen, in plaats van alleen maar op geld uit te zijn!

Groetjes Maaike

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden