Reviews van deze auteur

opzeggen onmogelijk

Review over Friendscout24

via click and buy een abonoment genomen bij friendscout en ik probeer hier nu al een jaar van af te komen maar het lukt niet. Volgens friendscout moet ik mijn automatische verlenging stopzetten bij click and buy maar dat krijg ik niet voor elkaar.
Wie kan mij helpen

reacties:

Review: opzeggen onmogelijk

Bedankt voor je snelle reactie, ik heb net contact met click and buy gehad en die zeggen dat geen abonment heb meer bij friendscout en dus ook niets meer betaal daarvoor. Het probleem blijft echter dat ik mijn profiel niet kan verwijderen bij friendscout.

Klaas

Review: opzeggen onmogelijk

Beste Anna ik heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice maar heb nog geen reactie binnen, mijn acount is ook nog niet verwijderd.

Klaas

Review: opzeggen onmogelijk

Hallo Anna,



Ik wil geen gebruik meer maken van friendscout, al een jaar niet meer. Ik betaal er ook niet voor omdat ik bij click and buy geen geld meer heb staan.

Mijn account echter bij friendscout blijft bestaan. Men zegt dat ik mijn automatische verlenging van het abonnement moet stop zetten voordat ik mijn account kan verwijderen. Dit heb ik gedaan maar het lukt mij nog steeds niet mijn account te verwijderen.



Het begint nu vervelend te worden om mailtjes te krijgen van jullie terwijl ik dit niet wil.



Ik hoop dat jij mij kunt helpen om mijn account verwijderd te krijgen.



Met vriendelijke groeten,



Klaas de Vries (pseudoniem: knuffelbeertje39)



Ps. Ik heb sinds februari van dit jaar een nieuwe relatie, niet via een dating site maar via de normale weg.

Dit heb ik gestuurd naar: Klantenservice FriendScout24 en nog vele andere mailtjes en wat denk je, totaal geen enkele reactie niets, nada. Ik begin er nu schijtziek van te worden...... wat een klotezooi .............