Reviews van deze auteur

Mannen onder elkaar

Review over EroDate

Erodate blijkt mij na enkele maanden een site voor mannen onder elkaar.

Mijn twee adverstenties werden samen zes keer bekeken. Op mijn advertenties (leuk dat je meerdere advertenties tegelijk kunt plaatsen) kreeg ik zes uitnodigingen door vier dames met financiële bedoelingen. Twee exact dezelfde reacties van twee van de vier dames. Om na te gaan hoe de verhoudingen lagen, plaatste fake-Tanja ook een advertentie. Een advertentie die aansloot bij mijn advertenties. Zij werd 224 keer bekeken (ik 6 keer op 2 advertenties) en kreeg 34 reacties (ik feitelijk 4 commerciële en geen serieuze). Tanja kreeg stuk voor stuk serieuze uitnodigingen (sorry heren!).

Met een groet van Erasmus, meester E en Tanja

Sterke punten
Meerdere advertenties met foto's mogelijk.
Ook via andere sites plaatsen mensen hier advertenties.
Er is op de site veel mogelijk door allerlei linken.

Zwakke punten
Alleen bij hobby's en de advertentietekst ben je vrij in je tekst. Je kunt niet selecteren op de ingevoerde variabelen (leeftijd, haarkleur, ogen, roken, drinken, etc). Alleen op provincie kun je selecteren waarbij Antwerpen in utrecht ligt.
Advertenties van andere sites zijn opgenomen tussen die van Erodate.
Zwervend door de site kun je steeds niet makkelijk terug of vooruit. Soms bereik je alleen door uit te loggen en opnieuw in te loggen de plek van je bestemming.
Mannen zou ik niet aanraden om via een eigen advertentie een date te vinden. Wieweet spoor je door te reageren op advertenties van dames een leuke date met die ene verdwaalde dame die via deze site een niet-commercieel kontakt zoekt.

reacties: