Reviews van deze auteur

Niet verkeerd!

Review over SF.dating

Site ziet er goed uit en vooral ook de kleuren spreken aan. Leuk is ook dat je eigen avatars kunt kiezen. Zo ziet elk profiel er in elke geval wat toegankelijker an aantrekkelijker uit ipv helemaal geen plaatje.

Maar goed Ik heb zojuist een maandabonnement gehad en ik kreeg al in de de 2e week kontakt met een leuke mevrouw. Ze is spannend en heeft humor. Gebonden en ondeugend. Net als ik. de date viel niet tegen! Als dit contact niks wordt ga ik nog wel eens terug denk ik.

Sterke punten
Design
profielavatars.
Heb al een date na een week

Zwakke punten
Helaas geen gratis site

Sommige dames gebruiken een profiel avatar die niet past bij wat ze echt zijn. Een meisje/vrouw van 1.70 en 70 kilo is niet dik te noemen, maar om dan een profielavatar te gebruiken waarin je het figuur van Slaudia Schiffer herkent? Weet het niet

Ik was aangenaam verrast

Review over SF.dating

Ik heb mij ook ingeschreven op secretflirt. Kreeg direkt al een gratis abonnement voor de eerste maanden. Direkt al 8 reacties. Veel gebonden mannen natuurlijk. Volgens mij meer dan 90%. Maar volgens mij ging deze site daar ook over! Tenminste, daarom schreef ik mij hier ook in.
Ik heb geen zin in single mannen op een reguliere datingsite want ik ben zelf gebonden. Die mannen snappen er niet veel van. Op zo'n site zitten ook gebonden mannen trouwens, maar alleen zeggen ze dat niet, is mijn ervaring. Eigenlijk is Secretflirt zoiets als Secondlove, maar dan wel veel mooier.
Een afspraak heb ik nog niet gemaakt. Ik ga niet voor sex trouwens, maar voor de fun. Lekker voor de fun afspreken en es wat leuks doen met een vreemde man. Ik zie wel wat er dan verder gebeurt. Spannend is het in elk geval en die aandacht ben ik erg dol op.

Sterke punten
Erg mooie site, leuke profielen

Zwakke punten
Zit geen chat op de site en ik kan op mijn (zeer geliefde!) iPhone langere inkomende berichten niet helemaal uitlezen! Oplossen aub. Ook op deze site zitten zwakke profielhouders met teksten als " ik zoek spanning" pfhh wat een nieuws. Skip ik direkt.

Mooi design, dames zijn helaas veeleisend

Review over SF.dating

Ik heb een profiel op deze site, en ben TopMember geworden (was een gok).
Op de site zitten aan paar honderd dames, maar de leukste dames hebben hoge eisen. Volgens mij zijn hier veel rijke of knappe kerels aan het zoeken.
Heb een date gehad met een directiesecretaresse. Was een bloedmooie meid (getrouwd) maar door de afstand (Eindhoven Alkmaar is er tot nu toe geen vervolg afspraak gemaakt
Ben inmiddels aan het mailen met 2 andere dames. ! uit maastricht en 1 uit Den bosch.. Als ej wat minder hoge eisen stelt ( zoals ik zelf ook wel doe) dan kom je volgens mij een stuk sneller aan je trekken. Wordt vervolgd.

Sterke punten
Leuke profielen, maar dames lezen graag berichten maar terugschrijven doen ze niet snel. Je krijgt keurig antwoord van de redactie als je een vraag hebt.

Zwakke punten
Er mogen wel wat meer leden bij!
Vnd 29 euro per maand best veel. Had beter direkt een half jaar moeten doen.

reacties:

Review: Hele actieve site!

IK heb dit probleem met een lang bericht ook 2x meegemaakt en de redactie en bericht gestuurd of dit op te lossen was. Het probleem zit hem volgens hun in de sessieduur. Die is nu verlengd waardoor het probleem van de bana zou moeten zijn. Ik heb een handig trucje om ervoor te zorgen dat je berichten altijd door komen! Vóórdat ik de mail verstuur kopieer ik mijn mailtekst (Control A + Control C) .
Kan ik hem altijd opnieuw helemaal plakken mocht ie ineens weg zijn. Stelt niets voor... Ik heb het echter sindsdien niet meer meegemaakt.