Reviews van deze auteur

Verwijzing naar : De omgekeerde wereld

Review over Postcode Date

Aan Dating-Reviews

Hoi,

Bij het surfen langs de datingsites zag ik de opmerking bij Postcode-Dating dat hier nog geen enkel rieview over was ingediend.
Ikwil hierbij graag verwijzen naar mijn review, De omgekeerde wereld, van enige tijd geleden.
Het kan zijn dat mijn review niet zo gunstig werd beoordeeld en waarin ik dingen heb gezegd, waarvan wel vermoeden bestond, maar niet bewijzen kon. En heb ik ten onrechte
misschien getwijfeld aan de integriteit van de meisjes van Postcode-Dating, waar anderen
gunstiger ervaringen mee hadden. Het kan zijn.
Maar vindt u het normaal dat een anoniem vrijelijk over het sms-tegoed van je mobiele telefoon kan beschikken en ik daardoor in een tijdsverloop van amper veertien dagen 376 euro ben kwijtgeraakt? En dat terwijl er op die site geschermd wordt met gratis sexcontact!
Een aantal van de berichten die een meisje mij stuurde( a 1 euro 50), was nog leeg ook(ik bedoel lege vensters op mijn mobieltje, die voor berichten door moesten gaan. Of berichten die voor een goed deel waren afgedekt met de zg. sterretjes over gedeelten die ik niet mocht lezen kennelijk. Lag het aan mijn mobiele telefoon? Nam het meisje mij in de maling? Of was het de eigenaar van de chatbox?
Zoiets riekt toch minstens naar oplichterij, vindt u niet? Ik kan me nog steeds wel voor mijn kop slaan dat ik zo dom ben geweest om dit een tijdtje te laten doorgaan in de hoop dat het uiteindelijk toch tot contact zou leiden. Maar tot welke prijs? Het eind is hiermee toch zoek?
Uit vrees voor een financiele ondergang(ik ben niet rijk), ben ik er mee gestopt. Dat betekende: geen meisje waarvan ik nieteens wist met wie ik eigelijk van doen had.
Achteraf bezien had ik nog beter een callgirl kunnen laten komen dan had ik nog ,,enige
waar" voor mijn geld gehad.......!

Sterke punten
Groot geld verdienen

Zwakke punten
Beloften niet waar maken

review n.a.v. Sjors E.

Review over Lexa

Vreemd Sjors, maar mijn ervaring met deze site is een geheel andere (zie mijn review).
Ik word gewoon mesjokke van die lui bij Lexa en dat heeft niets te maken met het al- of niet een man te zijn. Dagelijks sturen ze me mailtjes die nergens op slaan en waar ik ook niets mee kan.

De vervelendste datingsite die ik ken

Review over Lexa

Gezien de vele negatieve reacties vroeg ik mij af of het nog wel zin heeft die van mij er nog bij te voegen, al was het alleen maar om enige irritatie van mij af te schrijven.Dus doe ik het maar in de hoop dat ze het daar bij Lexa of Lexamore, (Het zal wel een pot nat zijn),eindelijk eens wakker worden en mij, op eigen verzoek, van hun ledenlijst verwijderen.
Als niet betalende "member" maak ik ze al enige maanden mee. Ondanks dat verzoek blijven ze mij maar e-mails sturen, die ik terstond van mijn computer verwijder. Dat is
stomvervelend, want ik wil niet telkens tijd besteden om ongewenste shit op te ruimen.
Shit? Inderdaad, dikke shit! Om maar eens een voorbeeld te noemen: ze hebben voor
de zoveelste maal de aanbieding tot kennismaking met een aantrekkelijke dame voor me(mmmm).....Ik weet dan al tevoren waar deze op uit zal draaien, nl. als ik klik op de aangeboden link, dan krijg ik niet de dame maar gezever over "bepaalde velden in mijn
profiel"die ik nog niet ingevuld zou hebben, terwijl ik weet dat dit wel het geval is.
Die "velden"bevatten onzinnige vragen als:"Hoeveel kinderen van 18 j. of jonger wonen
er bij u?", terwijl ik heb aangegeven single te zijn. Als ik daarna nog meer vragen over godsdienst, uiterlijk enz. heb beant woorden denk klaar te zijn, beginnen ze weer van voren af aan. Het lijkt wel pesterij. Ze laten je gewoon in een kringetje ronddraaien.Het contact met de vrouw vindt niet plaats. Zo is Lexamore. Reageren op vragen of opmerkingen is er niet bij. Ik begin mij af te vragen of ze wel weten dat ik mijn lidmaatschap heb opgezegd. Gelukkig heb ik niet betaald en zeker niet met een automatische incasso.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Administratieve jamboel. Absoluut geen contact door site die niet naar behoren werkt.

De omgekeerde wereld

Review over PostcodeDate.be

Deze site is niks! Een nieuwe"uitvinding"is hier dat je betaalt voor een smsje dat een meisje jou toestuurt, terwijl het juist andersom zou moeten zijn, vandaar "de omgekeerde wereld".
Het grote voordeel voor de boxbeheerder springt direkt in het oog, nl. hij is in staat om je portemonnai op afstand in no time leeg te trekken via het abonnement van je mbile telefoon en blijft volledig anoniem. De meisjes zijn vermoedelijk bij hem in dienst en zijn bedreven in suggestieve en misleidende praatjes om je maar zo lang mogelijk aan het lijntje te houden en zo veel mogelijk geld van je los te peuteren. Als je hen geen berichtje zendt dan sturen ze er jou wel een a 1 euro 50(zoveel kost het). Persoonlijk kennis maken is er niet bij, want adressen en ontmoetingsplaatsen uitwisselen mag niet. Doe je dat toch dan worden je berichten afgedekt met "sterretjes"
En dat sturen van die smsjes gaat in hoog tempo.Ik heb persoonlijk zelfs halve en lege smsjes ontvangen met alleen de vermelding van het boxnummer.
Het is duidelijk dat ik daar snel een eind aan heb gemaakt. Gelukkig kan je er nogal gemakkelijk van af door slechts het woordtje STOP+boxnummer te zenden en het is uit met de pret, maar je meisje ben je ook kwijt en aardig wat geld.
Wilt u het ook eens proberen met deze postcode-dating? Van mij mag u, maar ik raad het
af.

Sterke punten
Makkelijk toegankelijk, vlotte werkwijze

Zwakke punten
Jonge grieten, wier foto s er een paar maanden geleden ook al op de site stonden en blijkbaar moeilijk aan de man kunnen komen(zeer bevreemdend, want doorgaans blijven die doorgaans niet lang vrij).
Beloften door de meisjes gedaan in hun profiel en foto worden niet waar gemaakt.

reacties:

Review: Ir.landbouw

Bestemd voor peterjan231

Ben je niet verdwaald peterjan? Dit is geen site om een dating-advertentie te zetten, hoor!
Hier worden mensen in de gelegenheid gesteld om klachten te uiten over zaken die hen niet bevallen bij uiteenlopende datingsites of reviews (al of niet gunstig), te geven.

Review: vrouw

Ik heb met belangstelling deze revieuw gelezen, maar mijn problemen zijn van een geheel
andere aard. Ik sta nl. bij lexamore ingeschreven en ik begin toch te vermoeden, integenstelling tot een eerdere conclusie, dat lexa en lexamore verschillende sites zijn.
Van lexamore ondervind ik nu en dan hinder omdat ze me mailtjes sturen die ik niet wens te ontvangen, terwijl ik al een hele poos geleden gepoogd heb om me te laten uitschrijven daar.Ik zag het helemaal niet zitten bij hen. Maar het schijnt niet te kunnen en zo ben ik gratis member tegen wil en dank.
Het probleem dat Petra daar aansnijdt is mij niet bekend, dus kan ik op deze review niet reageren.