Zeddnet

Ben het eens zijn met de eerdere review van Linda.

Alles op Zeddnet gaat in overleg, niets kunnen de teamleden alleen en doordat geen van hen een eigen mening heeft zijn ze het altijd eens met elkaar. De teamleden voegen ook gewone leden toe aan hun msn en mocht jie een klacht indienen tegen iemand die zij wel mogen, dan zullen ze er alles aandoen de boel te omzeilen en het zelfs zo te draaien dat jij juist degene was die fout zat en het opnemen voor diegene. Of ze wachten net zolang met ingrijpen totdat het je zo hoog zit en er zelf iets aan probeert te doen. Dan heb jij het natuurlijk gedaan en dreigen ze met een ban. Kijk dus uit met het toevoegen van teamleden aan msn, Stel dat het met 1 van hen uiteindelijk niet blijkt te klikken en je verbreekt het contact, dan kan het zomaar zijn dat je het leven op Zeddnet zuur word gemaakt.

Daarnaast is het een redelijk kleine gemeenschap om het zo even te noemen. Veel Zeddnetters hebben elkaar op msn en er word flink geroddeld. De site bestaat al jaren en nog steeds zijn er maar weinig mensen online en in de chatbox vergeleken met andere sites. Degenen die wel online zijn zitten er vaak al jaren en zodra je een nieuw profiel aanmaakt kun je een hoop berichten verwachten van een aantal "desperate" aanbidders die datzelfde mailtje telkens weer naar een volgend persoon stuurt... Dit laatste merkte ik toen ik na ongeveer een jaar weer terugkwam op de site en een nieuw profiel had aangemaakt.
Sinds kort kom ik er niet meer en ik ben niet van plan er ooit nog te komen.

Sterke punten
Ik heb er een aantal mensen ontmoet die wel oke zijn.

Zwakke punten
- De chat is vaak zo traag dat je hem van ellende maar weer uitzet.
- Sommige teamleden maken misbruik van hun "machtspositie".
- Er word niet consequent en rechtvaardig opgetreden, er is geen duidelijk rechte lijn.
- Er word onderscheid gemaakt, met de 1 word wel rekening gehouden, met de ander niet.
- Als je psychische problemen hebt word je minder snel serieus genomen en er word ook niet altijd even goed rekening mee gehouden. Sommig gedrag komt misschien voort uit psychische problemen maar wanneer je daar een ander mee lastig valt die het psychisch ook zwaar heeft ben ik van mening dat er opgetreden moet worden. Zeker wanneer diegene het al meerdere malen heeft aangegeven.


Zie review

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

1 reactie

Inderdaad, er zijn vriendenkliekjes... Als je met een persoon niet overeenkomt, staan er direct wat meelopers klaar die je ook maar ineens niet sympathiek vinden...

Bezoek Zeddnet Reviews over Zeddnet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zeddnet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden