Reviews van deze auteur

opgelicht door Be2

Review over Be2

Ook ik heb de reclame van Be2 gelezen, Gratis enz. Dus ik ellenlange tijd vragen beantwoord, profiel aangemaakt. Kreeg gelijk reactie van een paar mensen, MAARRRR ik moest wel eerst premiumlid worden wilde ik deze lezen EN foto's bekijken op desbetreffende profielen. Na veel geklik en gedoe, zag ik dus dat ik lid kon worden voor een x bedrag en dacht werkelijk waar dat dat maandelijks zou worden verrekend. Dus niet! Kreeg de mail binnen dat binnen een paar dagen een bedrag van ?186 zou worden afgeschreven. Ik heb de mails gelezen en 1 keer gereageerd, maar deze man bleek dus over msn helemaal niet de clever persoon te wezen die mij die mail heeft gestuurd. Gelijk binnen een paar uur heb ik mijn profiel verwijderd en klantenservice gemaild dat ik absoluut geen gebruik meer van hun diensten wil maken en dat ik mij belazerd voelde. Geen reactie, paar dagen later zag ik dus dat er ?186 van mijn rekening is afgeschreven. Deze heb ik gestorneerd, kom op zeg! We zijn nog steeds over en weer aan het mailen, uitzichtloos einde. Maar goed, dit is te gek voor woorden.
Hun hebben hun voorwaarden zo opgesteld dat je wel zou moeten betalen. Dus ten eerste wordt je gelokt met gratis en vervolgens wordt je gematched met een zogenaamd profiel, want ik werd gekoppeld door de eerste beste randdebiel en dat terwijl ik mijn eigen voorwaarden wel heel goed had aangegeven.
Dit was binnen 1 dag gebeurd, gelokt met gratis , vervolgens 1 dag premiumlid en binnen 1 dag ook gelijk verwijderd, bij hun is het bekend dat ik 11 mei 2008 mijn profiel heb verwijderd en reden waarom, MAAR moest alsnog ?186 betalen.
Ik vind dat dit Juridisch aangepakt moet worden!! Want dit is werkelijk waar de allerergste vorm van opgelicht worden in 1 dag.

Sterke punten
Ze zijn heel goed in hun voorwaarden, kortom het oplichten
Wil je snel van je geld af word premiumlid

Zwakke punten
Je kan pas de foto's zien van de profielen als je lid wordt
dus niks GRATIS
veel randdebielen

reacties: