StiekemGeil

Zoek jij een geile sexchat of een spannend contact op afstand? Dan gaat StiekemGeil jouw geilste en stoutste dromen vervullen. Via deze sexchat site kun je genieten van de lekkerste dingen in het leven. Super geile sexchat met geile vrouwen, mannen en/of stellen. Via de hete sexchat kom je in contact met geile mensen om lekker mee te sexchatten en misschien wel masturberen. Stuk voor stuk allemaal zijn het open-minded personen die hun sexleven met je willen delen. Als iets niet mag of kan, dan is het vaak super spannend om het toch wel te doen. Dit is een wel bekend gevoel voor velen. Raak jij er ook zo opgewonden van als je absoluut niet aan jezelf kan zitten? (omdat iemand je mogelijk kan betrappen) Het "stiekem" masturberen kan dan vaak tot een explosiever hoogtepunt leiden. Vooral plezier en geile gezelligheid Via de privé sexchat kun je in een een-op-een gesprek alles met elkaar delen. Misschien hou je van SM, bondage of heb je een andere geile fetish. Voel je vrij en vraag het gewoon. respecteer natuurlijk wel altijd de grens van de ander. Op StiekemGeil heb je te maken met mensen, geen bots. Mensen waarbij echte gevoelens spelen. Dus hou daar wel even rekening mee. StiekemGeil heeft de meest geile en gezellige erotische sexchat. Leuke mensen die in een ontspannen sfeer elkaar verrassen met de meest geile verhalen. Het is zeker niet verplicht om dingen te doen of zeggen tegen je zin in. Doe daarom nooit iets wat je niet wilt. Gewoon rustig rondkijken en anoniem geilen kan natuurlijk ook. Maak gezellig een praatje en stel je gesprekspartner op zijn/haar gemak. Pas dan wordt het echt spannend, geil en gezellig!

Hoe werkt het?

Je kunt in de chatsite verschillende profielen bekijken. De profielen worden in een redelijk algemeen overzicht getoond. Op basis van kerninformatie en de profielfoto’s kun jij bepalen of een van de profielen je aanspreekt. Om hier van gebruik te kunnen maken zul je je wel eerst aan moeten melden. Dit is vrij simpel en wijst zichzelf wel uit. Als je dat gedaan hebt begin je aan je eigen profiel. Ben je zover? Dan ben je klaar om te beginnen met StiekemGeilen. Profielen bekijken is gratis maar, je moet wel credits gebruiken om contact te leggen. Gelukkig krijg je er een paar gratis, dus kun je het even uittesten.


Kosten

Gebruik van de site is gratis op te starten. Je begint met een aantal gratis credits om verschillende soorten berichten te kunnen versturen. Deze credits kun je los kopen of in bundels. Hieronder een overzicht. 10 Credits € 9,99 50 Credits € 39,99 300 Credits € 199,99 Deze credits verlopen niet. Digitale Flirts Heeft iemand je omver geblazen met zijn of haar profiel, dan wil je uiteraard meer dan een alleen een berichtje sturen. In dat geval kun je er voor kiezen om de flirt-optie te gebruiken. Hiermee stuur je een bijvoorbeeld een knopoog of een hartje om te laten weten dat je de ander wel ziet zitten. Als je iemand een flirt hebt gestuurd, krijgt diegene daar een notificatie van. Zo weet je zeker dat je de aandacht trekt. Deze flirts kun je inzetten door credits te gebuiken.


Anoniem en Veilig

Veilig en anoniem aanmelden is mogelijk op StiekemGeil. De privacy van de leden wordt dan ook gegarandeerd. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden. Op deze chatsite kan je gemakkelijk met vreemden praten en zo nieuwe mensen leren kennen. Vergeet dan niet dat je zelf dan ook veilig omgaat met je eigen gegevens en die van de ander. Mocht je er behoefte aan hebben kun je een anoniem profiel aanmaken. Ook kun je er voor kiezen om je foto’s te anonimiseren. Dan blijft alles lekker stiekem. Kortom, het kan allemaal zo discreet als je zelf wilt.


Contact

Contact met met de organisatie kan heel makkelijk. De klantenservice helpt je graag verder. Schrijfeen brief: Next Step Media B.V. Klantenservice Nederland Louis Couperusplein 2 2514 HP Den Haag Nederland Of stuur een e-mail: [email protected]


StiekemGeil Reviews

  Zonder bezoek weet ik al dat het nep is

  "Ik verklaar 18 jaar of ouder te zijn en ak­koord te gaan met de al­ge­me­ne voor­waar­den, te begrijpen dat deze chatdienst gebruik maakt van fictieve profielen en bedoeld is voor het uitwisselen van berichten en niet voor het maken van fysieke afspraken. Ik ga akkoord met dat mijn gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de pri­va­cy sta­te­ment."
  Deze tekst kreeg ik in beeld bij het aanmelden. Natuurlijk direct gestopt, het is gewoon allemaal nep wat er op die site staat.

  Sterke punten
  Je wordt vooraf gewaarschuwd voor fictieve profielen en dat het niet bedoeld is om afspraken te maken.

  Zwakke punten
  Zou het niet weten, ben niet verder gegaan met inschrijven. Maar vermoedelijk zijn alle vrouwelijke profielen nep

Bezoek StiekemGeil

Schrijf je eigen review