Reviews van deze auteur

Niet veel anders dan andere datingsites

Review over Paiq

Op het eerste gezicht denk je leuk, anders. Je vult wat lijsten in, upload een foto en de computer matched je aan iemand. Je krijgt weinig info te zien, wat de ander allemaal heeft ingevuld krijg je bijvoorbeeld niet te zien. De foto is niet direct zichtbaar. Veel moeite om de foto te zien hoef je echter niet te doen. Ook hier is het oppassen geblazen. Wat mij opviel is dat veel mannen daar enkel voor een sekscontact zitten. De manier waarop ik mijn lijsten heb ingevuld, daarmee dacht ik juist dat soort "gevallen" te vermijden. De eerste match was echter op zoek naar een seksdate. Goed, hij zei het wel meteen eerlijk daar heb ik dan nog respect voor. Sja de rest van de matches : drama. De tweede match kwam erg opdringerig over. Hij wou meteen mijn telefoonnummer en al snel afspreken. Heb mijn nummer niet gegeven, en niet afgesproken overigens. Z'n neef zat op die site, broer en volgens mij de hele rest van zijn familie... Hij had zijn nummer gegeven, ik de mijne niet. Op een avond flipte hij in de chat. Ik zou hem telefonisch lastig vallen. Niet lang erna kwam hij erachter dat het iemand anders was. Dat krijg je als je daar alleen zit om "te scoren" en je nummer aan jan en alleman geeft. Goed, ik was er klaar mee. Je kan iemand verwijderen, die word dan meteen geblokkeerd.
De derde match wou graag met me naar een seksfeest. Delete.. Dan was er een jongen waarmee het op zich leek te klikken. Totdat hij aankwam niet over zijn ex heen te zijn. Wel voordat we af hadden gesproken, dus een drama bleef me bespaard. Er kwam weer een match en dat was eindelijk iemand waarvan ik dacht; leuke jongen. Uiteindelijk bleek hij een heel geraffineerd mannetje te zijn die zich compleet anders had voorgedaan. Waarom werd me achteraf duidelijk. Het was hem vooral om mijn uiterlijk te doen geweest. De manier waarop hij eerst sprak deed totaal iets anders vermoeden. Op Paiq is er dus net zo goed een "vleeskeuring" gaande. De antwoorden in de lijstjes die je moet invullen kunnen net zo goed gelogen zijn om bijvoorbeeld de kans op een match te vergroten. Zoals profielen op andere datingsites regelmatig vol staan met leugens om de kans op een date te verhogen. De "leuke" jongen waar ik mee af had gesproken wou me na de tweede date al verbieden om nog langer met anderen te praten op die site. Wat doen we hier nog zei hij. Maar toen ik zei, dan gaan we toch ergens anders chatten via een messenger had hij ineens niet meer zo'n haast. Tijdens de derde date vaagde het "masker" steeds verder weg en kwam zijn ware aard steeds meer naar boven. Hij was ontzettend arrogant, dominant en agressief. Iemand met totaal geen respect voor vrouwen, vernederend. Als ik het niet eens was met hem dan werd hij meteen pissig. Totaal het tegenovergestelde van hoe hij zich eerst in de chat en later in het echt voor had gedaan.
Toen ik zei dat ik niet het idee had dat hij van Paiq af wilde gaan flipte hij helemaal door. Heb ik dat weer ! Weer zo 1 die meteen een relatie wil ! Heel vreemd zo'n reactie natuurlijk, zeker nadat hij zelf al zo snel was begonnen over het verwijderen van ons profiel. Achteraf gezien wou hij misbruik van me maken. Mij helemaal voor hem alleen maar zelf wel "lekker door paiqen". Hij voelde zich waarschijnlijk klem zitten, betrapt. Vandaar dat hij zo tekeer ging. Het is zeker iemand die op zoek is naar een makkelijke prooi. Ik heb niet lang terug slecht nieuws van de arts gehad. Op een zwak moment in dat proces vroeg deze man me mee uit, naar de bioscoop. Zogenaamd omdat hij het allemaal zo erg vond voor me. Achteraf kwam uit dat het puur en alleen om zijn eigen belang ging. Na de flippartij op de derde date verwijderde ik hem. Ik kreeg een smsje met sorry sorry, vergeef me. Hierop ben ik het gesprek aangegaan en heb ik duidelijk gemaakt hem niet meer te willen zien. Een tijdje probeerde hij me weer in te palmen. Dat lukte niet en vervolgens probeerde hij me de grond in te boren, te kleineren en vernederen. Zulke figuren zitten op alle datingsites en worden dus zeker niet tegengehouden door het Paiq concept. Hij zei dat hij alsnog zijn profiel ging verwijderen, dat heeft hij niet gedaan. Dit kun je zien bij "vroegere contacten". Bij deze wil ik alle dames dan ook waarschuwen voor deze wolf in schaapskleren. Mo (31) uit Vlissingen. Ik kan pech hebben gehad maar echt elke match hier was een drama.

