Reviews van deze auteur

waardeloos

Review over Badoo

Ronduit waardeloos ook al is het gratis. In het echte leven zijn er genoeg leuke vrouwen die voor mij vallen maar op badoo reageren leuke vrouwen niet of je moet zogenaamd je account ' veriferen' dwz je telefoonnummer of facebookaccount invullen om met hen in contact te komen. Wat er overblijft zijn lelijke, borderliner, labiele vrouwen waar je liever niet je tijd in wil steken.

Waar ik mij ook aan erger zijn de vele mannen die mijn profiel bezoeken of berichtjes sturen met ' leuke vent' terwijl ik geen homo ben en daar ook niet op zit te wachten.

Zit te denken om mij weer af te melden voor deze bagger.

Sterke punten
site zelf is wel netjes en makkelijk in gebruik

Zwakke punten
te veel homo's die je ongevraagd stalken
voor leuke vrouwen moet je zogenaamd je profiel veriferen, dwz dat badoo dan je telefoonnummer of facebookaccount opslaat met alle gevolgen van dien
te veel vrouwen die niet helemaal in orde lijken te zijn..


samenvattend: zeer minimieme kans dat je via deze site aan een leuke stabiele vrouw kunt komen.

Goede site en nog helemaal gratis ook

Review over Knuz

Knuz heeft mij aan een hele leuke vrouw geholpen, Knuz, bedankt!

De site is 100% gratis en gemakkelijk in het gebruik. Je maakt snel een profiel aan en kunt onbeperkt gratis mailen en chatten met iedereen. Juist omdat het geheel gratis is hoef je niet per se snel met mensen in contact te treden. Je kunt alles op je gemak doen. Het kost immers toch niets.

Ik hoorde van vrienden over Knuz en werd lid. Na 2 maanden ongeveer ontmoette ik een leuke dame. Na enkele dates zijn we nu in love! Geweldig gewoon!

Sterke punten
100% gratis
Veel actieve leden

reacties:

Review: Fake super fake site !!!

Is inderdaad fake, je wordt aan het lijntje gehouden met nep antwoorden en de foto's zijn misschien echt; er zit een fake man of vrouw alles te beantwoorden met berichtjes die jou verplichten om weer iets terug te sturen zonder dat je vorderingen maakt