SoulmateFind.com - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 10 november 2017
SoulmateFind.com Logo

50% aanbevolen, 1 Reviews

  1. SoulmateFind.com informatie
  2. SoulmateFind.com Reviews
  3. Schrijf ook een review over SoulmateFind.com

Niet tevreden over SoulmateFind.com? Probeer dan eens International Cupid.

SoulmateFind.com informatie

Heb je pas een relatie achter de rug en ben je op zoek naar een andere partner? Wil je een serieuze relatie of wil je gewoon het leven met een geliefde voortzetten? Ben je op zoek naar een Amerikaanse partner? Meld je dan snel aan bij Soulmatefind.com. Op deze site zijn er een aantal gebruikers, die op zoek zijn naar een soulmate. Deze site is geheel gratis en gebruiksvriendelijk.

Personen die op zoek zijn naar goed uitziende mannen en vrouwen van Amerika kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Men hoeft niet bang te zijn voor adertjes in het gras en of onverwachte extra kosten. Deze site biedt een platform voor singles om in alle discretie in contact te kunnen treden met andere personen. Veiligheid en betrouwbaarheid worden hierbij hoog in het vaandel gehouden.

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op 'join'. Nadat men hierop heeft geklikt, komt er een aanmeld formulier tevoorschijn. Hierin kan men informatie als het e- mail adres, wachtwoord, gebruikersnaam, geboortedatum, het geslacht en van welke stad men afkomstig is invullen. Na deze informatie verwerkt te hebben kan men klikken op 'free signup'. Hierna wordt er automatisch een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct alle profielen op deze site bekijken en op zoek gaan naar leuke, knappe, hotte en interessante heren en of vrouwen.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om geheel gratis berichten te sturen naar elkaar, foto's te plaatsen en versturen naar elkaar en men kan ook singles in de eigen omgeving ontmoeten. Ben je dus op zoek naar single mannen en of vrouwen van Amerika? Meld je dan snel aan bij Soulmatefind.com.

SoulmateFind.com Details

Hits: 1777

URL: http://www.soulmatefind.com/

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 1


Maak nu een gratis account aan op SoulmateFind.com

SoulmateFind.com reviews (1):

SoulmateFind.com - terryb

0

Review:
There is no email address to reach them list them at site if one has lost password and wants to cancel membership, so I give them a 0. Plus, hardly anyone gets in touch with you and those that do, you wish they hadn't

Schrijf ook een review over SoulmateFind.com

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SoulmateFind.com aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SoulmateFind.com aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SoulmateFind.com


Home » Internationale Dating » SoulmateFind.com