Reviews van deze auteur

Het klaagen over onveilige sex

Review over BullChat

Het onveilige sex komt hoofdzakelijk bij de bisexualiteit vandaan. Vooral bij de jongeren onder ons . Want zij zijn te beroerd om aan het werk te gaan. Waar zij dan discreet sex willen en denken dat zij bij jou binnen even het zeggen te hebben, zo ook als zij in jou auto de sex in willen bedrijven.
Waar de vraag luidt: zou je je zoon de kost willen geven , als zij onveilig sex doen plegen als men de sex afweet te geven als zij zelf onveilig doen aangeven op Bullchat. Waar zij dan nog durven aan ĥen te vermelden ɓldat het oude viezerikken doen zij het nog zelf veel viezer doen wezen.

Sterke punten
Dat mannen woorden beledig door jongeren met associale gedrag

In waarde laten

Review over BullChat

Ieder die op bullchat doet wezen.
Zou iedereen in hun waarde moeten laten. Waar men ook jou in je waarde doet laten en dat ieder miet zomaar van iets doet van beschuldigen. Want op bullchat gebeurt is elkaar beschuldigen wat men zelf heeft begaan . Zoals de bisexualiteit die homsexuellen beschuldigen van het virus Aids,Hiv en SOA als er ooit door een bloed controle is bevestigd dat de virus is ontdekt bij een biseksuele man die met een man en een vrouw naar bed is geweest. Waar zelfs een biseksuele man uit Enschede wist te verklaren. Dat de 3 bekende virussen niet deden bestaan. Gebruikte poppers en moest nog autorijden. Waar door te veel poppers te gebruiken . Is het zeer slecht aan te raden om poppers te gebruiken als men nog moet auto rijden . Want de hersens worden moe geplaatst door poppers te gebruiken. Waar de reactie vermogen achteruit gaat. Waar door het controleren bij een ongeval , zal die gene die poppers heeft gebruikt de schade die het ongeval wordt van beschuldigen. Door dat de persoon poppers heeft gebruikt. Omdat poppers een verslavende reactie weet te verlenen . Zal hij sneller worden veroordeeld worden door de woordvoeder van Politie .

Sterke punten
Fakers en Oplichters die ouderen viezerikken vinden. Als zij zelf de Faker en de viezerik doet wezen

Pedofiel Raymond Slag

Review over BullChat

Door een Pedofiele praktijken bevind er een man in Winterswijk die op kinderen onder de 16 jarige graag sexuelle contacten weet te plegen. Door dat hij deze nadelige praktijken op na weet te houden, vervalst hij daar tevens mee, om andere personen te vervalsen. En hun bij anderen zo in het zwartboek te zetten . Als hij op bullchat bevind weet de persoon zijn adres te plaatsen op jou huisadres . Want de persoon die deze nare gevolgen heeft is Raymond Slag uit Winterswijk op na te houden. Hij is niet voor niets geregistreerd onder de Reclaserering . Waar hij een strafblad voor doet hebben Want al zijn leugens trapt iedere persoon gewoon in , hij is bekend voor het vervalsen van persoonsgegevens door elk bedrijf te vervalsen van personen . Dus let op voor Raymond Slag uut Winrerswijk

Sterke punten
Fakers en Oplichters

Rotte Vis

Review over BullChat

Ter hoogtevan Arnhem Klarendal bevind er een gozer die niets anders kunt doen dan het uitschelden op bullchat als rotte vis iedereen maar voor uitmaken. Waar hij niet doet snappen dat het Discriminatie doet wezen + er ligt een boete voor open op het gebied van Discriminatie

Sterke punten
Uitschelden en Discrimineren

Pijpgeil60

Review over BullChat

Er bevind in Arnhem in de wijk Geitenkamp een pijpgeile oudere man van 60 jaar. Die even weet te zeggen dat je een fakerd doet wezen, als je nooit met heb heeft gedate. De Pijpgeile 60 er blijk zelf die faker te doen wezen.

Sterke punten
Schelden verrot op anderen

Zwakke punten
Komen nooit hun date na

Misbruik van een email

Review over TienerSex Advertenties

Door het misbruiken van een email. Probeerd de webmaster tieners aan de man te brengen om met hun sex te doen krijgen.
Als men volwassen bent en gaat met een tiener sex aan, bent u daar zeer strafbaar voor. En u komt voor de strafrechter te staan. Dus ga nooit sex aan met een tiener.

Sterke punten
Het vervalsen van een ander mans email

Zwakke punten
Tegenstrijdig tegen de strafrecht

Roddelnichten

Review over BullChat

Wat op bullchat bevind , zijn roddelnichten die andere mannen doet vervalsen.
Waar zij door hun roddels een ander in het zwart boek weten te plaatsen.
Zo als in de grote steden is het heel erg. Waar de roddelnichten doen opereren om anderen te vervalsen met hun daden.
Dus er bevinden veel roddelnichten op bullchat.

Sterke punten
Roddelen over andere homsexuellen

Zwakke punten
Het blokkeren van anderen mede door bullchat

Bullchat €0.99

Review over BullChat

Het is weervraak met bullchat.
Als men erop wilt moet je weer €0.99 betalen.
Het is dus betaalde sex op Bullchat.

Sterke punten
€0.99 je betaald dus voor de sex bij Bullchat

Vieze nicht

Review over BullChat

Een gast uit Geitenkamp Arnhem vermeld zich als bottom dat hij tevens onbehaard doet zijn. Maar als hij zich naakt doet vertonen blijkt hij rond de gordel behaard te zijn en heeft zijn kut niet eens gespoeld maar toont zich Dominant en is gewoon weg een hele vieze mietje die zijn leugen goed weet te verwoorden. Hij probeerd om jou huis een bordeel van te maken om elke dag maar met je te geilen dus pas op voor zulke gasten of jou huis is een bordeel geworden

Sterke punten
Zielige mietjes die op bullchat verkeren

Vieze Arnhemmers

Review over BullChat

De Arnhemmers onderling zijn een stelletje mietjes. Want zij vervalsen onderling elkaar met leugens van hun zelf. Door dat zij van Oproerkraaiers anderen weten te vervalsen is een net of men in Arnhem roddel nichten er wonen . Om door de Oproernichten te geloven . Waar het niet waar doet zijn. Maar het altijd als de 1 een leugen doet vermelden volgen er meerderen. Dus in Arnhem wonen vele mietjes.

Sterke punten
Relnichten,Rodelnichten die erop doen bevinden

Zwakke punten
Komen nooit hun afspraken na. Maar geilen op pics waar zij hun op aftrekkeb

Wessel uit Arnhem

Review over BullChat

Kijk uit voor Wessel uit Arnhem.
Hij verklaard dat je Hiv nicht doet wezen.
Als hij zelf meer medische klachten doet hebben.
Dus ga geen sexyelle contacten nemen met een Wessel uit Arnhem of je heb zo een virus van hem te pakken en besmet met een virus.

Sterke punten
Veel fakers

Zwakke punten
Dat er gasten zijn die jou met een besmetting bekogelen

XXL baretops gezocht nu!

Review over BullChat

De persoon die deze nickname doet gebruiken , komt uit Duiven Gld vandaan. Scheld iedere top uit voor Faker.
Als je met hem nog nooit het gedate . Blijkt dat hij zelf niets anders doet San zelf de faker te wezen , waar hij het niet kunt winnen. Is dat hij niemand met hem wilt daten. Waar hij de tops uit maakt voor faker.

Sterke punten
Viezerikken die anderen zo weet te plaatsen dat zij graag roddelen

Kan niet ontvangen uit Arnhem

Review over BullChat

Een 43 jarige bottom uit Arnhem. Die zich uit geeft " Ik lan niet ontvangen" vermeld iedere homosexuelle man bij het vermeldde aders . Dat zij zielig zijn, vieze mannetje doet zij en maakt hun voor 100 en 1 uit. Dan roddels hij over anderen en maakt het hele sating site van Bullchat definitief kapot.
Dus let voor taal op en geef niet zomaar je adres gegevens aan personen door of je bent de klos van een vieze faker

Sterke punten
Veel fakers erop

Zwakke punten
Droog geilers die om pics vragen en adres gegevens

Oplichten van Abdul uit Arnhem

Review over BullChat

Er blijkt op bullchat nog vele viezerikken op te zitten die graag roddelen over anderen die erop bevinden. Zo ook in Arnhem een zekere Abdul die graag over de Nederlandse Homosexuellen doet discrimineren door zijn leugens goed weet te verklaren. Als hij zijn eigen fouten doet afschuiven op andere namen te plaatsen. Door zijn discriminatie overlast te bezorgen, zal hij zelf nooit en te nimmer zijn sex behoeftes kunnen krijgen.

Sterke punten
Oproerkraaiers met hun Discriminatie overlast bezorging

Laatje niet verrot schelden

Review over BullChat

Er bevind in Arnhem een Abdal die je op bullchat verrot doet schelden als vieze gore kanker nicht. Als hij zelf nog veel erger doet wezen.

Sterke punten
Beel fakers

Zwakke punten
Beledigingen

Associaliteit

Review over BullChat

Een Bennee /Beneeee doot zeer asociaal voor. Als hij bij je binnen komt vraagt hij je oren van je kop en gaat amper uut de kleren en vertrekt weer. Dus hij kickt alleen maar op je naakt lichaam maar zelf zal hij niet uit zijn kleren gaan. Waar hij je later aangeeft . Dat je fake bent

Sterke punten
Veel fakers erop

Arnhem000000

Review over BullChat

Er blijkt een homosexuelle persoon te wezen die zich uitgeeft voor Arnhem00000 die op spionage uit doet wezen . Als de persoon bekend is in Lichtenvoorde als GayNude

Sterke punten
Persoonsgegevens vervalsen

Zwakke punten
Vele fakers er op

Arnhem Stadson

Review over BullChat

De nickname houder Arnhem Stadson is zeer onfatsoenlijk . Waar hij iedere man uit maakt dat hij een virus dort hebben en schiet hem voor zijn kop. Als hij niet normaal op bullchat kunt doen. En zijn woorden zeer onfatsoenlijk doet wezen.

Sterke punten
Viezerikken die anderen niet in hun waarde kunt laten

Oplichter met leugens

Review over BullChat

Er bevind in Arnhem een man van 26 jaar oud die beweerd dat hij een Militair doet wezen, als de persoon dakloos is. Hij vervalst persoonsgegevens en denkt dat hij de enigste top doet wezen. En weet hij herhaaldelijk zijn verblijf plaats te vervalsen. Zijn naam is Hans en is een versatile en hij is bekend als Kampvuur

Sterke punten
Oplichters die persoonsgegevens doet vervalsen

Lezen is er niet meer bij

Review over BullChat

De gasten die op Bullchat verkeren. Zijn net of zij Analfabeet zijn , want het lezen dat doen wij niet meer, zo maak je alleen maar vijanden door. Want men denkt alleen maar dat zij de enigste top zijn en de rest is hier bottom.
Dus er wordt niet meer gelezen door de gasten op bullchst.
Want mietjes heb je ook heel erg op www.bullchat.nl

Sterke punten
Het niet lezen van een advertentie

Zwakke punten
Elkaar zwart maken door oproerkraaiers

Roddelen over andere personen

Review over BullChat

Er bevinden mannen die graag roddelen over andere mannen. Waar zij jou doen misleiden om bij een ander weg te houden. Als zij zelf nog erger doen zijn dan bij die waar over zij doen roddelen . Dit geroddel komt voor in de grote steden van ons land . Waar het geroddel heel erg groot doet zijn dan bij dorpen. Waar zij een ander het licht niet in de ogen willen laten zien.
Waar zij doen vermelden dat hij allerlei virussen doet hebben. Waar zij niet eens de waarheid doet vermelden maar zijn gewoon jaloers en vermelden jou hun leugens . Als zij zelf dan zulke virussen doen bezitten.

Sterke punten
Roddel tantes die hun leugens doet vermelden

Zwakke punten
Fakers die alleen maar willen weten , de stats gegevens en pics foto's waar zij hun pik op leeg trekken

23 chat of naakt Arnhem

Review over BullChat

Blijkt een faker te wezen , door telkens te vermelden dat hij doet komen, als hij gewoon door blijft chatten. Als hij nog onervaren blijkt te zijn. Dit doet hij vaker. De persoon bevind in Arnhem Centrum te voren maar of hij er werkelijk doet wonen is nog de vraag

Sterke punten
Veel te veel fakers die niet hun afspraken na doen komen of de verkeerde adres gegevens verstrekken

Zwakke punten
Mannen doen vervalsen

Sneerlappen

Review over BullChat

Er blijken nog altijd mietjes re zijn die graag roddelen om over anderen te vervalsen . Als zij het zelf weten uit te voeren. Waar zij San graag de andere van beschuldigen. Om zo weer hun slag te doen slaan wat zij kunnen graag naar naakt foto's vragen maat zelfs sturen zij niets op en afspraken na komen nooit van gehoord maar wel hun eigen op leeg trekken

Sterke punten
Niet op de afspraak komen

Zwakke punten
Mannen vervalsen

Plegen van leugens op andere namen

Review over BullChat

Er bevind een gast in Arnhem die zijn medeburgers beschuldigd van Pedefile praktijken op na te houden. Waar de gast anderen op doet beschuldigen. Als de gast het zelf doet van houden. Dus let op of je wordt er ook van beschuldigd

Sterke punten
Veel te veel fakers eroo

Zwakke punten
Mensen vervalsen

reacties:

Review: 25 jarige Arnhemner

Die mannen weet te misleiden in Arnhrm is een zeer zielige persoon door dat hij zijn eigen lasten op oudere mannen doet uitvoeren en zijn leugens doet vermelden aan andere bezoekers van bullchat.
Waar de gast doet plegen is discriminatie pleging waar inbmiddels een flinke boete op doet staan.

Review: SOA en HIV

Wat betreft over Hiv en SOA daar kan men niet zomaar gaan verkondigen. Er zijn mannen die dat vermelden tegen de ander, als zij dat zelf doen hebben. Maar er zijn ook mannen die 2 maal per jaar zich laten controleren door hun te laten testen door middel van bloed afname . Dus wat over Hiv en SOA wordt vermeld is niet waar

Review: SOA en HIV

@maarten

Wat jij over mij weet aan te geven, is dat je eerst je eigen fouten moet gaan bekijken en dan pas over anderen te vermelden.
Ik kom uit het Medisch vak vandaan en weet wat er te koop is maar ook over het onveilig vrijen in de mannen liefde.
Want het onveilig vrijen , is het voorbeeld die ieder onder ons van de ouders hebben mee gekregen.
Wat mijn advies is. Vraag altijd naar de gezondheid. Want op billchst bevinden personen die niets over hun gezondheid mede doen delen. Zoals Transsexuellen en Travistiten zijn het gevaar van de maatschappij en dan de fakers die amper kunnen lezen . Waar men naar doet zoeken. Dan die droog geilers die eropuit zijn naar pornografische beelden van anderen zijn de viezerikken die op bullchat bevinden.

Review: Chlamydia, Gonorroe, Syfilis

En wie over de virussen doet vermelden , bezitten het meestal onder hun leden maten.
Want uit een medisch rapport is er ooit bewezen dat het virus is ontdekt bij een bi sexuelle MSN die niet wilde weten dat hij sex contact heeft gehad met een man en een vrouw. Waar de bi sexuelle man die schuld wist af te geven aan een homosexuelle man . Dus verleen nooit de schuld aan de homosexuelle mede burgers ober dat zij diverse virussen hebben tot stand doen komen. Dus ga eerst naar je eigen kijken over de virussen en ga niet zomaar aan homosexuellen mannen er van beschuldigen als het bij de bi sexuelle mannen vandaan doet komen

Review: Chlamydia, Gonorroe, Syfilis

En wie over de virussen doet vermelden , bezitten het meestal onder hun leden maten.
Want uit een medisch rapport is er ooit bewezen dat het virus is ontdekt bij een bi sexuelle MSN die niet wilde weten dat hij sex contact heeft gehad met een man en een vrouw. Waar de bi sexuelle man die schuld wist af te geven aan een homosexuelle man . Dus verleen nooit de schuld aan de homosexuelle mede burgers ober dat zij diverse virussen hebben tot stand doen komen. Dus ga eerst naar je eigen kijken over de virussen en ga niet zomaar aan homosexuellen mannen er van beschuldigen als het bij de bi sexuelle mannen vandaan doet komen

Review: Chlamydia, Gonorroe, Syfilis

Klachtensite van Bullchat vermeld Horst Error

Review: Weer afgesmeten

Is het weer raak met het blokkeren , waar zij zelf hun klachten weten te begaan . Om anderen te vervalsen?

Review: Vieze nicht

Dirk, dat is niet nodig als ik zelf onder toezicht sta van de overheid waar ik een eed voor heeft afgelegd waar ik alle regelementen van de Grondwet doet weten

Review: Berichten terug halen

Helaas de berichten van een dag geleden, kan men niet terug halen.

Review: Arnhem000000

Er blijkt nog steeds een Arnhemmer van 47 jaar die alleen kan vermelden " waar " en " pics" deze gast is alleen maar op uit om mensen te vervalsen op je adres en zich zelf te bevredigen op de naakt foto's die je hem doet sturen. Je bent door dit bericht gewaarschuwd.

Review: Onze eerste succesvolle date

Er bevinden onder ons vrouwen die niet willen beseffen, dat Homosexuellen mannen niet doen met vrouwen.
Waar zij via facebook en Skype contacten doen nemen bij homosexuellen mannen . Waar deze vrouwen hun gewoon weg doen discrimineren en gaan hestug verder om de groep mannen lastig te vallen.
Waar zij niet of nauwelijks denken dat een Homosexuelle man met hun het bed niet wilt delen.
Dames ; En homosexuelle man doet het alleen met een andere homosexuelle man besef dit nu eens. U doet niets anders dan lastig te blijven. Stop hier mee s,v,p.

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Wat jij doet vermelden is helaas niet waar. De ouderen hebben meer ervaring dan de jongeren. Waar jij van kunt krijgen, maar betreft een ziekte zoals Aids, Hiv of soa dat ouderen zou hebben , kan je niet doen vermelden. Dat denk je dat zij het hebben, maar dan kun je het nog niet doen vermelden!
Want zo plaats je je eigen in het Zwart boek, ook bij de jongeren vanaf 18+

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Helaas Danny wat jij nu bevestigd blijkt zeker verzonnen te zijn. Als ik zelf uut het Medich vak doet komen , heb ik zulke onzin nog net van vernomen. Dus kan je beter het niet doen vermelden, anders kan het nog wel eens met je verkeerd doen gaan met je

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Dan mag het nog niet vermeld worden. En dat weet de RIVM ook dat op gronden van het Medisch Recht niet vermeld mag worden.

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Soa kun je krijgen door het sexuele contacten met een bi of hetrosexuelle man die zich laten nemen. Waar zij heel snel de fouten afschuiven naar de homosexuellen persoon maar zeggen niet de waarheid, dat zij zelf de fout doen zijn omdat hun vrouw/vriendin niet mogen weten dat hun man/vriend met mannen ook doen . Dus moet de homosexuelle mannen maat de schuld er van doen krijgen dat Aids,Hiv en soa van de homosexuellen af doet komen . Als hij van de Hetro en Bi sexuellen vanaf doet komen.

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Nou de hetero en de bi laten zich ook al in hun Anus nemen, waar zij dan gewoon weg niet willen laten weten dan zij het lekker doen vinden als een man in hun anus doet nemen en er leeg in gaan. Dus is iedereen een viezerik volgens de 18 jarige vermelden.

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Maar zijn bang dat hun familie leden hun verstoten , daarom vermelden zij zich als bi en hetero te zijn en zeggen dat zij verliefd zijn op een meisje of vrouw, en dat zijn nu juist die viezerikken waar de virussen vandaan doen komen, maar dat vermeld niet de RIVM!

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Door het HIV oplopen, komt omdat de hetero en de bi man her graag doen met dames en mannen, waar zij dan ook nog de poppers bij doen opsnuiven. Waar men dan niet bij doen denken dat er ook nog virussen doen bestaan. Waar zij dan denken dat er geen enkele virus doet bestaan.

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

De 18 jarige, hoe kan jij nu bepalen dat na de eerste keer, gelijk al Hiv en soa doet hebben, en je soms een afgestudeerde Arts?

Review: Veel oud en viezerikjes Jong(er) is NIET WELKOM

Toch zijn er van die mannetjes die amper kunnen lezen , waar men naar doet zoeken, voorbeeld. Ben je een top die naar een bottom doet zoeken? Dan reageren de top op de advertentie. Dus lezen is op bullchat een taboe, dus er wordt meer gereageerd dan dat men doet lezen. En is het nu een jongeman die maar zijn eigen leeftijd doet zoeken? Dan wordt al door een oudere er op gereageerd. Dat zijn nu de juiste ziekelijke mannen .

Review: Veel soa's! chlamydia, gonorroe, syfilis

Wat betreft over soa , er bevind op bullchat personen die heel goed kunnen roddelen over andere personen en denken gelijk dat zij een schadelijke ziekte doen hebben, maar hebben zelfs misschien wel zelf een schadelijke ziekte onder zijn leden maten. Waar hij dan een ander van doet beschuldigen

Review: Klootsite

Klopt, Bullchat is hoofdzakelijk om geile praat tegen elkaar te zeggen en hun pikken op fotos leeg te trekken maar een afspraakje te maken, is er niet bij

Review: Deze afgelopen week 4 nep dates

En zelf ben je brand schoon? of ben je hun aan het zwart manen als je zeh ook niet brand schoon doet wezen. Want je weetr dat op bullchat veel fakers op doet bevinden. Dus jij doet nu zelf aan fakerij deel

Review: Let op

Die 40er blijkt ouder te zijn , dat is een ras echte faker te wezen

Review: Kloot chat

Geert, hoeveel kloten heb je wel in bullchat zitten?

Review: Toegang Geweigert

Bullchat blijft de Toegang belemmeren, waar zij de oplichters toelaten om over andere personen te roddelen door hun oplichterijen te laten uiyvoeren. Waar Bullchat hun medeplichtigheid weten te activeren tot de website van het internet moet verwijderen om dat Bullchat in geheel Nederland veel te veel klachten weet te veroorzaken

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is namelijk dat bullchat graag hackers toelaten die jou adres kunnen vermelden . Waar een gedetineerde persoon uit Winterswijk graag zijn fouten aan anderen mededelen en dan jou door het slijk doet halen . Waar hij zelf heeft aangericht . Waar hij al bekend om is zijn zijn daden in delicten en zeden-delichten misdrijven bij de jongens onder de 16 jarigen. De persoon die dit veroorzaakt is R. Slag uit Winterswijk van 7203 BJ 127A

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Gamers en Hackers.
Zijn de mensen die jou blokkeren om dan de kans te krijgen om jou en het adres van je woning aan anderen te openbaren.
Waar je dan bezoek krijgt van mannen die door de hacker/faker is ingelicht door dat hij jou heeft misleid door al zijn leugens die over jou is vermeld want na waarheid is vervalst. En daar trapt nu het bullchat team herhaaldelijk in omdat de betrevende hacker/faker geraffineerd te werk gaat

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is gebleken dat de autoriteiten van Buulchat herhaaldelijk hun website aan het veranderen zijn.
Maar door de blokkade die anderen op jou nickname vermelden, zijn meestal zelf de dader . Door dat zij hun woorden mis vormen en jou de schuld er aan doen geven. Buulchat staat niet voor niets bekend als Fakecbat .

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Ruud,

Wat je ook kunt doen, als je een Facebook Account bezit?
Want daar kun je op bullchat de klacht voor leggen , en dat kan het zijn dat je bij 10 min. wachten er weer op kan komen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het zwarte vlak heeft te maken dat bullchat telkens hun website aan het veranderen zijn. Ik raad aan om Chrono te activeren . Probeer het eens uit.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Lijkt het niet beter dat men naar een andere datingsite doet gaan . Dan zal men merken dat bullchat niet geliefd is met het faken erop

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Error melding van bullchat.

Er zijn van die rel nichten die overal mee bemoeien , maar zelf zijn zij de grootste fakers die op bullchat op bevinden, en komen hoofdzakelijk voor in Noord-Holland

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Nou klachten wij wel over bullchat maar wat dachten jullie van wwww.homo.nl waar ook viezerikken op bevinden die leugens verkondigen over andere . Waar zij jou een BAN verlenen.
BAN betekend een definitive blokkade die je dan krijgt op www.homo.nl

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Paul

Volgens mij heb jij iemand die jou zwart doet maken op jou naam, als je een Facebook account hen kun je bullchat erop vinden . En vermeld je verhaal

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Iedere datingsite heeft klachten, maar die klachten komen wel van die fakers af die jou gegevens vervalsen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er bwvind in Arnhem een stel die niets anders doen dan mannen bekogelen met leugens van hun zijde. Als zij zelf op na doen houden van een homo bordeel . De personen die deze bordeel hebben zijn Ron en Harold uit Arnhem vandaan.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Ook is er een man uit Duiven die iedereen vaker doet noemen, als hij niets anders doet dan zelf faken, met leugens van zich zelf te vermelden.
Dan een getinte man van 45 jaar uit de regio Arnhem vandaan , die verkeerde adres gegevens doet verlenen in de regio Verscuerswijk . Let goed op met wie je sexuelle contact mee aan gaat.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het faken, is het vragen naar foto's maar zelf foto's geven, maar nee dat doet men niet maar wel onder tussen hun leeg trekken. Dat zijn de viezerikken van Bullchat.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er bevind in het Westen des lands een persoon die herhaaldelijk personen lastig valt en weet te vervalsen. De persoon bevind in de regio Zaanstreek , die graag als hoer doet vermelden. Hij praat eigenaardig. En lijkt in zijn hersens iets niet tedoen kloppen. Want hij kan goed liegen maar ook vervalsen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Hey Winterswijk
Die persoon in je woonplaats is dat die geene die aan de Misterweg woont. Die iedere burger doet vervalsen en uit de woonplaats doet plaatsen, waar onder meer bij een date het geld van de mannen doet stele?
Waar hij ook hun doet vermelden dat je Bottom bent en als je een top doet wezen? Als hij zelf een bare Bottom is. Want hij gebruikt ook jou post adres om bestelling op jou naam te plaatsen en jou weet te misleiden door zijn belastingen door jou te laten betalen.
Want hij is toen al uit Aalten gezet door een zeden delict te hebben begaan.
Dus wees op je joedet bij de vieze gast van de Misterweg.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het blijkt dat de bezoekers van Bullchat alleen maar vragen naar Face pics,maar zelf sturen zijn niets. Of zij komen niet opdagen maar onder tussen.zijn zij al leeg gekomen. En bij de volgende keer wordt je uitgemaakt voor vaker. Want zelf zijn zij niet komen op dagen. Is dat nu hun netheid?

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Ik lach me kapot om die leugens van mij. Als ik iedereen maar vraagt om hun pik pics en face pics. Waar ik mij dan lekker op kan aftrekken.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Als Thom niet stopt met deze praktijken om zijn bedriegingen. Zal Bullchat moeten ingrijpen en zal hun webblogoeten verwijderen. Dak zij Thom zelf

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Door het aan te geven bij de werkgever van de delicten dader R.J.G. Slag uit Winterswijk. Is van zijn werkgever bericht gekomen dat R.J.G. Slag heeft bekend de dader te zijn van de vele blokkades te hebben gepleegd om andere personen te vervalsen. Dat betekend dat de dader die zelfs personage vervalst aan anderen op Bullchat doet door geven.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Geachte lezer. Het is mij het genoegen te vermelden dat Sander en Thom een en al deze zelfde persoon doet wezen waar uit het IP adres 72484 vandaan doet komen. Deze 2 zijn zeer ernstig gevaarlijk en kunnen beter worden opgenomen in een TBS kliniek afdeling isolwercellen

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is een komplot die in.Nederland bevind om anderen te blokkeerd en.hun door laat gaan .maar de hoofdpersoon bevind in Winterswijk die iedereen doet negeren zelfs een rechter negeerde hij. Dus het helpt niet om.de blokkade te vermijden

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is nu rustig op Bullchat met het gefake van mannen blokkeren en niet meer toelaten, nu begint het op homo.nl waar een gast iedereen aan het vervalsen is , waar de autoriteiten blokkades doen opleggen. Het lijkt er op dat de vieze nicht niet of nauwelijks kan xtippenrt zijn gestalkt. Waar hij iedere openbare datingsite kapot doet maken. Want hij vervalst zijn woon en.verblijf plaatsalshik zich maar kan oplichten over anderen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

De toegang weigeren is in Noord-Holland het ernstigste waar de toegang wordt geweigerd. Waar daar geen dissiplnine doet wezen, zij zien het licht van een ander niet in. Maar stalken elkaar.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Bullchat heeft last van.de Coronavirusom mannen telkens te blijven blokkeren, als men vermeld Gratis Toegang, blijkt de toegang niet gratis te zijn. Als het maar blijft blokkeren.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er blijkt in Arnhem een getinte man, iedere Arnhemse Homosexuellen last te bezorgen met leugens van zijn zijde te vermelden. Hij bevind in de Verschuersstraat,Arnhem te wonen. Heb je er last van van de persoon, neem gerust contact op met de Politie

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Bullchat vermeld Gratis Datingsite, toch is het ook dat Bullchat vraagt naar een Whatsapp mobile nummer en om een betaling te doen van € 0,99 om op de datingsite erop te komen.
Wil je het niet betalen, wacht dan even en probeer het opnieuw tot je er gratis op komt.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Voor hen die er niet kunnen inloggen op Bullchat.
Heb ik een paar andere datingsites waar je net een nickname en een wachtwoord voor nodig heb.


www binkdate.nl
www gayroyal.com

Deze 2 zijn foto datingsites

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Wat er bij bullchat aan de hand is, is dat de advertentich nauwelijks wordenmgelezen wat er wordt gevraagt, want zij zien een mooie foto en gelijk erop reageren maar dan leest men wat er wordt gevraagt. Dan blijkt er mannen erop te vinden met een strafbare achtergrond, die anderen doen vervalsen en laten hun blokkeren. Maar weten onder tussen zo te roddelen dat de geblokkeerde persoon wordt vervalst door leugens die zij over hen doet vermelden. Zo blijkt het ook te gaan bij homo.nl waar ook de mannen worden bedrogen door ex gedetineerden. Die hun fouten op een ander persoon doen plaatsen

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Wat op Bullchat b vind is hoofdzakelijk faukers die alleen maar om face pics en geslacht pics , waar zij van dien leeg trekken maar op de afspraak komen, vergeet het maar.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het aanmelden bij politie is zinloos, omdat de persoon door weet te gaan. De persoon is meestal niet alleen Maar dit is pure discriminatie. Waar de persoon ook nog jou adres doet doorgeven

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is toch weer gebleken dat bij een date de mannen op bullchat elkaar op geilen om elkaar naakt te zien in een voordeur waar zij dan weglopen, via de chat elkaar verrot schelden met leugens van hun zijde om een ander smerig te maken. Waar zij dan roddelen over een ander maar zij zelf zijn dan smeriger dan die zij op doen vermelden. Waar bullchat steeds bekender doen worden als de fakers chat die er maar doet bestaan.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Door oproerkraaiers op bullchat zich begeven is op 6 oktober 2020 in de middag rond 15.00u. een man op de grond te recht gekomen in Arnhem door 4 jongere jongens die op de man gemunt hadden om Homosexuellen te doen discrimineren zij gaven zich uit als Basie uit Westervoort vandaan te doen wezen. De 4 verdachten zijn jongens uit de woonwijk Malburgen. Waar door een melder wist aan te geven dat 1 van de daders een 18 jarige uit de woonwijk Malburgen op een blauw uitgevoerde Scouter doet rijden . En deze praktijken op na doet houden. De Politie is er van op de hoogte gesteld.
Zelfs de Handhaving van Arnhem weet van deze voorval vanaf

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Let op je zelf,

Mannen in de mannen liefde, wees voorzichtig als je in Arnhem bevind, er is een groepje jongens die tegen de homoseksualiteit doen in werken. Zij geven zich uit voor een Basje, maar voor je het weet ben je door het groepje al in elkaar geslagen. Dus wordt je bedreigt , vermeld het dan bij de plaatselijke politie en of schakel slachtoffer hulp in.
Wat het is beter voor komen, dan genezen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Bullchat is hoofdzakelijk Fakechat. Omdat zij niets anders vragen naar pics,stars en waar je bevind. Maar komen niet opdagen. Nu blijkt ook 3en groep Pedojagers op Bullchat op te bevinden. Het is ook verstandiger om niet meer op Bullchat zich te begeven , omdat de Politie bezig met een onderzoek naar de verdachten zaak van Pedojagers te ontmantelen. Wie achter de Pedojagers bevinden.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is weer raak op bullchat om €0,99 te betalen om op de site te komen, als het gratis toegang is.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Bullchat is weer goed bezig met hun domme blokkades plegen om alleen Noord Holland te vermelden , waar de overige 11 provincies onder Overal worden vermeld. Want het discrimineren is op Bullchat zeer waardig.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Door een persoon met de nickname fran; 30 uit Arnhem , wordt op bullchat gevraagd naar de naam van de persoon, advies: geef nooit je naam weg of doe het pas als je bij de persoon arriveerd omdat er personen op bevinden die anderen graag het leven zuur weten te maken zoals Avonduren sex uit Arnhem die mensen weet te vermelden. Jullie zijn viezerikken en jullie moeten vergast worden. Maar als je hem vermeld dat hij de VIEZERIK is en aan voyeur doet handelen bij personen en dat hij vergast moet worden. Is de persoon zeer snel van bullchat eraf. Dus geef nooit je naam weg aan een ander.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Door mijn Nickname te vermelden op homo.nl, waar ik zelfs mijn woonplaats doet vervalsen onder Lievelde te vermelden. Doe ik vervalsingen plaatsen. Wie ik doet wezen is Raymond uit Winterswijk waar ik leugens vermeld op 2 ex Winterswijkers te vermelden. Waar ik door al mijn leugens mag ik geen enkele datingsite meer een profiel aanmaken en door mijn klachten weet te verplaatsen op een andere naam doet vermelden.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er blijkt nog altijd van die fakers te zijn op bullchat , waar zij hun mooie woorden niet na te doen komen om een ander te laten wachten bij sexueel verkeer.
Waar zij door mietjes het verkeerde beeld krijgen van personen. Want dat is gewoon weg het gestalkt wat zij op de anderen wetende te doen uitvoeren.
En wat betreft homo.nl wees daarop voorzichtig omdat daar ex gedetineerden op bevinden die jou zwart wetende te maken wat zij zelf hebben doen uitvoeren

