Reviews van deze auteur

wat jammer Dennis

Review over Second Love

Ik vind het wel grappig dat Dennis aanneemt dat ik de beheerder van SL ben. Ik moet eerlijk zeggen dat het wel een gat in de markt is, dus had ik het maar bedacht. Maar nee, ik ben echt alleen maar zelf via de site op zoek gegaan.

Er zitten echt weirdo's op die mij uit het niets foto's toesturen met lichaamsonderdelen waar ik niet op zit te wachten. Dus die mannen hoeven geen reactie terug te verwachten van mij.

Maar er zitten dus ook gewoon mensen op zoals jij (??) en ik. Mensen met een gezin, die een normale baan hebben. En niet zitten te wachten op een liefdesrelatie.

Sterke punten
Je weet wat je aan elkaar hebt

Zwakke punten
Helaas heb ik ervaren dat je dus ook verliefd kan worden....en dan moet je jezelf goed achter de oren krabben of je dat kan combineren met thuis.

goede en slechte ervaringen

Review over Second Love

Ik ben nu een jaartje lid van SL. En het heeft mij echt wel wat leuke contacten gebracht. Het valt mij op dat de mannen die berichtjes sturen vooral seks willen hebben, niet eens de moeite nemen een profiel goed te lezen. Maar de mannen die dat wel doen, daar mail ik wel mee. Met een aantal mannen heb ik ook echt life contact gehad. En dat was super!

Kijk iedereen heeft zijn redenen om lid te worden op SL. Ik ging puur voor de spanning, wil man en kids never nooit niet kwijt. En dit is ideaal. Een site zonder pretenties!

Sterke punten
Makkelijk om je in te schrijven

Zwakke punten
Technisch af en toe zwak. Maar ik geef toe, als je eenmaal iemands emailadres hebt, dan is dat probleem ook uit de wereld. Geen SL nodig ;-)!

reacties: