klachten

Ik ben inmiddels iets langer dan een jaar ingeschreven en tot nu heb ik geen goede ervaringen met het bureau. Ik heb aangegeven dat ik niet op een dikke kleine of oude man val en krijg niks anders dan dit soort types aangeboden. Ook heb ik een klachtenbrief brief geschreven naar het bureau, na het telefonisch onderhoud werd het afgedaan met ja we gaan weer op zoek naar een geschikte kanditaat en ja hoor je raad het al. Het werd weer een man die totaal niet in de buurt kwam met mijn profiel overeenkwam, de man leek wel 60, bizar gewoon ( ben zelf begin 40). Kortom je wordt totaal niet serieus genomen door de medewerkers. Maar goed ik laat het hier niet bij zitten, binnenkort laat ik een brief schrijven door mijn advocaat, ik vind het gewoon geldklopperij.

Sterke punten
prettig intakegesprek

Zwakke punten
slechte matches
er wordt niet serieus omgegaan met een klacht
geldklopperij

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

5 reacties

Ik heb precies dezelfde - slechte - ervaring. Lang ingeschreven, en nauwelijks een partnervoorstel. Als je begint te klagen, sturen ze je een match die totaal niet overeenkomt met je wensen. Dat is wel een hele makkelijke manier om flink veel geld te verdienen. Ik heb ook mijn buik meer dan vol van 'mens en relatie'.

Franka
Dank je voor de review en Juliette voor je reactie.
Jullie bevestigen mijn redenatie:

Hoe duurder een relatiebureau => Des te minder mensen bereid zijn zich in te schrijven. =>
Hoe minder leden => des te kleiner de kans op een match.

Dat is de wet van statistiek en daar valt nauwelijks mee te spotten.
Conclusie: Hoe duurder hoe minder kans op een match.

De paradox is echter:
Als het gratis is geeft het ook geen garantie op een match.
Maar je bent dan in ieder geval geen geld kwijt.

Beste Franca,

Ik heb je verhaal gelezen en vind het heel vervelend voor je! Ik loop stage bij Mens&Relatie en wat ik ervaren heb is dat ze veel tijd steken in het vinden van de juiste match en in de begeleiding, maar het kan helaas ook nooit in 100% van de gevallen goed gaan. Vind je het goed als een van onze consulenten contact met je opneemt om te kijken waarom het niet goed ging?

Beste Sammy, bedankt voor je reactie ik vind het geen probleem als Mens en Relatie contact met mij opneemt misschien komt er iets positiefs uit. Want in de eerste instantie had ik best hoge verwachtingen van het bureau ook mede door de goede berichten in mijn directe omgeving en doordat dit een van de weinige bureau's is met een keurmerk. Want tenslotte hoop ik nog steeds op een positieve match.
I.v.m. privacy redenen.heb ik dit niet onder mijn eigen naam geschreven.

Beste Franca,

Zou je je naam en cliëntnummer naar mij kunnen mailen? (op het bekende email-adres, t.a.v. Sami). Ik zorg er dan voor dat je klacht netjes wordt afgehandeld!! :)

Bezoek Mens en Relatie Reviews over Mens en Relatie

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mens en Relatie
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden