Reviews van deze auteur

premiumlid

Review over Parship

Wat ik nog kwijt wil ik dat je bij Parship niet kunt zien of iemand betalend lid is. Zo schrijf je een berichtje,( PS heeft dan in zijn uitleg staan dat je ongeveer een week geduld moet hebben) ... Maar wanneer iemand dus geen betaalden lid is, kan hij ook niet reageren..
En het niet-betalend-lid wordt steeds weer getriggerd om betalend lid te worden, omdat deze wel mails ontvangt dat er iemand een bericht heeft achter gelaten, maar deze niet kan lezen..... Misleidend allemaal.
Dat is bij R.P. wel duidelijker.

reacties:

Review: Let op met Parship

Dag Sandra,

Ik lees je verslag en mijn mond valt open; bij mij is precies het zelfde gebeurd!!! Ineens stond er dat ik automatische verlenging had.. je klikt erop omdat je eigenlijk zeker weet dat je een abonnement zonder automatische verlening had en.... ineens is het verlengd! Zonder dat ik toestemming heb gegeven om geld van mijn creditkaart te halen.
Ik heb de bank gesommeerd het geld terug te halen, heb allerlei formulieren ingevuld, maar n tot op heden nog geen reactie.
Ik dacht dat ik een één of andere fout zou hebben gemaakt, maar er zijn er meer.

Review: Let op met Parship

Dag,

Ik heb mijn geld wat Parship via mijn credit card heeft afgeschreven weer terug gestort gekregen van mijn bank. Dat was ongeveer een maand geleden. Nu ineens een mail van Parship ontvangen dat ik nog moet betalen. Dat zij het geld niet van mijn rekening kunnen afhalen en of ik het binnen 7 dagen wil storten.
Dit vind ik vreemd. Ik heb nl. destijds mijn profiel helemaal verwijderd. Blijkt dat er toch gegevens bij Parship achter gehouden worden!!!
Blijkt uit mijn credit card gegevens dat Parship een escort bedrijf uit Duitsland is.
Rare zaken.
Maar vooral oneerlijk! Het feit dat ik niet een automatische verlenging had. Maar dat het op mijn profiel wel zo leek, dan klik je dat aan om dat te veranderen, dan ineens heb je je automatisch verlengd!
Dit riekt naar oplichting.

Review: Twijfelachtig

Goh Ruud,
Misschien was ik wel één van diegene waar je niet op kon reageren.... Woon in Friesland ben lid geweest van parship en heb wel wat mailtjes verstuurd... Door een rotstreek is mijn lidmaatschap van parship ten onrechte verlengd, ik heb het wel gehad met die site. Lees vandaag voor het eerst deze site; over datingwebsites. Lees jou verslag en dacht, ach laat ik er eens op reageren!
Sta nu sinds kort op Netsamen, mooie site, (gratis trouwens) maar er staan maar weinig mensen uit Frieland op.
Heb jij nog adviezen betreffende sites?
Groetjes,
[email protected]