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is opnieuw gebleken dat op bullchat het niet gratis is als men vraagt naar €0,99 dan is nu bullchat bezig om een leugens goed te verkondigen dat bullchat NIET Gratis is.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Het is nu gebleken dat bij bullchat nu moet betalen om een sexdate te krijgen, het is niet meer gratis , waar bullchat voor bekend stond. Dat komt door al die fakers die op bullchat bevinden en dan mannen in de kou laten staan. Door dat zij inmiddels hun pik hebben leeg getrokken hebben. Wat die fakers maken hierbullchat aan kapot

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er zijn nog altijd mannen die niet het verschil zien tussen een Top,Bottom en Versatile doet zijn . Als zij denken dat elke homosexuelle man zich laten nemen. Willen die personen eens ophouden met die domme gedachten. Want zij laten de mensen die erop bevinden niet in hun waarde. Waar zij de website van Bullchat totaal kapot doen maken.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er bevinden gasten op bullchat die jou uitmaken voor Pedo als zij zelf er naar handelen, vooral dat mietje Raymond uit Wunterswijk die er graag aan doet handelen. En dan jou van doet beschuldigen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Wat de autoriteiten van Bullchat moeten gaan doen . Is de beide partijen moeten verhoren. Want zo lust men nu de klacht op.
Maar aan elk verhaal zijn er 2 kanten. Waar bullchat autoriteiten naar 1 kant doet luisteren en de blokkades staken omdat het geen reclame doet zijn voor Bullchat gratis dating site en geen €0,99 doen vragen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er blijkt nog steeds gasten te zijn die naar bloot foto's doen vragen en San niet komen opdagen, maar inmiddels hebben zij oo de foto's hun doen bevredigen.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Er blijken op bullchat relnichten aan wazig te zijn die jaloers zijn op mannen. Waar zij andere mannen zulke asociale leugens weten te verkondigen dat zij roddelen wat niet van waar doet wezen. Zo ook een 55 jarige uit Arnhem die niet kan hebben dat er mannen zijn die naar een bepaalde leeftijd zoeken. Waar de 55 jarige dan jaloers wordt en vermeld dan over slecht foto materiaal te hebben. Als hij zelf graag aan het beyrevende geslachtsorgaan wilt aan zetten. Dus de 55 jarige man uit Arnhem misleid en weet zijn leugens goed kenbaar te maken op jou.

Er bevind een persoon die in Arnhem bevind die denkt dat hij de enigste top doet wezen. Hij bevestigd dat hij de enigste is die ervaring doet hebben. Maar door zijn geilheid leest hij amper een profiel maar het reageren kan hij de beste. Zijn nickname is Brambi van 39 jaar oud en komt uit Arnhem.

De bezoekers van bullchat zijn te brutaal om een advertentie niet te kunnen lezen. Het lijkt dat de bezoeker(s) analfabeet zijn als men alleen maar doen reageren voor dat zijn de oproep doen lezen. Waar men doen vragen naar stats en pics . Waarop zij op de betreffende pis hun op bevredigen maar laten zich verstek gaan waar de ander maar laten wachten. Zo zijn er ook mannen die graag een ander doet uitroepen van een faker te wezen, als men nooit sexueel contacten met elkaar hebben gehad.
zo zijn er ook gasten op die aan valse wenselen plegen. Waar zij tegen de homosexuellen mannen lastig te vallen en vermelden hun dat zij aan Pedofilie plegen. Waarbij zij aan eigen rechten doen plegen. Waar deze gasten op bullchat bevinden. Is dat zij aan discriminatie doen plegen.
Dus er moet op bullchat allert wezen om niet door zulke gasten bloot aangesteld worden , omdat het nog strafbaar doet wezen.