vrouw

Ik heb hier eerder een stukje geschreven maar ik vraag me eigen af of het wel helpt
er zijn nog honderden vrouwen en mannen die geld sturen naar nigeria west union voor wie?
voor een gore vuile scammer die geld aftrochelt van alleenstaande vrouwen en mannen
vrouwen met kinderen soms met een uitkering die een lening aangaan om hun grote liefde te ontmoeten en die blijkt niet te bestaan het bestaat uit iemand die te lui is om te werken en geloof me ze gaan over lijken, ze gaan door tot je helemaal leeg bent en dan zie of hoor je ze niet meer.en jijzelf? ach jij heb een klap te verduren van kweet niet hoeveel geld schulden en dan niet te vergeten hoe ver je in love was met de persoon.
dus geestelijk helemaal in de knoop, en jezelf de schuld geven van hoe kon ik zo stom zijn hoe kon ik geld sturen. en gelukkig lieve mensen staan wij niet alleen met dit soort schuldgevoelens met ons nog heel veel andere denk daar aub aan ga jezelf geen verwijten maken want het schorrem weet je zo te behandelen dat je in love raakt want jij ben zo mooi en jij ben de enigste voor hem he sweety.
En dit alles laten wij ons gebeuren terwijl hier de fouten liggen bij lexa want die beloofd ons 100% veiligheid en meerdere datingssite beweerd dat het veilig is ik kan u vertellen dat het tuig overal zit op elke site en ook op badoo hyves enz.
het is een soort virus dat ons leven verziekt ik noem het maar het virus uit nigeria soort malaria. er moet hier veel meer aan gedaan worden meer bekentheid want 9 van de 10 mensen die al gebruikt zijn komen er pas later achter [te laat] Ik vind dat er op elke datingsite gewaarschuwd moet worden in grote letters Pas op voor scammers
lexa heb de site vernieuwd waarom ook niet gewaarschuwd voor dit soort praktijken
kleine moeite om het erbij te zetten.
okay mensen ik hoop dat dit door veel mensen gelezen word voor dat ze verliefd raken en/of geld sturen. en is dit al gebeurt denk eraan je staat nooit alleen,ik weet uit ervaring hoeveel verdriet het kost eer je eroverheen bent ik wil alle vrouwen en mannen
heel veel sterkte wensen die dit is overkomen. groetjes en kop op

Sterke punten
nieuwe site

Zwakke punten
lexa bestaat 80% uit scammers 10% uit sex lustige mannen en 10% ziet er niet uit

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Ik heb met belangstelling deze revieuw gelezen, maar mijn problemen zijn van een geheel
andere aard. Ik sta nl. bij lexamore ingeschreven en ik begin toch te vermoeden, integenstelling tot een eerdere conclusie, dat lexa en lexamore verschillende sites zijn.
Van lexamore ondervind ik nu en dan hinder omdat ze me mailtjes sturen die ik niet wens te ontvangen, terwijl ik al een hele poos geleden gepoogd heb om me te laten uitschrijven daar.Ik zag het helemaal niet zitten bij hen. Maar het schijnt niet te kunnen en zo ben ik gratis member tegen wil en dank.
Het probleem dat Petra daar aansnijdt is mij niet bekend, dus kan ik op deze review niet reageren.

Helaas om te moeten melden. Wat Petra beschrijft is mij dus overkomen. Alsteblieft dames en/of heren PAS OP! Ga er niet op in.
Lexa wat ik jullie vraag: Doe er iets aan, voor er meer mensen geraakt worden, door deze praktijken. Het zijn monsters en ze gaan over "lijken"

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden