Reviews van deze auteur

geef nooit je creditcard informatie !!!

Review over Be2

In februari heb ik voor 6 maanden betaald via mijn creditcard.
Bij de meeste dating / relatie sites houd het daarna ook op.
Maar toen ik in augustus opnieuw het bedrag afgeschreven zag worden, ging ik nog eens goed naar de algemene voorwaarden kijken....
en het blijkt dus dat je je vastlegt tot wederopzegging.
Nu vind ik dit oneigenlijk gebruik van mijn creditcard want ik heb geen doorlopende machtiging gegeven maar ik heb een eenmalige betaling gedaan.
Maar BE2 gebruikt die gegevens gewoon weer opnieuw.Ik heb ondertussen bij mijn creditcard maatschappij een procedure lopen om de incasso ongedaan te maken.
Maar verwacht dat BE2 daarna toch zal proberen te incasseren op een andere manier want ik heb niet tijdig opgezegd.

Als ik de algemene voorwaarden van BE2 grondig lees dan is terug te vinden in artikel VIII - (3) ...... De gebruiker wordt er met de ontvangst van de betalingsbevestiging bij de eerste koop over geïnformeerd, tot welke dag (datum) het contract aanvankelijk loopt en met welke duur de looptijd wordt verlengd, als hij niet tijdig opzegt.
In de factuur die ik in februari ontvangen heb staatt niet vermeldt tot welke datum/dag het contract loopt en met welke duur de looptijd wordt verlengd. De omschrijving geeft alleen aan dat ik voor 6 maanden betaal met startdatum 9-2-2008.
Op geen andere manier heb ik de in AV aangegeven informatie ontvangen. OP basis van het gemis van deze informatie heb ik bezwaar tegen automatische verlenging.
In mijn email verkeer BE2 ging men hier niet op in.
Wel stuurden ze mij achteraf een factuur voor de verlenging omdat ik ook bezwaar had gemaakt dat ik die nooit gezien had.

Trouwens opzeggen zou volgens de AV via de website kunnen maar deze functionaliteit werkt niet bij hen.
Slim gedaan hoor. Ze adviseren om een opzegging te faxen (wie faxt er nu nog?) of per post te versturen.

Ik ga mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen, want ik vind dat zij zich in hun 1ste factuur niet aan hun Algemene voorwaarden hebben gehouden. Hadden ze dit wel gedaan, dan was duidelijker geweest dat dit een abonnement is dat stilzwijgend doorloopt.

Een gewaarschuwd mens - telt voor 2 !!!!

reacties: