Oprechtheid

Oprechtheid

Internetdaten begon als een grap. Ik wist niet wat ik ervan moest denken en/of verwachten, wilde er al helemaal geen geld aan uitgeven en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Knuz. Nu weet ik niet of een gratis datingsite meer voordelen heeft dan een betaalde datingsite, je kunt misschien snel zeggen dat je op een betaalde datingsite weet dat mensen het echt menen en serieuzer zijn.
Knuz is een goede site om mensen te leren kennen. Het is gemakkelijk omdat het gratis is, wat niet automatisch wil zeggen dat de mensen die zich er hebben ingeschreven ook gemakkelijk zijn, maar misschien geldt voor zowel het team van Knuz als voor de bezoekers daar, dat je een persoon via internet niet direct kunt doorgronden.

Sterke punten
Voordeel van Knuz is dat je iedereen berichtjes kunt sturen, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen, en ook kunt zien wie jouw profiel heeft bezocht, zelf mensen kunt blokkeren mocht dat nodig zijn en dat je zelf kunt kiezen of je een gastenboek wilt op je profiel, je bezoekersstatistieken wilt laten zien etc.
Ander voordeel is dat het geen geld kost.

Zwakke punten
Gratis datingsites trekken misschien bepaalde types aan, in vergelijking met betaalde datingsites. Er zou misschien meer zicht gehouden kunnen worden op de berichten die in gastenboeken geplaatst worden, dat deze eerst goedgekeurd moeten worden o.i.d.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden