Reviews van deze auteur

Na 15 maanden nog steeds 1 date tegoed!

Review over Mens en Relatie

Eind 2008 heb ik mezelf ingeschreven bij Mens en Relatie.De afspraak die ik met hun gemaakt heb was ,dat ik 3 dates zou krijgen binnen een jaar.


De eerste date en het tweede voorstel die ik gehad heb, zijn helaas allebei op niets uitgelopen.

En sindsdien is het akelig stil gebleven, ik wacht al sinds mei op mijn laaste voorstel!

Diverse keren gemaild met M & R, de eerste keer kreeg ik 3 maanden verlenging. Die zitten er nu op.

Begin deze maand nog een keer gemaild met het relatieburo, het antwoord wat ik erop kreeg was, dat de bemiddeling nog in volle gang is.

Voor mijn gevoel kan het nog best wel een tijd duren voordat ze met het laatste voorstel komen.

Rapportcijfer Lexa More een 3!

Review over LexAmore

Ik heb er slechts een week opgestaan echter was er voor mij meer dan voldoende aanleiding om er mee te stoppen. Ik vond de site er erg professioneel uitzien, maar de schijn bedriegt! Ik heb geen vertrouwen meer in deze site, om dit te illusteren heb ik hier een mail conversatie met Lexa More:




Mail die ik gestuurd heb:


Geachte heer/mevrouw, Bij deze heb ik een aantal opmerkingen over de site:

1. Het invullen van mijn postcode (...) lukte helaas niet. Ik heb daarom de volgende postcode (...) gebruikt.

2. Wat is de man - vrouw verhouding op Lexamore? Ik verwacht hier wel een eerlijk antwoord op, want dan kan ik een inschatting maken of deze site iets voor mij is.

3. De kosten van de site vind ik schrikbarend hoog!. Om full member te zijn moet ik 3 maanden voorruit betalen, in totaal iets van 112 euro. Na mijn mening is dit veels te duur en zal ik hier zeker niet in meegaan. Tip: Bied mensen een introductie abonnement aan. Van bijvoorbeeld 10 euro! Dan is de drempel veel lager om erin te stappen.

4. Ik krijg nog steeds automatische match mails van Lexamore binnen, terwijl ik toch echt alles uit heb gezet. Heel irritant!

Ik hoor graag van u.

Mvg, Rogier




Het antwoord van Lexa More was het volgende:




Bedankt voor uw bericht,

Wij hebben uw postcode op uw profiel gevalideerd.
U kunt nu gebruik maken van uw profiel.

ij delen u mee dat de voorgestelde tarieven voor het gebruik van de Lexamore diensten overeenstemmen met de productiekosten en de beheerderskosten van onze bestanden.

Een team van specialisten samengesteld door AssessFirst werkt steeds nauw samen met de IT-teams van Lexamore om zo onze site voortdurend te laten evalueren.

We zijn steeds op zoek naar nieuwe functionaliteiten zodat uw ervaring op onze site steeds comfortabel en veilig is.

Hier vindt u enkele van de meest recente evoluties van Lexamore:

- Een nieuwe sociologische test voor een steeds nauwkeurigere zoekopdracht
- Vooraf bepaalde berichten om u te helpen de eerste stap te zetten
- Een team van coaches om u te helpen de ideale partner te vinden.

En er staat nog meer op stapel...

Tot slot herinneren wij u eraan dat onze Test, die het resultaat is van de meest recente psychologische onderzoeken, exclusief voor Lexamore werd ontwikkeld.


Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag.



We danken u voor uw vertrouwen,


Uw Klantendienst



Dit is dus gewoon een erg commerciele mail die mensen over de streep moet trekken om Full member te worden. Dit kost 117 euro!

Sterke punten
De site ziet er van de buitenkant erg professioneel uit (dat was ook de reden dat ik mezelf aangemeld heb) , maar als je wat verder kijkt, dan zie je eigenlijk heel veel minpunten. (zie hieronder)

Zwakke punten
1. Veels te hoge kosten. Begintarief is 3 maanden voorruit betalen a 117 euro!

2. Beleid van Lexamore is er alleen maar opgericht om geld te verdienen. Klanten worden niet al te serieus genomen. De mails die ik stuurde werden steevast met een commercieel mailtje beantwoord. Deze mail is er alleen maar op gericht om mensen te laten betalen en geven vaak geen antwoord op de vraag.

3. Klantvriendelijkheid is ook ver te zoeken. Ik stond bijvoorbeeld niet volledig op de foto. Gemaild hierover met Lexamore,maar helaas hebben ze het niet veranderd!

4. Misleiding: Op de site staat er een optie ?zij heeft haar foto gestuurd? ?u kunt deze bekijken?. Echter bij het nachecken van het profiel blijkt dit niet te kloppen. Er staat helemaal geen foto bij. De enigste manier waarop je dit kunt doen is door Full member te worden a 117 euro!.

5. Ook spam is hier aan de orde van de dag. Mails binnen gekregen van mensen met de volgende boodschap:? Hi i?m Annie, I? m new here ?Neem een Full Membership om het vervolgbericht af te lezen?. Trap hier niet in! Het kost je je zuur verdiende geld, want het enige wat er verder in zal staan is een emailadres waar je naar toe kunt mailen.

6. Matchmails worden nog steeds doorgestuurd ook al heb je deze optie op ?niet zenden? staan. Heel irritant!

reacties:

Review: Lady

Hoi Chantal,

Om te beginnen is het al triest, dat ze jouw account niet verwijderen wanneer je hun de gegevens daarvoor geeft.

Maar normaal gesproken kun je je account verwijderen wanneer je ingelogd bent. Er moet een optie zijn, waarmee je dat kunt doen. Mij is het in iedergeval na veel zoekwerk ook gelukt.

Veel succes!

Groeten,

Rogier

Review: Lady

Hoi Chantal,

Misschien is het wel een goed idee om de test af te maken en dat het pas daarna mogelijk is om je account te verwijderen. Zo werkt het namelijk vaker op dit soort sites.

Groeten,

Rogier

Ps: Dirk --> je hebt gelijk dat er veel meer mannen dan vrouwen rondlopen op datingsites. Ze zouden dit exact gelijk moeten houden 50 % mannen en 50 % vrouwen. Op alle datingsites zouden ze dit systeem moeten toepassen. Geen mannen meer toelaten totdat het evenwicht hersteld is. Klinkt hard, maar het is waarschijnlijk de enigste echt goede manier om het daten op het internet te verbeteren.

Review: zwaar teleurstellend

Hoi Harrie en Alexandra,

Ook ik heb problemen gehad met M&R.

Bij het intakegesprek beloofden zij mij 3 dates. Na veel aandringen van mijn kant,hebben ze mij, tot nu toe 2 dates aangeboden. Echter allebei helaas op niets uitgelopen, dus ik had nog steeds een date tegoed. Omdat mijn "jaar" erop zat hebben ze, tot mijn grote verbazing eigenlijk, mij een gratis verlenging gegeven van 3 maanden!

Hopelijk wordt dit iets, maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in.

Groeten,

Rogier