Sterke punten
- Als vrouw zijnde krijg je veel matches.
- Je hebt de keus om te betalen voor extra's maar dit hoeft niet.

Zwakke punten
- Matches blijken uiteindelijk totaal niet te matchen met wat je hebt ingevuld in de lijsten.
- Alsnog een "vleeskeuring" door de zeer snel zichtbare foto's.
- Weinig informatie over de ander. De lijsten die door diegene zijn ingevuld kun jij niet zien.

Zeddnet

Review over Zeddnet

Ben het eens zijn met de eerdere review van Linda.

Alles op Zeddnet gaat in overleg, niets kunnen de teamleden alleen en doordat geen van hen een eigen mening heeft zijn ze het altijd eens met elkaar. De teamleden voegen ook gewone leden toe aan hun msn en mocht jie een klacht indienen tegen iemand die zij wel mogen, dan zullen ze er alles aandoen de boel te omzeilen en het zelfs zo te draaien dat jij juist degene was die fout zat en het opnemen voor diegene. Of ze wachten net zolang met ingrijpen totdat het je zo hoog zit en er zelf iets aan probeert te doen. Dan heb jij het natuurlijk gedaan en dreigen ze met een ban. Kijk dus uit met het toevoegen van teamleden aan msn, Stel dat het met 1 van hen uiteindelijk niet blijkt te klikken en je verbreekt het contact, dan kan het zomaar zijn dat je het leven op Zeddnet zuur word gemaakt.

Daarnaast is het een redelijk kleine gemeenschap om het zo even te noemen. Veel Zeddnetters hebben elkaar op msn en er word flink geroddeld. De site bestaat al jaren en nog steeds zijn er maar weinig mensen online en in de chatbox vergeleken met andere sites. Degenen die wel online zijn zitten er vaak al jaren en zodra je een nieuw profiel aanmaakt kun je een hoop berichten verwachten van een aantal "desperate" aanbidders die datzelfde mailtje telkens weer naar een volgend persoon stuurt... Dit laatste merkte ik toen ik na ongeveer een jaar weer terugkwam op de site en een nieuw profiel had aangemaakt.
Sinds kort kom ik er niet meer en ik ben niet van plan er ooit nog te komen.

Sterke punten
Ik heb er een aantal mensen ontmoet die wel oke zijn.

Zwakke punten
- De chat is vaak zo traag dat je hem van ellende maar weer uitzet.
- Sommige teamleden maken misbruik van hun "machtspositie".
- Er word niet consequent en rechtvaardig opgetreden, er is geen duidelijk rechte lijn.
- Er word onderscheid gemaakt, met de 1 word wel rekening gehouden, met de ander niet.
- Als je psychische problemen hebt word je minder snel serieus genomen en er word ook niet altijd even goed rekening mee gehouden. Sommig gedrag komt misschien voort uit psychische problemen maar wanneer je daar een ander mee lastig valt die het psychisch ook zwaar heeft ben ik van mening dat er opgetreden moet worden. Zeker wanneer diegene het al meerdere malen heeft aangegeven.


Zie review

reacties: