Reviews van deze auteur

Het klaagen over onveilige sex

Review over BullChat

Het onveilige sex komt hoofdzakelijk bij de bisexualiteit vandaan. Vooral bij de jongeren onder ons . Want zij zijn te beroerd om aan het werk te gaan. Waar zij dan discreet sex willen en denken dat zij bij jou binnen even het zeggen te hebben, zo ook als zij in jou auto de sex in willen bedrijven.
Waar de vraag luidt: zou je je zoon de kost willen geven , als zij onveilig sex doen plegen als men de sex afweet te geven als zij zelf onveilig doen aangeven op Bullchat. Waar zij dan nog durven aan ĥen te vermelden ɓldat het oude viezerikken doen zij het nog zelf veel viezer doen wezen.

Sterke punten
Dat mannen woorden beledig door jongeren met associale gedrag

In waarde laten

Review over BullChat

Ieder die op bullchat doet wezen.
Zou iedereen in hun waarde moeten laten. Waar men ook jou in je waarde doet laten en dat ieder miet zomaar van iets doet van beschuldigen. Want op bullchat gebeurt is elkaar beschuldigen wat men zelf heeft begaan . Zoals de bisexualiteit die homsexuellen beschuldigen van het virus Aids,Hiv en SOA als er ooit door een bloed controle is bevestigd dat de virus is ontdekt bij een biseksuele man die met een man en een vrouw naar bed is geweest. Waar zelfs een biseksuele man uit Enschede wist te verklaren. Dat de 3 bekende virussen niet deden bestaan. Gebruikte poppers en moest nog autorijden. Waar door te veel poppers te gebruiken . Is het zeer slecht aan te raden om poppers te gebruiken als men nog moet auto rijden . Want de hersens worden moe geplaatst door poppers te gebruiken. Waar de reactie vermogen achteruit gaat. Waar door het controleren bij een ongeval , zal die gene die poppers heeft gebruikt de schade die het ongeval wordt van beschuldigen. Door dat de persoon poppers heeft gebruikt. Omdat poppers een verslavende reactie weet te verlenen . Zal hij sneller worden veroordeeld worden door de woordvoeder van Politie .

Sterke punten
Fakers en Oplichters die ouderen viezerikken vinden. Als zij zelf de Faker en de viezerik doet wezen

Pedofiel Raymond Slag

Review over BullChat

Door een Pedofiele praktijken bevind er een man in Winterswijk die op kinderen onder de 16 jarige graag sexuelle contacten weet te plegen. Door dat hij deze nadelige praktijken op na weet te houden, vervalst hij daar tevens mee, om andere personen te vervalsen. En hun bij anderen zo in het zwartboek te zetten . Als hij op bullchat bevind weet de persoon zijn adres te plaatsen op jou huisadres . Want de persoon die deze nare gevolgen heeft is Raymond Slag uit Winterswijk op na te houden. Hij is niet voor niets geregistreerd onder de Reclaserering . Waar hij een strafblad voor doet hebben Want al zijn leugens trapt iedere persoon gewoon in , hij is bekend voor het vervalsen van persoonsgegevens door elk bedrijf te vervalsen van personen . Dus let op voor Raymond Slag uut Winrerswijk

Sterke punten
Fakers en Oplichters

25 jarige Arnhemner

Review over BullChat

Een 25 jarige Arnhemmer die in het centrum bevind zoekt zaad. Waar hij de mannen die boven de 50 jaar zijn uit weet te maken voor ouwe lul , had beter zijn woorden moeten overwegen . Omdat als hij een ouwe lul doet zijn . Ook de jongeren wilt leeg halen. Maar hij veranderd telkens zijn leeftijd en scheld iedereen verrot op bullchat

Sterke punten
Bezit heel veel fakers op

Zwakke punten
Komt nooit de afspraken na

reacties:

Review: 25 jarige Arnhemner

Die mannen weet te misleiden in Arnhrm is een zeer zielige persoon door dat hij zijn eigen lasten op oudere mannen doet uitvoeren en zijn leugens doet vermelden aan andere bezoekers van bullchat.
Waar de gast doet plegen is discriminatie pleging waar inbmiddels een flinke boete op doet staan.

Review: SOA en HIV

@maarten

Wat jij over mij weet aan te geven, is dat je eerst je eigen fouten moet gaan bekijken en dan pas over anderen te vermelden.
Ik kom uit het Medisch vak vandaan en weet wat er te koop is maar ook over het onveilig vrijen in de mannen liefde.
Want het onveilig vrijen , is het voorbeeld die ieder onder ons van de ouders hebben mee gekregen.
Wat mijn advies is. Vraag altijd naar de gezondheid. Want op billchst bevinden personen die niets over hun gezondheid mede doen delen. Zoals Transsexuellen en Travistiten zijn het gevaar van de maatschappij en dan de fakers die amper kunnen lezen . Waar men naar doet zoeken. Dan die droog geilers die eropuit zijn naar pornografische beelden van anderen zijn de viezerikken die op bullchat bevinden.