Reviews van deze auteur

positief

Review over Mens en Relatie

Ik heb via internet laten weten niet zo tevreden te zijn over het aantal matches via Mens en Relatie. Dit heb ik met mederker van M&R kunnen bespreken. Zij nam mijn klacht serieus en we zijn tot een positieve samenwerking gekomen.
Er staan veel klachten over M&R, daarom wil ik toch ook laten weten dat er ook positieve dingen te melden zijn.

oproep

Review over Mens en Relatie

Ik roep iedereen die slechte ervaringen heeft met Mens en Relatie op om via de site van Radar een klacht in te dienen over Mens en Relatie. Wellicht dat ze er, als er genoeg klachten binnen komen, er een uitzending aan wijden. Ik hoop dat op deze manier Mens en Relatie gedwongen wordt hun praktijken te stoppen.

zwaar teleurstellend

Review over Mens en Relatie

Ik ben nu ruim 3 maanden lid, heb een intakegesprek gehad, maar heb tot nu toe niets meer vernomen van 'mijn consulente'. Ik ben echt zwaar teleurgesteld en heb het gevoel met een oplichtersbende te maken te hebben.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Ik ben zeer teleurgesteld in Mens en Relatie. Ik ben nu 3 maanden lid, betaal veel geld en heb nog geen enkele match ontvangen. Schandalig.....

reacties:

Review: de klant is koning

Ik heb het al een keer bij Kassa gemeld, maar geen reactie gekregen! Ik begrijp het ook allemaal werkelijk dat een organisatie als M&R uberhaupt nog bestaat terwijl ze de boel zo belazeren. Erger nog, ze maken nog reclame via de radio ook met de mededeling dat ze 3 van de 4 mensen die zich inschrijven bij M&R aan een geschikte (????) partner helpen!
HIER MOET EEN EIND AAN KOMEN

Review: klachten

Ik heb precies dezelfde - slechte - ervaring. Lang ingeschreven, en nauwelijks een partnervoorstel. Als je begint te klagen, sturen ze je een match die totaal niet overeenkomt met je wensen. Dat is wel een hele makkelijke manier om flink veel geld te verdienen. Ik heb ook mijn buik meer dan vol van 'mens en relatie'.