Twero, voorheen Pikant.nl - Sociaal erotisch netwerk Kiezen voor Twero is: - Direct starten. - Echte vriendschappen. - Vind singles in de buurt. - Deel foto's en films. - Plaats verzoekjes.

Informatie over Twero.nl

De naam van deze datingsite maakt meteen duidelijk wat je kan vinden. Op Pikant.nl zijn tienduizenden mensen op zoek naar een spannende date. Een spannende date wil je natuurlijk op korte termijn vinden en dat kan gemakkelijk bij deze datingsite. Dat is ook de reden waarom deze datingsite zo populair is. Twero is net even anders dan soortgelijke datingsites. Het is niet alleen een datingsite, maar ook een soort van social network community. Je kan hier op verschillende manieren leuke nieuwe contacten te maken met andere leden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Het hangt er helemaal vanaf wat jou wensen zijn. Wil je alleen spannend online contact zoals webcammen of durf je die spannende date wel aan en wil je echt afspreken? Alles is mogelijk. En dat is wat deze datingsite dan ook zo goed maakt! Er zijn zoveel mogelijkheden. Ben je echt geintereseerd in daten? Dan is er zelfs een aparte sectie voor op de datingsite, waar je alleen andere leden tegenkomt die ook echt op zoek zijn naar een spannende date. Zo voorkom je teleurstellingen.


Hoe werkt het?

Op Twero.com kan je veel informatie van de andere leden zien. Dit zijn niet alleen maar de standaard vragen van datingsites en foto's, maar leden hebben ook de mogelijkheid om video's te uploaden. Je hebt de mogelijkheid om een lijstje samen te stellen van je favoriete leden. Op deze manier kan je snel contact leggen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om naar leden te zoeken in jouw omgeving. Twero is een gunstige datingsite voor mannen omdat de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen erg goed is. Het aantal vrouwen is zelfs hoger mannen op deze datingsite. Dat is bij soortgelijke datingsites wel anders. Maar liefst 65 procent van de leden is vrouw. Dan vormt 3 procent de groep transgenders en de rest van de leden zijn mannen. Ben je op zoek naar een spannende date? Je kansen zijn groot op Twero. Dankzij de gecontroleerde profielen weet je zeker dat je ook echt contact hebt met de persoon op de datingsite. Inschrijven is helemaal gratis in, meld je aan en beoordeel of Twero de datingsite is voor jou.


Kosten

In schrijven kan gratis op Twero.com. Twero werkt met credits. Voor het verzenden van berichten moet betaald worden;bij de aanschaf van 300 credits kost het €0,66 per bericht. De prijzen voor de abonnementen: - Bij de aanschaf van 10 credits (€10,00), betaal je €1,00 per bericht. - Bij de aanschaf van 50 credits (€40,00), betaal je €0,80 per bericht. - Bij de aanschaf van 100 credits (€75,00), betaal je €0,75 per bericht.


Twero Reviews

  Twero een dating site?

  Onlangs aangemeld bij Twero. Zou datingsite moeten zijn.
  Helaas, is veredelde cam site. Met wat filmpjes. Zag er staan voor 2300 credits. Is bijna 15 euro of zo. Dan is beter naaar filmpje te kijken op een of andere porno site!!
  Ik beveel Twero ddan ook niet aan als je eind van de maand nog wat geld in je zak wilt hebben.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar betalen. En niet weinig!!

  dating site?

  ze adverteeren dat het een dating site is
  maar het is en blijft een susje van islive
  dus echt geen dating site het is en blijft een cam site waar je voor 90% moet betalen
  het enige wat het een beetje onderscheid
  is een prikbord
  maar het ergste is nog ge comercele gedoe met fotos en films verkopen en dan laten ze je ook nog eens een keuze maken voor de cam dames een toy tekoken
  sry maar deze site verdient het niet om als dating site genoemt teworden het is en blijft een camsite hoe mooi je het ook aankleed met valse advertenties
  kort om het is het niet waart om je tijd laatstaan je geld er in testeken

  Sterke punten
  kan soms gezelig zijn

  Zwakke punten
  te comerceel
  te duur
  te veel vriendjes politiek

  Nederlandse jongen van 29

  Review??

  Uhh ja wat moet ik zeggen..
  Heb dit nog nooit gedaan.. dus ik vind het dan ook best eng, maar tegelijk ook weer heel spannend!!

  Ik ben een nederlandse normale jongen, die gewoon een keer een super geil avontuur wil beleven, ik fantaseer over van alles, maar durf het simpelweg gewoon niet, ik heb alleen maar praatjes als ik een bacotje op heb, helaas.. :(
  Heb altijd een grote mond als ik een baco op heb, maar als ik niets gedronken heb, zou ik best willen praten of wat dan ook, maar durf dat gewoon simpel weg niet.. !!
  Ik sta voor alles open, en zou zeker alles een keer willen proberen, maar dit is tot nu toe alleen maar bij fantasie en filmpjes gebleven helaas..


  Sterke punten
  Gek, maf, gezellig, eerlijk, nieuwschierig en verkenner

  Zwakke punten
  Snel over te halen, bang en schaamte

Bezoek Twero

Schrijf je eigen review